75

Пурко

преди 3 години

Почна пак цирка, който играем от години!! Всяко лято цървулковците от всички краища на България почват да лаят по цървулковците от морето, защото им искат за нещо пари. В своя защита дават за пример Гърция, която по принцип мразят и плюят!! Цървулкото от Лом плюе като луд по родното Черноморие, че му искат такса за какво ли не, обаче докопа ли да стопанисва някое капанче лятото на морето елате го вижте!! И така всяка година, лозунги, клетви, закани...и плажовете все пълни!!

74

До коментар 94

преди 3 години

Фирмата е Софииска така че... на кое село да си ходи....

73

ВЪПРОС

преди 3 години

Министъра на Туризма - Госпожа Ангелкова , Няма ли да го разкара този *** Собственик на Барбароните - Да си ги кара на СЕЛО - Плажа е Обществена и Държавна Собственост - Да си Товари Барбароните и Чадърите и в Родопите да гледа Картофи . Я го виж ти Мърльото .

72

Анонимен

преди 3 години

До ХемусЗнаеш ли, всички българи, които ходят в Гърция наистина пълнят багажниците, ама като тръгнат да се прибират към рОдината. Щото в Гърция цената отговаря на качеството доста повече, отколкото в България.А ти знам защо си бесен - на плажовете около Варна наистина е пълно с гости от Шумен и Добрич, които си идват със сандвичите и бирата на плажа и не знаете как да ги изгоните.Ама си в грешка - в Гърция не само не гонят, ами и цените на почивката са по-добри. Яд ли те е? Ами яд те е..

71

Анонимен

преди 3 години

До CFC"но няма и такъв народ си плюеш на родното ,на майка си на баща си"-------------Баща ми, майка ми и аз нямаме нищо "родно" на морето. Просто не сме от тоя край и родното ми е на съвсем друго място.А ти, ако си мислиш, че всеки ти е длъжен да ти плаща, щото се опитваш да цоцаш сънародниците ти-ами не се учудвай, че те плюят. Даже трябва да се радваш, че още не са те пребили.И като ти е мило и родно, като огладнееш *** в нужника, заври глава в дупката и яж, докато преядеш. Родно е!

70

И са кво

преди 3 години

Ние си говорим, а Министерство на Туризма дето му е дало концесията си трае и не му я взима!?!И са възниква въпроса кой, кого клати?Тоя пен.дел Министерството или МТ всички потенциални клиенти на същия тоя пен.дел с вид на мутрак от долното поречие на Марица отпреди 20 години.А и една идея за прошляка-концесионер:Пиши го направо белодробна клиника- така ще взимаш за леглата на плажа по клинична пътека !

69

CFC

преди 3 години

До благата дума...Живей си в Испания е мой човек ! Няма две седмици да си идваш и да ти се свиди да оставиш 5 лева...къде не се плаща с карта и на село се плаща :).Такива където са забравили от къде са тръгнали и само кусури намират за България не са фактор! Няма такава държава ,но няма и такъв народ си плюеш на родното ,на майка си на баща си!

68

Гого

преди 3 години

Скоро изобщо няма да имат клиенти, такива наглеци. Всичко свърши. Каквото успяхте, съсипахте но беше до тук. Честито.

67

Далече, далече

преди 3 години

ха, ха, брато аз се пребирам на 3-4 г. от Северна Америка и абсолютно ти вярвам. Културен шок си е. Първите няколко дена мигаш само и се питш Ба. х мама. му защо е толкова различно тук? Уж сме българи а се чустваш като в някакъв подвижен цирк. После колелото се завърта и влизаш в българското ежедневие.

66

Анонимен

преди 3 години

Пишете ниски рейтинги на такива в гугъл и навсякъде където се сетите, така много бързо ще фалират. Също жалби и сигнали до ХЕИ, КЗК, КРС и прочие до дупка - да се изчистим от мършата, сега е много удобен момент хора.

65

Анонимен

преди 3 години

Направо по един бой да ни хвърлят и да ни преджобят, ахам тия същите са и на морето.

64

Благата дума....

преди 3 години

Живея в Испания от доста време и си нямате на представа какъв културен шок преживявам като си ходя до бг за 2 седмици. Един познат ми се смее че ми се свиди да оставя бакшиш. -"За какво да го оставя ?-питам- за това че кифлата идва все едно съм и изял десерта, влачи крака, не знае поръчка да ти вземе...Влизам в кварталното магазинче- "Оф, дребни нямате ли ?" - да платя с карта- "Ам то не работи терминала" . ...

63

Анонимен

преди 3 години

Това, което не казва собственикът е, че такса барбарон се начислява обикновено на маси, които правят по-малка сметка. На други места я слагат при смета под 100лв, вероятно и тук е било така, като гледам сметката на семейството че е била под 70лв. Това е начин да накарат клиента да не стои просто на сянка там, а да прави оборот, но можеха поне да обявят с големи букви тази врътка. И без това цените им бяха доста високи - 1'5л вода - 5лв, порция тиквички за 7лв , бургер за 12лв и пр.

62

Тити

преди 3 години

Стигнахме времена да ми сравняват бодата на Лефкада с Варна. Сами си правете извода

61

Lan

преди 3 години

Не знам защо не си ги приберат клиентите тези барбарони...след като имат касова бележка за тях!

60

Анонимен

преди 3 години

В БКП_Лайнювица всичко може след като те "предупредят"!

59

Хемус

преди 3 години

И какво като сте в Гърция?Пак сте същите църв;ли!Нали съм ви виждал,и там сте много отворени,багажника сте го напълнили от'Метро',видите ли носим си червен етикет!На туризъм се ходи с пари!И истина е морето край Варна е чисто,толкова бистра вода не бях виждал скоро,да му мислят маляките,некъпаните ги налазиха!

58

Анонимен

преди 3 години

А нима ние като данъкоплатци нямаме право да ползваме плажната ивица, която е държавна собственост - съответно е публична. Какво ми раздават площи на кафенета и човек не знае къде е легнал и къде да си топи краката. Нима едното чистене 3 месеца на плажната ивица е супер скъпа услуга за държавата? Не се наядоха, зор голям да се раздават на концесии плажове и все да е миззерно, да е платено и да се чуди човек по 1 час къде да пръдне! Аман.

57

Станчо

преди 3 години

Обичам да ям барбарон на плажа. С кетчуп и сирене и пластмасова виличка.

56

До ремус

преди 3 години

По принцип масово концесионери те са шопи. На Созопол от години са ''''' шопи.