54

М им мръсна

преди 3 години

Хенри Кисинджър и той е със Сорос,тия трябва да бъдат съдени от военен международен трибунал за,геноцид

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен За демократите -хомофоби ,Истината е ....конспирация ,фашизъм ,ксенофобия! Затова е Истината най мразената от демократите.

52

Анонимен

преди 3 години

Колко дълга статия, за да изпишете вежди...

51

Анонимен

преди 3 години

Злобата и невежеството причинява акне и хемороиди!:} xx

50

o/o

преди 3 години

До Анонимен 47Браво. По точно не може да бъде казано и доказано.Същества като това на снимката нямат нищо общо с хората.И после защо евреите били мра-зени.

49

Анонимен

преди 3 години

Глупостта владее света- жалката реалност..

48

Ха-ха

преди 3 години

"Сорос несправедливо обвинен"-вицът на деня!

47

Анонимен

преди 3 години

Понеже питаш, Да от тях сме, и?

46

Анонимен

преди 3 години

Днес бг през ден адвокатства на Бил Гейтс,Сорос, вандалите на Майдана в САЩ какво става и вие ли сте от тях?!

45

Анонимен

преди 3 години

47,a ние те обичаме! :}xx

44

Анонимен

преди 3 години

Този вампир дори и в Израел не го обичат. Има една еврейска ортодоксална секта - Натурей Карта, която е против ционизма и Израел. Дори и те твърдят, че Сорос, Ротшилд, Рокфелер са фалшиви евреи, хазари, синагога на сатаната, която има план да пороби света. Идеологията му е свързана с плана Калерги, подменянето на бялата раса, създаването на ***-космополити без традиция и самосъзнание, но добри роби, и религиозен култ базиран на теософията, която ще опитат да наложат като световна религия.

43

Анонимен

преди 3 години

няма ненаказано добро.

42

Анонимен

преди 3 години

Днес, и да се скъсате да ни убеждавате във филантропията на Сорос, ние четем и други източници. Дядката е религиозен фанатик, член на радикалната еврейска месиянска секта Хабад Любавич, която има филиали в 120 държави и практически е инфлитрирала масоните на високи нива, както и милионери с влияние и политици. Тези психопати са убедени, че трябва да предизвикат библейския апокалипсис за да дойде техния месия. Лъжата Корона е една от финалните стъпки преди геноцида с ваксини, който идва есента.

41

Ямболски Цървул

преди 3 години

Само ограниченият индивид може да оплюва конспирациите! За него действителността е в телевизора,радиото и сайтовете.Той не може да мисли и да прави съпоставки с разни неща,които са били,са ,или ще бъдат!

40

липсва ти мозък нели

преди 3 години

как пък знаеш, че е "несправедливо" обвинен, ти ми кажи как аджеба го знаеш това...

39

Анонимен

преди 3 години

Вчера четох статия,как Ердоган се договаря и иска от Тръмп да свалят хора на Обама,хора работещи в съда и на други места и изглежда ще ги свалят от постовете им,а не мисли,че като дойдат левите демократи на власт,Ердоган ще го яде сурав и курав.

38

Анонимен

преди 3 години

Тук няма конспирации ! Самата истина е !

37

Анонимен

преди 3 години

"Осемдесет и девет годишният Сорос". Тия хора са психично болни, честно. На тия години може ли да се занимаваш с простотии от такъв характер. На тази възраст, особено ако си толкова богат, би трябвало да отделяш време за някакви благотворителности, семейство, приятели, да дадеш нещо на обществото, някакво уважение да си спечелиш, той тръгнал да прави мизерии. За какво се бориш?

36

Анонимен

преди 3 години

До 34 Бойко бил " десен"?! А бе Дечо.Намери си някоя игричка и не пиши глупости! Бойко е " десен" днес.Защото строят е такъв! И само поддържайки го.Може да е на власт!-:) Леле дечица.Верно ли му повярвахте за "филиите с мас"?! И аз съм ял такива Но не защото бяхме бедни! А защото е вкусно!-:)

35

Анонимен

преди 3 години

А защо все на Сорос?Защото може би е деец от завера след ВСВ да превърнат света в ненормално място където стария буржоазен свят да бъде унищожен.Та това е книгата на Маркузе" Ерос и цивилизация".Докога ще се правят на ударени и като гузни негодници включително и в студиата на нашите медии да ръсят глупости как имало конспиративни теории.Не,вие сте конспирацията и вече съвсем се отвратихме от вас всички.