23

Анонимен

преди 3 години

У нас умират от грип около 1500 2000 души годишно и много от тях са млади и здрави, и това винаги е било така, всяка година. А жертвите на коронавируса до този момент са около 200, които са повечто над 70 години, с много други заболявания. Но никой не блокира градовете заради грип, нито пък затвори парковете.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15И как ще докаже че е невярна информация като за ковид не се знае нишо. Трябва да покаже вярната, а нея я няма.

21

Анонимен

преди 3 години

Извинете, знае ли някой от къде се купуват маски с бутон, много са куул маските с бутон на носа, искам да си купя маска с бутон да нося, ако може в различни десени да си купя няколко да подхождат на цвета на дрехата.

20

Прост и глупав

преди 3 години

И глистите може да останат в тялото и да се появят след години.И после щаб,свещички и брифинги:)))Що се излагате????Голяма част от България се чуди как да изкара до края на годината,а тия ми говорят за години напред:))

19

Гого

преди 3 години

Хепатит Б също е вирус и той може да стане хроничен! А стане хроничен, ти си мислиш, че си здрав ,а той ти унищожава черния дроб и умираш за няколко месеца ! В момента хроничния Хепатит Б е в пъти по смъртоносен от СПИН, може за два дни да ти направи черния дроб на желе

18

Fenasi Kerim

преди 3 години

Престанете да всявате паника сред хората.

17

Анонимен

преди 3 години

След години ще се появява като кови-20, кови 21 и т.н.

16

Анонимен

преди 3 години

Пълно безумие е, че вирус може да бъде спрян с носене на маски и изолация, като че ли той ще си тръгне. Учените и най-малка предатава си нямат как се появяват вирусите, всяка година все нови и нови, милиарди за ваксини и никаква полза. Как може хората да вярват на лекарите и учените! По-добре да вярват на шамани, те поне усещат нещо.

15

Анонимен

преди 3 години

В наказателния кодекс имаше текст , че е подсъдно да се публикуват непроверени факти с цел всяване на психоза и страх.Но от нашите медии всичко може да се очаква!

14

Анонимен

преди 3 години

Може и да може. А може и да не може. Лекарите и учените нищо не знаят - провалиха се тотално, пълен провал за медицината и науката. Но едно е сигурно - вируса ще остане колкото трябва и ще зарази точно толкова хора колкото трябва и ако трябва ще се появи отново в нова модификация в точното време. Независимо от карантини и от маски.

13

ист

преди 3 години

Зюмбила е категорична че няма вирус. Из цялата махала го търсихме,из дворовете, из мазите но няма и няма вируса.

12

Франкенщайн

преди 3 години

Много сполучлив вирус излезе. Всеки родител би се гордял с такава даровита рожба.

11

Анонимен

преди 3 години

В Москва направиха грандиозен парад на победата на Русия над европейския фашизъм. Десетки хиляди военни участваха в парада.

10

Велес

преди 3 години

Повече от ясно е, че ковид19 е създаден в лаборатория! Друг е въпроса чия е тя, или чии задачи е изпълнявала! Гадове!!!!!!! Всичко ще излезе наяве рано или късно!!!!!

9

Анонимен

преди 3 години

Акоимаш кюлче ще изчезне за винаги.

8

Гого

преди 3 години

Разбира се, че може да стане хроничен и когато ти падне имунната система тръгва отново и те убива! Същото е и с Туберколозата, може да остане латентна в тялото ти в продължение на 40 години! Има и много други зарази, които стават хронични

7

Може

преди 3 години

Щом каже партията и правителството!Ето ви очеваден пример от другаря Путин!Много яки тез Руснаци!Ни един с маска от АРМИЯТА на парада,само зомбираната публика с маски!Ще съберат малко рубли от глоби.....

6

Ямболски цървул

преди 3 години

Продължават с психо-жиленето! Който е слаб ще се подаде!

5

Анонимен

преди 3 години

За какъв вирус говорят всички ? Толкова ли не се намери един от тези с пистолетите, за да го убият !

4

Анонимен

преди 3 години

Що за конспративни теории развивате?