169

Цялата истина

преди 4 години

ЦЯЛАТА ИСТИНА е че това е един ИЗКУСТВЕНО СЪЗДАДЕНА БОЛЕСТ в 3 различни варианта от най-богатата престъпна човекоубийствена организация на света СЗО и разпространена из цял свят на бързо на бързо и после ви карат и ви задължават да вършите някакви пълни глупости и вие ги вършите, защото ви е страх да не ви голбят. Нека всеки, който не е съгласен с мене да се аргументира, моля! :)

168

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Цяло лято ли ще ни занимавате с тая измислена опасност ?Вирус има - опасност от него няма !

167

ДО ОНЯ

преди 4 години

16 АПРИЛ .....*** как да ти обясня, че на малко място и с малко хора, по-притеснителната а абсолютната бройка (близо 5000),отколкото относителната( твойте ценни %)Ние да не сме 300 милиона народ бе??????????????????????????

166

Анонимен

преди 4 години

Правителството като не знае какво да прави може да копира действията на държавите, които спряха вируса. В краен случай може да копира и действията на други държави, които силно ограничиха епусюдемията като Гърция, Словакия и други.

165

Реалист

преди 4 години

Много малко се искаше, за да спрем вируса - реална карантина за всички идващи от чужбина, миене на ръцета и на следващ етап и маски, за да не заразяваш околните. Това обаче се оказа адски трудно за някакви в България, особени миенето на ръцете. Отделно, че правителството така и не схвана, че трябва да спре вноса на заразата от чужбина, но явно толкова си могат.

164

До Факт

преди 4 години

Знаеш ли какво мойто моче, вирус има, но то е изкуствено направен и на бързо разпространен из цял свят от СЗО и после ви нареждат да вършите някакви пълни глупости и ви се подиграват... Прави ми се на умен още

163

Факт

преди 4 години

Какво правят най-страхливите хора? Правят като щрауса - заравят си главите в пясъка и казват, че вирус няма. Другата част от най-страхливите проявяват овчия си стаден инстинкт - както за всички, така и за тях, т.е. давай напред със стадото и всички ще го преболедуваме вируса.

162

До 163

преди 4 години

Посочи ми ги кои са тия заразените, щото вече повече от половин година твърдо се противопоставям на тия абсурдни "мерки" и не съм се разболял от нищо.

161

SSSS

преди 4 години

И АЗ НЕ ВЯРВАХ НО ЕДИН КОЛЕГА И ТО МЛАД Е В БОЛНИЦА , ЯВНОНАИСТИНА ИМА

160

163

преди 4 години

До Анонимен Кои са тия заразените бе?? Покажи ми ги кои са!!

159

Анонимен

преди 4 години

Голяма част от новозаразените в България е заради мaлoyмницитe, които твърдят, че вирус няма.

158

До 161

преди 4 години

Пълни глупости.

157

Анонимен

преди 4 години

Доста държави взеха правилните мерки и спряха вируса. Онези 80% в България са убедени, че вирус няма или че вируса не може да бъде спрян, като и двете са проява на огромен страх в тези хора.

156

159

преди 4 години

До Анонимен Кои са тия заразените? Че нещо май изобще не съществуват тия.

155

Анонимен

преди 4 години

Странно е в България. В началото правителството взе строги, но неадекватни мерки и онези 80% бяха доволни, че правителството е взело строги мерки и клюмваха хората, които не искаха неадекваните мерки. Сега мерки няма никакви, заразените бързо се увеличават, а онези 80% твърдят, че вирус нямаа тези, които разбират, че има вирус, обвиняват хората изкачи адекватни мерки за липсата на мерки.

154

Анонимен

преди 4 години

И при чумбите епидемии са взимали мерки, даже са носели смешни маски - plague beaked mask, но никакви мерки не са помогнали. Защо си мислят сега, че с могат да срат вируса с такива мерки?

153

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 152ТИ НЕ МОЖЕШ ЛИ ДА ЧЕТЕШ?

152

Анонимен

преди 4 години

УЖАС.МНОГО ПРИМ(И)ТИВНИ ХОРА И НА ЕДНАТА, И НА ДРУГАТА ПОЗИЦИЯ!

151

Лили Иванова

преди 4 години

До замислих се"Зная аз, че месец Април е лъжлив ....."

150

3 Х

преди 4 години

До145 д-р А. ПЪРВАНОВА: Ти ако си оная д-р Първанова, мноого добре знаеш как се "усвояват" едни пари!!