220

Анонимен

преди 3 години

Искаме такива като теб да плащат петорно повече данъци,защото обрахте държавата и подложихте на мизерия народа,който ви плаща рахатлъка.

219

Анонимен

преди 3 години

Говорят че бил от ДПС !!!

218

Анонимен

преди 3 години

ковчежникът на мафията говори за справедливо облагане

217

Анонимен

преди 3 години

ТеПогребахаБългарияТова пишеше на знамето на кап. Петко Великана в държавата на джуджетата

216

Анонимен

преди 3 години

Много знаещите тук да кажат държава по света където Трайно безработни без обезщетение без 1 стотинка доход дължат 24.4 лв. здравна вноска на месец?

215

Анонимен

преди 3 години

Горанов е прав. Няма да облагат тия дето крепят с работата си и данъците държавата, за сметка на многобройните социални ***!

214

Анонимен

преди 3 години

Най-лошото е, че не образованите вземат многото пари а послушните калинки на герб известни със своята интелектуална инвалидност. За тва и този толкова се дърпа...

213

До 216

преди 3 години

Не само от държавата вземат а ни ограбват всеки ден и власта и медиите си затварят очите. Знаеш ли колко изкарват мнимите майстори който рекетират?Знаеш ли, че властите в лицето на Полиция и Прокуратура си затварят очите.Обраха ме осред бял ден а Полицията каза защо им даваш те имат адвокати а Прокурорката каза те си изкали ти даваш няма престъпление.В квартала има десетки 1 етажи с залепени стереопори и изоставени защото са ги изгонило!Да ама няма да видите статия за това Забранено е

212

Анонимен

преди 3 години

до къде сме паднали рецидивсти да ни говорят за образование

211

Анонимен

преди 3 години

под образовани се разлира гербави мутри с купени дипломи

210

Възмутен

преди 3 години

"ще означава само до едно: вие, активните, образованите хора, да плащате двойно по-високи данъци,"НАПРОТИВ, точно образованите и интелигентните получават най-ниските доходи и плащат данъци наравно с олигарси и незаконно забогатели мутри, чиято марионетка е Горанов!

209

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Ако алчността и кражбата е образование, то Горанов, Борисов и Герб, като цяло, имат по няьколко висши образования ! Алогично е, такава начетеност и образованост да бъде облагана с високи данъци ! Напротив, необходимо е, всеки да бъде съпричастен и да внесе такса "благодарност" за това, че са дарени с редкият исторически шанс дза бъде управляван от такива културтрегери.

208

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Всички с над 5 000 лв трябва да се облагат с прогресивен данък"Познай колко ще останат официално с над 5000 тогава :)

207

П.Петров

преди 3 години

Най-справедливо е, жизненият минимум да не се облага с данъци и да се компенсира от общата данъчна ставка, а не както сега, едва преживяващи те да плащат за мизерията си на държавата, наравно с усвояващите милиони по обществени поръчки.

206

Анонимен

преди 3 години

И защо еднакво образовани вземат различни заплати у нас ? Защото единия е син на някой достоен но обикновен бълганирин без връзки и е бил много по умен напр. от синковеца на здр. министър Ананиев ,Порожанов но взема 1000 лв. на месец а синковците на Ананиев и Порожанов вземат по 25 бона на месец ! И какво значи ,че образованието не е решаващ фактор , а корупцията във властта. Ананиев със сигурност се отблагодарява на шефовета на синковеца с държавни пари и така се определят заплатите у нас

205

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Нима Горанов се обявява срещу бългaрската нацинална доктрина - развъждането и храненето на роми! Фашист! Brown Lives Matter!!!

204

123

преди 3 години

Докога ромитеще живеят на гърба на българите? Ромите само вземат от държавата, а не дават нищо.

203

Анонимен

преди 3 години

До анонименЗаплатите варирали .... Ами въведете прогресивен данък и заплатите ще спрат да варират. Прсто хората ще получават парите в плик, под масата.Играли сме го това вече в 90-е

202

Анонимен

преди 3 години

В цял свят има прогресивна скала ,защото богатите трябва да плащат по-вече ! Точка ! Само тук се мъчат и носят от сто кладенеца вода да доказват че образованите заслужават да плащат по-малко ,тук не трябва да играе образованието никакво роля ,защото у нас много хора със същото образование като този ,защото той има голяма самочувствие на образован но такива като тебе има хиляди и работят за по 800- 900 лв. Защото само у нас се плаща по-вече на синковците на властта /може ида са в пъти по-прости

201

анонимен

преди 3 години

Така е Саки, и аз съм от тези дето работя на МРЗ! Остават ми още четири години до пенсия! Години наред работех по специалността си, тогава заплатите също не бяха високи, но прилични! След като фалираха почти всички предприятия, хората се преквалифицираха, но частниците не искат да плащат! Искат квалифицирани кадри, но ги държат на МРЗ! И 221, не всички бедни са прости, просто не мога да играят в схемите, да крадат и да лъжат!