246

НАМА ДА СТАНЕ

преди 4 години

ЩЕ ВЪРНЕТЕ МЕРКИТЕ, АМА НЯМА КОЙ ВЕЧЕ ДА ВИ СЕ ВЪРЖЕ..

245

Анонимен

преди 4 години

В океаните на цялата планета освен пластмасата добавихме и купища маски и ръкавици а скоро ще има и предпазни екрани и гащеризони.Тези мерки ако продължат още 23 години всички ще гушнем чемшира ! - човек каквото сам си направи цялата Вселена не може да го измисли.

244

село майка

преди 4 години

ТОЗ КУНЧЕВ БРАСНАЧКА НЯМАЛИ,,,,,КАТ НЕРЕЗ Е КОСМЯСАЛ....БОЧЕ ....ДО КОГА БРЕ...НАЛИ ТРЯБВА ГО ИЗКАРАМЕ ВСИЧКИ....НАПРАВИ ТАКА ДЖИНГИБИ; ЗАБРАНИ РЕЗУЛТАТИТЕ ДА СЕ СЪОБЩАВАТ...ПЪК КОЙТО Е ТЕЖКО БОЛЕН ДА ВЪРВИ У БОЛНИЦАТА....НА 1000 ЧОВЕКА ДЕСЕТ ДА ГО ИЗКАТА ТЕЖКО.....НАЛИ РЕОРГАНИЗИРА БОЛНИЦИТЕ.....тА СТЕ ПЪТНИЦИ НА ИЗБОРИТЕ НЕМОЖ ГО ОБЪРНА...

243

Totenkopf

преди 4 години

Трябва да бъде разстрелян за Измяната си към Отечеството този на снимката не да обикаля по ТВ.

242

ето това е

преди 4 години

До Чекмеджето ГЕРБНе е сигурно и ти дали си прочел някаква книга изобщо. Карантината се махна заради такива мрънкачи и недоволни като тебе, дето протестираха, че носели маски, че имало забрани. Сега всеки да се спасява, нали това искаше народа, ето ви права и свобода, само една маска ви остана. Дано не се озорите много с нея

241

НЕКОЙ

преди 4 години

Кунчев, играеш си с нещо много страшно. Ако март хората приеха всичко на шега, че ще си починат десетина дни, то сега вече знаят, че ги чака затваряне, безработица и глад, и този път ще скочат на бой. Бъди убеден в това.

240

Щерю

преди 4 години

Щабът няма друг избор. В противен случай трябва да обявят поражението си, невъзможност да се справят и да бъдат разформирани и заменени с нов екип...

239

православен патриот

преди 4 години

На мафията и дойде дюшеш тоя измислен еврейски вирус !!! Трябва да понатрупа достатъчно евраци и кюлчета поне до изборите ако въобще има такива !!!!

238

Херо Мустафа

преди 4 години

Троловете и руските хибридки пак са се активизирали

237

ТОЗ И ТОЙ Е СЕКТАНТ

преди 4 години

ТОЗИ НА СНИМКАТА И ТОЙ ПАСТОР ОТ САТАНИСТКАТА СЕКТА КОРОНАВИРУС .ВСИЧКИ МЕДИИ УЧАСТВАТ В САТАНИСТКИТЕ ПОСЛАНИЯ РАЗНАСЯНИ ОТ ПАСТОРИТЕ НА НАЙ-ГНУСНАТА АНТИЧОВЕШКА СЕКТА КОРОНАВИРУС.

236

!!!

преди 4 години

До КоронаПрави си! Не само умираме от сърдечно-съдови, белодробни и онкологични болести. Забрави за стреса, който ни насаждат съвсем съзнателно подобни ме-ке-ре-та като този "велик лекар" продажник! Та само заради мръсен въздух на ден губим по един автобус българи - факт!

235

зорко око

преди 4 години

Кунчев, нещо теносан ми се виждаш. Пи ли едно узо и за нас карантинираните?

234

БГ

преди 4 години

Какво ще връщаш щама бе, ***! Изкараха го сякаш всички заразени ги чака сигурна и мъчителна смърт за няколко дни. А то дори заразените не са заболели, камо ли починали! И няма излекувани, то не се лекува. Има оздравели. Продажници такива, а и се наричате лекари. Не сте ли полагали лекарска клетва? Какво се казва в нея? Ама добичетата зомбирани им вярват. Колко хора почиват у нас всеки 24 часа? Колко са от тоя вирус? На някои им изнася обаче друго. Защо ли??? Милен ви го каза! Лека му пръст!!

233

Анонимен

преди 4 години

До Петров"Вади ми очите този генерал" с това че ми налага тъпите си мерки и ме принуждава с административни мерки да ги спазвам. Първо няма нужда от маски, после са задължителни или глоби, после не са задължителни, сега пак задължителни или глоби. Като не му е известен вируса да си стои в лаборията и да го изследва, но да не ме занимава с хипотезите си.

232

Ти да видиш

преди 4 години

Верно бе, че то българина е кротък като овчица, какви ги пиша и аз! Само за българина не важи това за мъжкото дупе.

231

До 246

преди 4 години

Къде ще се вдигнат, бе, я у село на къра като не спазваш правилата.

230

Ти да видиш

преди 4 години

Ако бъдат върнати мерките от Април, хората ще се вдигнат вече! Един път се пука мъжко дупе. Кауфлади, лидъли ...... ще станат принудително, безвъзмездни дарители на хранителни стоки!

229

баба мара

преди 4 години

защо изобщо отменихте въведените мерки с този недисциплиниран народ каксмятате че трябва да се процедира затворете границите защото заразата идваотвън къде са сега индииците от кланицата в германия които са се прибралив българия

228

Анонимен

преди 4 години

т.нар "президент" не споменава нито дума за далаверите между пламеновците. Защо бе радеф? Ако беше Боко щеше да оревеш орталъка! Когато е твой човек затънал във корупция- нищо а? Гешев ти е виновен. Докога така с двойния аршин? Малко ти остава. Няма да петниш повече президентската институция.

227

Анонимен

преди 4 години

Насочете полиция и жандармерия за контрол по спазване на противоепидемичните мерки.Направете глобата по 50 лева и плащане на място.Ако няма пари акт 200 лева,без право на обжалване.На този недисциплиниран народ-това трябва.Няма такива работи като,,аз взимам 400 лева".Колко пари трябва да даде заразеният от такива за антибиотици ?Стига ги молихте да сложат маските.На зла круша,зъл прът!