39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 38Русия пуска нов самолет от поколение 5+От кулата в Останкино ли ще го пусне, че Су-57 щял да претърпи модификация пък тогава да го пуска?

38

Наблюдатели от ЕU

преди 3 години

България е страна от трети свят.

37

Нова концепция

преди 3 години

До Анонимен 28Доктрината на Кисинджър за кордон от пушечно месо около Русия вече не действа с оглед на новите военни технологии в Русия,В момента действа друга доктрина.Пълното икономическо смазване на Русия позволява да се взима всичко от нея на ниски цени.Русия ще бъде държана в бедност, за да могат да купуват нефта, дървесината и полезните изкопаеми на ниски цени.Запада постига своето без война и ненужни жертви.

36

заключение

преди 3 години

В коментарите сте пропуснали да споменете и за 35 евро безвъзмездна субсидия на седалка в чартърен самолет.

35

Анонимен

преди 3 години

36- А ГА БЯХМЕ СЪС ЗАПЛАТИ ОТ 1.8/5 ДОЛАРА БЯХМЕ ВЕЛИКА ДЪРЖАВА- ЕХ СПОМЕНИ- И НЯМА 16 ФАЛИРАНИ БАНКИ, И НЯМАШЕ КУПОНИ И ПРАЗНИ МАГАЗИНИ И НЯМАШЕ ФИНАНСОВИ ПИРАМИДИ И НЯМАШЕ ПРОДАДЕНИ ИМОТИ И ПАРИ ЗАМИНАЛИ В В ПИРАМИДИТЕ, НЯМА И ТАКИВА ДЕТО СИ СЛОЖИХА ВЪЖЕТО ЗАЩОТО ЧЕРВЕНИТЕ МИСЛЯТ ЗА НАРОДА СИ...ИМА БИВШИ ОБИТАТЕЛИ НА ПАНЕЛКИ И ТАВАНИ, НА КОИТО БАНКИТЕ ОТПУСНАХА МИЛИОНИ, А ПОСЛЕ ФАЛИРАХА ДА ЧУ ТУКОВУ БАНКЕРЧЕ ДА Е ЛЕЖАЛУ В ЗАТВОРА- ПРОВЕРИ ГА СТАНА ТУЙ НЕЩУ...

34

Анонимен

преди 3 години

Русия пуска нов самолет от поколение 5+

33

Анонимен

преди 3 години

До 24Пиши на български или полковника ще ти вземе рублите;)Защо не си ходите в Сочи?

32

Анонимен

преди 3 години

Назин, Мазин или който и да е - България в ЕС и НАТО е една пропаднала държава... страна от третия свят.

31

Анонимен

преди 3 години

Ходи тогава в САЩ да миеш тоалетни за 900 долара, вместо да работиш в Русия за 120 евро. Ама за САЩ българите нямат визи - след 31 години западно партньорство, ЕС, НАТО на васалите още не им разрешават да пътуват до метрополията, а даже африканските колонии са имали това право.

30

Анонимен

преди 3 години

28- ТИ ПОВТАРЯШ ДУМИТЕ НА МИХАИЛ ХАЗИН- БГ НАРОД НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ ДА Я ЗАВРЪТ В КЛУБА НА БЕДНИТЕ.

29

Анонимен

преди 3 години

30- ЗА МИН ЗАПЛАТИ В РУСИЯ ПОЛЗВАЙ ГУГЪЛ ПРЕВОДАЧ- РОССТАТ.

28

11

преди 3 години

Напишете,по коя банкова сметка,да преведа увеличението си на пенсията,за фонд "Чекмедже",вярвам,желаещи,ще има.

27

4и4о дядко

преди 3 години

До араламбии аз така един път на една реклама пише "дамски кожи" като загледах било "дамаски и кожи"

26

Анонимен

преди 3 години

И аз се чудя защо Ангелкова ходи на крака да се моли за бедни руски туристи със 120 евро заплати, като има толкова много богати американски и западни туристи и по черноморието хората взимат европейски заплати в членката на ЕС и НАТО България, просто не е наред с главата тази Ангелкова!

25

1

преди 3 години

С това увеличение,управляващите,да си купят свещи.

24

Анонимен

преди 3 години

България няма да бъде принудена да влиза в никаква Евразия, България сама ще се моли отново като просякиня някъде да я вземат като я изритат от ЕС прелъстена и изоставена. Доктрината на Кисинджър за кордон от пушечно месо около Русия вече не действа с оглед на новите военни технологии в Русия, и страните от източна Европа стават излишни вече са в тежест. България може да се моли на Турция да я присъедини, или да я вземат в Евразия, но едва ли някой ще иска да си натреcе българи.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Я да видим чия министърка на туризма ходи с Русия на кракаАнгелкова просто не е добре с главата.Жената е умопомрачена и не знам защо Борисов не я сменя толкова време след такива глупави изцепки.

22

Руснак

преди 3 години

До Браво!По-добре не би могло да се каже!Ето за това искам да живея в България и не искам да се връщам в Русия, която запада все повече и повече.

21

коментар

преди 3 години

По '' швейцарското правило '' пенсиите не се увеличават . те се ИНДЕКСИРАТ !!!!! Научете се го един път за винаги.

20

Анонимен

преди 3 години

Я да видим чия министърка на туризма ходи с Русия на крака да се моли за руски туристи със 127 евро заплата да идват да почиват в богатата членка на ЕС и НАТО България за да могат богатите българи да им слугуват и да им сменят чаршафите и да им чиста стаита да изкарат някакво препитание за прехрана.