160

Руски капиталисти

преди 3 години

До Българин"Като не ви харесва в Германия, отивайте на работа в Матушката!Перфектни работни условия и перфектна заплата!" Не трябва вашите гур бетчии.Имаме доста много евтини работници от Средна Азия.Украина и Молдавия. за да работи в Русия, трябва изпит на Руски език,медицински тести,мед.осигуровка и данък. Ку-ку Мудак не умен.

159

Анонимен

преди 3 години

Ама направете фирми и викнете германци да ви робуват бе Андрешковци !Кой ви пречи сега да станете робовладелци ?Но как да станете капиталисти-робовладелци, като първото нещо което направихте, когато ви върнаха имотите, вие ги продадохте, но не за да ги инвестирате в собствен бизнес, а си купихте коли и тръгнахте на почивка в Гърция, Турция, Европа...Дубай, Арабските емирства.

158

ПроСоТо

преди 3 години

Да пази Господ да работиш за бивш комунист и настоящ капиталист!

157

NRW

преди 3 години

Привет от Вестфалия! Яд ме е на немците, много! Заради постоянната консумация на месо, то трябва да е евтино и винаги на разположение в магазините. На ви евтини месо сега, барбекюто по парковете ще го гледате по телевизията!Яд ме е на Лашет, румънците и българите му били вкарали вируса в кланиците. Опитва се да отклони вниманието от катастрофалните условия на работа. И да, те са катастрофални за Германия. Никой немец няма да работи под такива условия. Купувайте по-малко, но качествено месо!

156

Българин

преди 3 години

Като не ви харесва в Германия, отивайте на работа в Матушката!Перфектни работни условия и перфектна заплата!П. С. Абе, някой петолъчник може ли да ми каже, съществуват ли още ленинските съботници в Рассия?

155

Денги

преди 3 години

До АнонименЩот са дошли в Европа да хрантутят, а не да работят. Меркел си отвори , с идеята за евтина ряботна ръка, както преди години е станало с турските гастербайтери, но за разлика от тях печките и арабите не обичат да работят и сега цяла Европа страда.

154

Анонимен

преди 3 години

До 175 Анонимен"новите" германци са ги назначили на леки работи като контрола по влакове, трамвай, по гарите. видях даже и полицай назначени от тях !

153

Анонимен

преди 3 години

Новите западни Робовладелци!Що не вземат на работа при тези робски условия на труд местното немско население или "новите" германци от Африка или Близкия Изток, ай?????

152

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 169Кой ми го казва това? Човек който дори не умее писмено да се изразява,както е прието,но за сметка на това има претенции,за нещо повече от аутсайдер в повечето бласти на живота?Невъзможността за професионална и житейска реализация е право пропорционална на желанието да обвиняваш всички останали за собствената си некъдърност и вродено малоумие!

151

Изтрит коментар

преди 3 години

Главният директор на кланиците, в интервю заяви, че условията са такива, за да не се повиши цената на месото с 9 евроцента на килограм ! НЕ МИ ТРИЙТЕ КОМЕНТАРА - ПРАВОТО НА ИНФОРМАЦИЯ Е КОНСТИТУЦИОННО ПРАВО !!!

150

Бг

преди 3 години

Ами те какво искат сън, секс, много деца и на банкомата това го има само тука, там се бачка за да вземеш пари!

149

Анонимен

преди 3 години

До eve1Бъди сигурен,че ако предложиш на шефа си решение,с което ще подобриш производителността или цената на продукта,който произвеждаш,заплатата ти в никакъв случай няма да бъде 400 евро!

148

eve1

преди 3 години

В нашата фирма работим при съшите,даже и по-тежки условия за 400 евро.Но в България това се приема за нормално а в Германия за новинавска сензация.

147

eve1

преди 3 години

В нашата фирма работим при съшите,даже и по-тежки условия за 400 евро.Но в България това се приема за нормално а в Германия за новинавска сензация.

146

Анонимен

преди 3 години

Па сигурно навремето, като ходехме по бригади да работиме ангария на червените разбойници, беха по-добри условията, случвало се било сега да делят 2-*** по една стая :))) бе то бехме по 20 човека у стая бе и к'ви 1200 евро тогава, по една консерва грах с изтекъл срок и толкова, в най-добрия случай другарето да те поФалат

145

До 156

преди 3 години

И от къде разбра че са предатели...може би не искат да гласуват и да живеят под управление на премиер мафиот...а това за разболяването не го разбрах...то вече в Бг няма лекари тъй като си ги биете...и кадърните са на Запад..Айде бегай да си гласуваш за тиквата и да си земаш заплата под масата

144

Анонимен

преди 3 години

Стефан и Иван можеха да завършат мениджмънт в Итън или инфирмационни технологии и да взимат големи заплати и да живеят добре при демокрацията, но понеже ги мързи да се самоусъвършенстват да не се оплакват, че работят в кланица за мизерно заплащане.

143

Програмист софиянец

преди 3 години

До 152Не, приятелю, дори съм много социален. Но с равните ми. А за останалите - на кой по дяволите му пука за прислугата? Пиживяхте си в соца, помачкахте ни 45 години с диктатурата на пролетариата. Сега вашето време свърши, и с удоволствие слушам гладните вопли на работническата класа, която някога ме мачкаше.

142

Анонимен

преди 3 години

Хората отиват доброволно, не знаят език, не знаят правата си, добавки за нощен труд и т.н. , а защо отиват там? Защото в България няма работа, което е факт. Няма как всички да са ИТ с топ заплати. За същата работа, нощна смяна, при такива условия в България, заплата е 800 лв.

141

Анонимен

преди 3 години

При демокрацията умните и кадърните успяват и забогатяват, само необразованите и аутсайдерите ранотят в кланици за мизерно заплащане, демокрацията е най-добрата система.