46

Анонимен

преди 3 години

браво, в стадто му имало *** (сигур дет не му играят по свирката), ама иначе са изкара по читав от тях , че като гледамe си от същия вид.

45

Анонимен

преди 3 години

сещам те че шефа ти скоро каза една БГ поговорка-който копае гроб другиму сам пада в него. Май скоро ще тупнеш в дупката дето приготвяш за други, пфу че си и гнусна мижитурка, по- гнусен си и от матр'яла дето ви крепи.

44

Сата НАТО

преди 3 години

Гешев е започнал кариерата си с разследване на ПТП-та, така че много добре знае как да замете следите. Случаят е еталонен за убийство, маскирано като пътен инцидент. Нещо повече - самият той, който се е изказвал като противник на разделението на властите, нарича такива като Милен Цветков "мародери".

43

Т.Шак

преди 3 години

Гешев,Коге ще подхванеш Щаба и здравното министерство?Сега там е голямата далавера с тестовете и другите консумативи.В извънредното положение всичко се купува без обществени поръчки.Затова шефовете на всички големи болници се събраха миналата седмица при Бойко да искат удължаване на извънредното. А Кантарджиев просто им осигури високата бройка, за да имат коз при преговорите.

42

Анонимен

преди 3 години

Боко,*** си с добро.По-малко ще страдаш.Всичко се пише на твой гръб.

41

ПроСоТо

преди 3 години

До Василевот кога си специалист по въпросите на "Всевишния",агенте?А що се отнася до ОТНЕМАНЕТО,то крадливата Мутра си е изпипан "майстор"....но не в това е въпроса!

40

ПроСоТо

преди 3 години

До Сата НАТОмного добър въпрос!!!Добър е,защото самата "св. глава" /му другото,съвсем точно сравнение../ най-демонстративно заяви,че ТОЙ ЛИЧНО се заемал със случая "Цветков".Разбира се,още като стана ясно кой е убиеца на Милен стана и ясно,че "Баш Майстора на пушилките и словоблудствата" ще прати тоя случай "в трета глуха"..

39

Анонимен

преди 3 години

Радеф направи си импийчман!Не отнемай времето на прокуратурата!

38

Василев

преди 3 години

Бойко Борисов в записа казва , ще им вземем къщите за гости на всичките, няма да пощадя един от нашите!!!За това Бойко го обичат българите, защото той е невидимата ръка проводник на Всевишния, която раздава възмездие!!!Агент Рики Грийн!ЦРУ!!!

37

бай Иван

преди 3 години

Адмирации за правораздавателната система.Чаках 30 години МВР,прокуратурата и съдът да заработят в синхрон,и изкарат кирливите ризи на бандитите от прехода.Е,доживях ! Има надежда България да възкръстне и обикновеният човечец да се почувства,че има ново начало,след престъпният комунистически строй!

36

Анонимен

преди 3 години

Гешеф има партньор,а не съпруга.Така пише в гугъл.Какъв е пола на партньора?!

35

Сата НАТО

преди 3 години

Откакто разбрах, че Боко е бил комсомолски секретар, само се смея. Комсомолски секретари беха най-големите бо клуци, де били, бъзливци и клоу ните на класа. Вервайте ми, и този е такъв и ще свърши като мрь сен пар цал на бунището на историята. Човек, който си позволява такъв език и се оставя и да го запишат, е пълен к.*** :))) И това, дето щял да размаже на някого физиономията, става само в сънищата му.

34

Анонимен

преди 3 години

Радеф комунист!

33

Анонимен

преди 3 години

Президенството гнездо на стършели!!!

32

Сата НАТО

преди 3 години

От всички обвинения, които бащата на две незаконни дъщери Гешев, си е изсмукал от Г3, досега присъда не е излязла. И няма и да излезе. Интересува ме докъде свинската глава докара разследването по убийството на Милен Цветков.

31

ПроСоТо

преди 3 години

До Специалистпред Всевишния...ТАКА е уреден тоя въпрос......Е,на некои диктатори не им се отвориха парашутите да се "изповядат лично пред Бога",а беха провесени ОВРЕМЕ кой за краката,кой за дебелия врат,но ..за тая цел имаше ХОРА,държащи на себе си,на достойнството си,на свободата си и на извечния човешки морал...та наш Ванчо може само да чака Великата Среща ..Иначе тук,на Земята,му е постлана дебела постеля....."Роди ме мамо с късмет,па *** фърли на смет!"../където впрочем е и намерен

30

Василев

преди 3 години

Бати Бойко ще ви изплющи селяни прости!!!Агент Рон Грейди!ЦРУ!!!

29

Я па ти

преди 3 години

До АнонименМа той е баш ***,завършил милиционерското.Искаш да мачка себе си?

28

Бай Пешо

преди 3 години

Кой мести пешките? Зад пешките кой стои?Кой избра Гешев?Направо се побърках.Кой ще ми отговори на тези въпроси, защото съм много ***.

27

Анонимен

преди 3 години

Милицонерски син, мечтал от малък да стане червен милицонер, за да се пенсионира на 45 с една фуражка пари. Понастоящем Божи инструмент с две незаконни дъщери.