7

Анонимен

преди 3 години

Владимир иска, Тиквата не дава!

6

До 3

преди 3 години

То и толкова си чел като ти чета глуппостите...

5

Хм

преди 3 години

До Лично мнениеХилъри К. прекалено умна???Голям смях!Бабетката е перко много отдавна и пионка на Сорос.Номерът беше да я пробутат като "първата жена президент на САЩ",а вехтия рептил да управлява Америка реално.Само че има и други влиятелни ев*реи,та се разсъхна работата!

4

Анонимен

преди 3 години

Борисов иска ли още един мандат(вече има три) и обърка каквото можеше? Някой, ако му преброи скандалите и далверите трябва да му дадат ордан Стара планина първа степен.

3

Ха-ха

преди 3 години

Тоя да беше попрочел нещо за Путин и неговите изказвания,в които намеква какви са плановете му!А именно най-знаковите-"Няма да ви изоставя!" и "Ще остана докато Русия не е в безопасност".Путин ще остане на поста,докато не изпълни задачата на живота си-да върне пълноценно Русия на мястото и в световната политическа сцена и да я закрепи там,общо взето успява.Колкото до САЩ-интересът на Русия е не Америка да се спихне,а да се държи като нормална държава.Залезът на САЩ е вреден и за Русия-заради Кит

2

Лично мнение

преди 3 години

Тоя господин на снимката е много зле. Истината е, че точно Путин фалшифицира изборите в САЩ ( добре де, хакерите ву), защото Хилърито му се стори прекалено умна да е президент. Путин няма никакъв интерес да сменят бай Тръмп. Бай Тръмп е като шоумен. Лично мен ме забавлява, сигурно и на Путин му е смешен отстрани. Дали ще се кандидатира за президент, нас българите какво ни бърка? Бойко ли не иска да е той?

1

Още и още

преди 3 години

Вовата днес обсипа "щедро" електората с дребни подаяния и още по-дребна популистка хитрина - качи облагането върху доходите над 5 милиона рубли месечно от 13% на цели 15% (какъв ужас за богатите, ха-ха), макар че доскоро бранеше непреклонно плоския данък. Защото хората ръмжат здраво в нета срещу увековечаващите властта му поправки в Конституцията. Дали искал още мандати - иска, та се къса. Ясно е, че резултатите от "допитването" ще бъдат фалшиви, но той вече се подмазва, защото няма опора.