53

И ако питаш:

преди 3 години

Къде е Демир? Добро утро, как спахме? Добре ли сме с главата? Кой ли извади на Один едното око, а на тебе ти пречука престолонаследника? И кой има намерение да не вади още очи, обаче има намерение да претрепе още престолонаследници? Аааааа не знамммммм, обаче знам, че има начин да ги спасишшшш! И той се свежда до *** избор! И изборът е ти или те? Само да те светна и Один го е страх от Демир!

52

Анонимен

преди 3 години

Винаги е била и ще бъде тази малка държавица е владяла половината свят!!

51

До Симо 2

преди 3 години

Симооооо знаеш ли кое е най- интересно? В Индия имаше един човек дето каза така: Едва ли има по-голямо проклятие от това "сина" да е същия като "баща си". Симо голяма част от индийското кастово общество беше много несъгласно с това твърдение! Обаче тоя човек беше може би най-начетеният човек на планетата. Светът го познаваше като Ошо - никога не е живял, никога не се е раждал! Валхала го познаваше като Мимир! Мохенджо Даро е второ място!

50

Kubilay

преди 3 години

В Британия до 15 години й предстои от монархия да стане шериат. Това няма да стане с насилие. По демократичен път населението ще избере шериатът. В хадисите се говори за две мюсюлмански армии, които се срещат. Едната от изток, другата от запад (най-вероятно Англия и Германия), които до 20 години ще са управлявани по законите на Исляма.

49

До61

преди 3 години

IT сектор в Британия?????

48

Анонимен

преди 3 години

До 58 Никой не ги мисли,просто от високо се пада най лошо!Това високомерие което притежават е време да се разделят с него!

47

не

преди 3 години

Няма да стане.

46

Анонимен

преди 3 години

55, целия it сектор, борсовия свят и т.н. За другите са оставни добивна и аграрна мъка... Англосаксонците са диспечерите на световната кръв - парите. Те са на най-важното място.

45

Анонимен

преди 3 години

Живея и работя в Англия и скромно искам да вметна тук (без да съм чел коментарите, за които съм сигурен, че са безумни): Пичове, не ги мислете англичаните! Ако случайно не сте забелязали разрухата и наближаващата катастрофа - време е да излезете от комата! Не ги мислете англичаните! Те няма да ви спасят кожите, когато този момент дойде! А той наближава!

44

Анонимен

преди 3 години

И как да ви третират в ЕС, като основната ви ценност е ичкията и чалгията. Чакате някоя западна фирма да отвори фабрика за да има пари за споментатите две неща.

43

До Симо 2

преди 3 години

Да те светна Симо - думата и насекомото хле.барка е едно такова интересно същество. Няма стадно и кошерно поведение - яде хляба на други хора, разнася болести, се.ре навсякъде и на всичкото отгоре убива артисти и интелигенция от световна величина. Как мислиш Симо в тая пандемна ситуация дали 6.9 милиона български граждани обичат хлеб.а.р.к.и дето са оакали и олайневили всичко!

42

До53

преди 3 години

Например,кои?

41

До Симо 2

преди 3 години

Симо - да искаш отплата за "тати" е като да искаш отплата, че някой е смачкал ***! Искаш да ми кажеш , че целият български народ и цял свят трябва да се съобразява с поколението на една *** дето само ни яде хляба?

40

Анонимен

преди 3 години

Англосаксонците притежават големите мултинационални компании. Още дълго време, те ще държат света в паричните си клещи. Дълго! Столетия.

39

До Симо 2

преди 3 години

Искаш отплата за "тати". Аз познавам 7 милиона души и цяла Европа дето искат отплата за Вапцаров, Гео Милев, Иван Милев, Димчо Дебелянов и най-вече за едни 600 милиони надписани от твойте министри понастоящем в инвентара на Майкрософт корпорация и ЦРУ! Разбираш ли в тая ситуация много ни трябват? И както Джон Уик си иска колата, ние си искаме парите наци!

38

Fishtank

преди 3 години

Дръпнете си го този филм (заглавието горе), за да видите какъв е човешкият материал там. Станала велика със заграбване отдето свари, ама кака се ожени, няма вече нации за завладяване.Ерата на анклосакска доминация приключи тези дни. Ойде у реката.

37

Анонимен

преди 3 години

Англия (Британия) ще си бъде винаги велика, а Територията ще си остане винаги под морското равнище. Така било е, така е, и пак така ще бъде! Гарантирано.

36

До Симо 2

преди 3 години

Искам да си направим един експеримент! Да звъннеш, където искаш и да търсиш политическо убежище - искам да видя кой ще каже да! Ще им е интересно после! Искам да звъннеш на всичките си "приятелчета" и от ЦРУ и във Европа и във Великобритания и най-вече искам да звъннеш на бившите си министри! Интересно ми е кой ще ти вдигне телефона! Ще му е интересно после!

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 33Хубаво обаче защо секва преди 50 години и от тогаз нищо. Отговора е защото си отива единствения свестен конструктор и ръководител на космическата програма който руснаците са имали. Кой е той ще го намерите в нета.

34

Симоооооооо

преди 3 години

Нали знаеш кога плъховете напускат кораба?