58

До 57:

преди 4 години

Най-малкото САЩ може да ми даваш за пример като общество и ценности.Нека да свършат Втората си Гражданска Война и след още 1000 години може да кажем, че са държава.

57

Анонимен

преди 4 години

Това му е хубавото на големия град...че в него се въдят безнаказано ВСЯКАКВИ ***.О.ТИ..ха,ха,хааааааа...

56

Анонимен

преди 4 години

Мъж от София отглежда кошери на балкона си.Мъж от София върви с тавана на колата му!Мъж от София отглежда семе на тор по балкона си.и.т.н. може чи някой да анализита лексикално тези изречения, явно писани от 3-класник!

55

Математик

преди 4 години

Отворете малко Гугъл и Уикипедия и прочетете каква е ролята на пчелите за дърветата и растенията като цяло.След това пишете глупости. И не ми е ясно как може да се изместят кошерите точно сега.

54

До пчелар

преди 4 години

Какво му викаш браво бе? Тоя трябва да се глоби. Да си гледа кошерите другаде, не в жилищна кооперация. В САЩ един българин ей тъй решил в градината си да сади домати, ама е забранено. Пратили му от общината известие. Той се направил на ударен. Дошли от общината с машина и му смачкали градината с доматите. Трябвало освен глобата да плаща и на общинарите дето дошли в дома му.

53

Анонимен

преди 4 години

Пчелите се дразнят и от цигарен дим, ако не знаете. Ще запали някой цигара на съседен балкон и целия рояк ще му налети.

52

пчелар

преди 4 години

Браво на Станко!Дано да пипне и новият рояк,та да станат кошерите три.Пожелавам му успех!

51

До 49

преди 4 години

А представи си, че съседът на тоя дето ги гледа,е алергичен към ужилването на пчелите и го ужили една пчела и умре? Тоя ще го съдят за непредумишлено убийство и могат да му съдерат кожата от глоби. Да си намери друго занимание. Толкова ли не може без мед?

50

man

преди 4 години

Малко Би58 в пръскачката и проблема е решен. На институции не може да се разчита.

49

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

Ами да си отглежда и *** в килера ,бе...!Кво му пречи..??!/...нито акъл..ни образование../

48

Анонимен

преди 4 години

"Инспектори от БАБХ са излезли със становище, че пчелите "са се държали миролюбиво"Как е установено това или инспектор от БАБХ е разговарял с някоя пчела.

47

бг

преди 4 години

Спомних си за бивш съсед рибар-маниак, който на терасата си оставяше главите и вътрешностите от рибата за да въди бял червей за стръв. Смрад и мухи на облаци. Всеки луд с номера си !

46

Мен

преди 4 години

Коментарите ви направо не са за четене! Толкова глупости са изписани. Пчелите не биха били проблем и не нападат хора от скука. Имат си работа за вършене, явно за разлика от хората в блока, които отделят достатъчно време на Биг Брадър и На кафе с Гала. Опасност има единствено за алергични, но вероятността да бъдат ужилени е нищожна. Българинът е невеж и подчинен на страховете.

45

Имам кошери на село

преди 4 години

не е проблем да се гледат и в града, има много цъфтяща растителност, и се гледат. Липите в младост в момента са пълни с пчелиОбаче не им е мястото на терасата със сигурност. Понякога пчелите стават по агресивни - обикновенно когато няма достатъчно цъфтящи растения есенно време. И тогава семействата се нападат едно друго, както и всичко което е наблизо, моите са ме гонили 30 метра до къщатаТака че, да ги разкара от терасата. Ако има начин да се сложат на покрива на кооперацията е добро решение.

44

До 29

преди 4 години

Напротив мъчение е да гледаш голямо куче в малък апартамент. Тези които са си взели вече животното не искат да си го признаят. Ще ти дам пример. Един приятел има огромно куче, жени се за момиче и тя има огромно куче. Местят се в апартамента й. Жената роди бебе и за бебето сега място няма и го гледа бабата. Само че то ще порасне и за него място няма в апартамента. В България и най-вече в София не правят апартаменти от повече от 2 стаи. Модерното строителство не слага дори врати между тях.

43

Анонимен

преди 4 години

Слаба държава, слаби институции. Това само у нас може да се случи, да гледаш кошери на балкон. Ще почнат философите да говорят за Етажна собственост и какво ли не. В нормалните държави се подава оплакване до община, полиция и се взимат мерки. А тука у нас.... се почват безкрайните простотии на дискусии. От общината ще кажат, това си е работа на етажната собственост, от полицията същото... и олеле. ще кажат, колективно го съдете и въобще... не става държава от това.

42

Анонимен

преди 4 години

Ако вашето дете живееше в този блок, отдавна щяхте да сте стигнали до саморазправа, ама понеже най-вероятно във вашите входове вие сте селинджърите, затова ви е ларж и ми "давате" 2 месеца, щот не ви е на вас много

41

От 17

преди 4 години

Всъщност аз написах и коментара, че може пчелите да убият и човек. Възможно е този който ги гледа да има зъб на някой съсед. Защото ужилването им може да предизвика алергична реакция. Нямах място за 2 коментара, броят знаци е ограничен. Не разбрах какво толкова се ядоса на коментара ми. Темата освен за пчелите е и дали може в малък апартамент ( не къща) да се гледа каквото и да е животно и пречи ли на съседите.

40

Анонимен

преди 4 години

Обожавам някой да ми каже : "Аз съм си вкъщи! Ще правя каквото си искам!". Не, пич. Не си вкъщи. В блок си!

39

Анонимен

преди 4 години

до 37 Муахахаахха...те го търпяли тоя 2 години, ти викаш 2 дни не могат изтърпят??? Прочети статията, бе дечкоооо!