107

толерантен

преди 3 години

Би трябвало да има присъди за върховна наглост..............................Доживотни присъди за върховна наглост по високите етажи на властта и администрацията. Масови.

106

the Ghost

преди 3 години

Наглост и безочие !!!

105

Анонимен

преди 3 години

Ето това наблюдавам последните няколко години! ГРАДИВНА НАГЛОСТ ОТ ВИНОВНИ! НАГЛОСТ!!!! *** мръсен, по-добре замълчи, че ще намажеш нечие дуло с тази ти наглост! Живота си го съсипа сам, долен наркоман мръсен!

104

Анонимен

преди 3 години

хаха,другите му срутили живота,той няма никакво участие,що така му пъхат хора под гумите и му инжектират наркотици против волята,какъв е този заговор срещу невинния човек,ако пък случайно се изпусне ще има изявления от сорта-кой ми с ра в гащите

103

Анонимен

преди 3 години

Би трябвало да има присъди за върховна наглост. Тоя хубавец ще лежи по такъв параграф няколко доживотни. Да не кажа, че за толкова колосална наглост единственият лек са може би идеите на колегата от по-долу, който описва йорданските закони.

102

Анонимен

преди 3 години

Пуснете човека. Да не е прегазил куче.

101

!

преди 3 години

В Йордания имат интересни закони. Няма затвор за такива като него Но нямам в предвид наркотиците, защото там отношението към наркомани и наркотици е много строго Имам в предвид случайни катастрофи с жертви. Виновника бива задържан за 15 дни докато роднините на жертвата се споразумеят с негова рода за обезщетението. Ако не успеят да се споразумеят виновника бива предаван на роднините на жертвата, които го пребиват с камъни. А споразумението включва доживотна издръжка на семейството на жертвата.

100

Анонимен

преди 3 години

Наглост и безочие! Дрогиран до безпаметност, убива невинен човек, но пак другите са му виновни... Нямам думи за подобна деградиралост! Тоя е не просто безполезен за обществото, той е вреден! Дори и затвора е твърде мека мярка за такива!

99

Анонимен

преди 3 години

добре де, този като е с психоза, защо има книжка?

98

Поручик Ржевски

преди 3 години

Според мен карането на кола след употреба на наркотици в такова количество, че не разбираш кога мачкаш хора, трябва да се третира като опит за убийство ДОРИ И ДА НЯМА ЖЕРТВА.

97

Поручик Ржевски

преди 3 години

Той ако беше с психоза от предна катастрофа, защо кара кола и си причинява този стрес?Има самолети, градски транспорт, колела.Защитата му говори глупости, според мен ще влезне в затвора.

96

Анонимен

преди 3 години

при бай Ставри ще се оправи от психическите проблеми. Освен това там се търсят и млади булки като него, тъй че може и да го задомим в пандиза

95

Поручик Ржевски

преди 3 години

Поредния лиглю, на мама синчето. Вместо да излезне като мъж и да поеме вина и отговорност, той пак се оплаква. Абсолютен загубеняк. То сега младежите една казарма не могат да понесат, а затвора ще му срути крехката психика.

94

момо

преди 3 години

До poskittАко се размине роднините на жената да изчакат време и да повторят действията му но този път той да е зад колата

93

анонимен

преди 3 години

Срутихте ми живота на наркоман...

92

българин

преди 3 години

Съдът да му назначи тройна психиатрична експертиза!Адвокатът му говори глупости!За да е налице невменяемост според Наказателния Кодекс трябва да има едно от две основни състояния: 1) Деменция (старческо слабоумие) и 2) Психоза.За деменцията е ясно: Когато баба ти почне да те пита "Абе синко, ти кой беше?"Психозата е тежко психиатрично състояние, което е свързано със загуба на контакт с реалността.Нервното разстройство не е такова.А хистерията не е медицинска диагноза.

91

Анонимен

преди 3 години

Никъде по Света няма такова ярко изобилие на чист селияндуризъм

90

poskitt

преди 3 години

Поредният, който ще отърве затвора. Откъде тоя малък дрислив *** има пари за такава кола, кока и трева? *** ***!

89

Саксофонов

преди 3 години

Какъв цинизъм! "Много ясно", че съжалявал. Медиите му провалили живота, а той не провали ли живота на блъснатите жени?

88

Анонимен

преди 3 години

Типично деграде само срутило живота си.