181

Анонимен

преди 3 години

Здравейте братя, бях 1 г по горъта и балкана, ся си идвам, ама някъв вирус слушам, истина ли е това, гледам някви с маски, викам си тея са психично болни сигурно. Премиер още ли е ония, Бойко, тиквата къде му викаха, гледам по новините и някви нови са се навъдили, Мъпетчийски някъв си, един с мустаци Карантинаджиев и някой си маймунчев, тея читави ли са, как ви се струват

180

Анонимен

преди 3 години

*** са много възмутени, че отново им сложиха маски.Ха-ха-ха!

179

х

преди 3 години

На мен ще ми казват какво да правя? Днес влизам в магазина до нас и нищожествата ме гледат опулени, защото нямах маска. Сигурен съм, че ако си избърша обувките, ще са по-чисти от маските им - изпотено, мръсни, стояли по потните им вратове като лигавници.

178

179

преди 3 години

Do Stoyanov тва се отнасяше за коментиращ номер 178...

177

Тия дофтори

преди 3 години

не са ли чували, че антителата се разграждат, а след 3 месеца може и да изчезнат напълно. Кел файда от 75%. Вирусът е направил така, че да циркулира безкрайно дълго и безпроблемно. Може и наистина да се окаже първият AI. Само не сме се сетили да го подложим на Тюринг тест.

176

Stoyanov

преди 3 години

До Анонимен #179Ти си Бо.клука ходи си с маска до-живот ако искаш - аз си имам глава на раменете и аз си решавам кое е добре за мен и кое не!

175

Анонимен

преди 3 години

Защо ще ограничават хората? Я да разрешат на кръчмите и баровете да работят със 100% заетост и епидемиологичната обстановка ще цъфне, а може и да върже!Пъ, ако вземат и да им връщат ДДС....

174

Stoyanov

преди 3 години

До До 176Не аз съм простият, ти този кон с капаци. Утре може да ти кажат и без *** да ходиш ... ама ти си ги слушай , ходи както ти кажат.

173

Император Жи

преди 3 години

Есента Ви пускаме Новият Щам - по случай годишнината на Партията!

172

искам да кажа до 179

преди 3 години

да

171

Анонимен

преди 3 години

До 176А, е точно заради бок-клуци като тебе ще одължават до след 30-ти... яж ми оя сега

170

До 176

преди 3 години

'Щото си ***, моето момче...

169

Анонимен

преди 3 години

За всичко са виновни либерал-демократите, които искаха да нормализират травестите. Така става когато дадеш власт и контрол над целия свят на някакъв психопат африканец. Ааа да, Тедрос вече трябваше да гние в затвора, или да бъде изгорен на кладата, но все още прави публични изказвания и говори за държави.

168

Stoyanov

преди 3 години

Никой не може да ме накара да сложа маска против волята ми! Влизам си в магазина и не ми пука, ако ще и щабът да викат.

167

до 169

преди 3 години

каква Отговорност като Днеска ЦК на Эврапэйскый Союз имаше среща с Другарите си от Пекин, да заявят колко ги Обичкат и че К0мундетата от Пекин са най-верният Партньор на Брюксел - разбира се в Поробването на Населението и изграждането на ГУЛАГ под Открито Небе - в това са Царе!

166

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчиски, доло доло!

165

Анонимен

преди 3 години

Оставка! Това правителство за нищо не става. Знаят само как да крадат.

164

Истукан

преди 3 години

Нищо не са направили щабът и Борисов, а ги възхвалиха за мерките. Поне да бяха дали безплатно на хората хранителни добавки за подсилване на имунната система и да бяха дезинфекцирали навсякъде.

163

Анонимен

преди 3 години

Тези не могат да прогнозират ситуацията за след 2 дни но са сигурни за след 8. Пък след това се чудят защо хората не им вярват. Могат ли да покажат поне една вярна прогноза?

162

Анонимен

преди 3 години

О, има маса де били, които се въодушевяват от идеята някой да ги строява и да им набива канчетата. На това се крепи всяка диктатура, не на някакво свръхобаяние на диктатора.