39

Анонимен

преди 4 години

Прилича на "Кристална нощ" на Хитлер.

38

Анонимен

преди 4 години

До ИстинатаБаба Меркел е вярна на нейната общност. По произход тя е полска еврейка. Определени среди считат, че тази общност има някакви неуредени сметкис Третия райх.Други пък твърдят, че Синедрионът имал някакви едромащабни планове за Европа.

37

Хитлер

преди 4 години

Младежите не са ли били мургавички???

36

Анонимен

преди 4 години

Някоя немска ученичка не е ли изгърмяла пак? Или те вече му знаят реда германците и като видят инженер, ядрен физик или доктор и си ги прибират ученичките дома и спускат резетата на блиндираните врати...

35

Истината

преди 4 години

Меркел е отявлен враг на Германия и Европа. Срам и позор за великата нация, която "ръководи". Нещата си вървят към нов Райх, колкото и това да не се харесва на неолибералите и московските ***. Единствено национализмът ще спаси Европа!!!

34

До Анонимен 38

преди 4 години

Хич не е глупав онзи, който дърпа конците на Меркел.Първоначалният експеримент е предприет преди повече от 50 г. на територията на България - вкарват тихомълком толкова чуждоетнични, колкото да вдигнат числеността на населението с 5%. След половин век потомците им са вече 10% от населението и ни се водят, ни се карат. Данъкоплатците ги хрантутят и са дискриминирани спрямо хрантутниците. В сгоден момент медиите масово ще бълват информация по темата, народът ще побеснее и ето ти повод за преврат

33

малееее

преди 4 години

ко ли прай оня чичко с мустачетата радетел за една бяла чиста раса...малеееее малееее

32

тя

преди 4 години

Те ти "бежанци" Германио!

31

Анонимен

преди 4 години

Баба Меркел нали ги пусна в Германия на тумби и им даде 4 години интеграционен период, в рамките на който да живеят на гърба на данъкоплатците,без да правят нищо.Е, станало им е скучно на хората и са решили да се позабавляват малко, като съчетаят приятното с полезното - хем да трошат собствеността на неверниците, хем да занесату дома по нещо хубаво, отнето от неверник. Нали свещената им книга ги поощрявада вършат това?

30

Анонимен

преди 4 години

Новият гасудар на света ще ви подпали килимчето.Пълнете му гушата с милиарди евра през СП - той знае как да ви нахлузи въженцето.

29

Анонимен

преди 4 години

В Рединг мъж на 25 години е заклал трима души и е ранил още трима.

28

Анонимен

преди 4 години

Колко трябва да си глупав да си напълниш страната с мигранти?

27

da

преди 4 години

Не се чудете ,това са новите инжинери ,лекари от африка азия .На Меркел любимците от пустинята които ще възраждат немската икономика.

26

Munchen_DE

преди 4 години

Притеснително е това, че тези събития се харесаха на някои и вече се прехвърлиха в Германия. Мерките срещу Ковид-19 в страната бяха по-либерални и от тези в България, така че карантината не е оправдание за недоволството.Определението като "млади мъже" е некоректно и дискриминиращо всички останали на млада възраст и буди съмнения, че умишлено се прикрива истината!!!

25

Йсдкдидикдбе

преди 4 години

Не се съобщават причини и имена, защото вандалите са араби и африканци. Ако вандалите бяха източноевропейци или неонацисти всички медии щяха да го съобщят, но престъпленията на новите европейци се прикриват.

24

Мюмюн, София, 2008

преди 4 години

Не. Ние не крадем, ние си взимаме. Това не е кражба

23

Анонимен

преди 4 години

Тепърва започват войните зя независимост на ислямистките орди в Германия, хубава страна беше.

22

Randale in Stuttgart

преди 4 години

Току-що някакъв от кметството обясняваше, че проблемът бил с румънци и българи. Направили всичко за тях, дали им на всеки двама тристайни апартаменти в реновирана сграда, ама те не искали да седят затворени под карантина. Недоумява как така, по нашите немски стандарти всичко е ОК, а пък тия са недоволни. Ето, сложили сме дори подвижни ограждения, но те не ги спират - и показва някакви телени пана на бетонови трупчета.

21

Анонимен

преди 4 години

камунистите готвят провокации в цяла Европа , вкл. и в България .

20

Анонимен

преди 4 години

Шуткарт!