59

Анонимен

преди 3 години

Мене ме кефи Валерката Симеонов, требе да изберме Валерката.

58

Анонимен

преди 3 години

Стойте си в къщи, и се пазете стерилни. Ама какви нови болести могат да дойдат - нищо, пак си стойте в къщи и се пазете от все новите болести които идват постояно.

57

Анонимен

преди 3 години

Гласувайте за СЛАВИ!Слави е дразнещ, но няма да ни окраде - Слави има достатъчно пари и без да краде и иска да срещне очакванията на народа!Ще гласуваме за партията на Слави Трифонов на следващите избори. ТОЧКА! РЕШЕНО Е!

56

Анонимен

преди 3 години

Статията е "тре.пач"! Едни са починали, други са издъхнаили (и двата вида да почиват в мир)! Защо не напишете и колко са "ритнали камбаната"?

55

Анонимен

преди 3 години

Здравейте приятели. Хайде кажете сега приятели, кого ще си изберем на изборите на мястото на Борисов и на ГЕРБ, хайде приятели, хайде кажете сега приятели!

54

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 3 години

ПРЕБРОЯВАНЕ!ЗА СЛАВИ ТРИФОНОВ - палец нагореЗА БОЙКО БОРИСОВ - палец надолуДА СЕ ПРЕБРОИМ НАРОДЕ! ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА!!

53

Анонимен

преди 3 години

449 185 души са умрели от началото на година само от малария. 786 966 души са умрели от спин, от началото на годината. 228 000 от сезонна инфлуенса. 28 648 души са умрели само днес заради глад. Източник за статистиката: worldometer info

52

Анонимен

преди 3 години

Вирусите може да са част от еволюцията на имунната система, всяка година нови и нови вируси, хората боледуват и изграждат имунитет. Така имунната система се развива и става по силна. Да бягаш от болеста все едно да държиш едно прохождащо дете легнало защото децата които прохожадат падат и се нараняват, да спасим детето от нараняване, и да чакаш изведнъж да стане и да проходи. В крайна сметка ще отгледаш инвалид.

51

ДА СЕ ПРЕБРОИМ!

преди 3 години

ХАРЕСВАМ БОКО ТИКВАТА - палец НАГОРИНЕ ХАРЕСВАМ БОКО ТИКВАТА - палец НАДОЛУ

50

Истукан

преди 3 години

Има международен заговор за коронавируса. От обикновена настинка го преувеличиха на СПИН. Вече 6-ти месец втълпяват колко е страшен този вирус, а в същото време болните и починалите липсват нещо. Само ги съобщават и до там. Няма и логика само хронично болните да боледуват и умират от коронавируса, останалите да не болесуват изобщо. Не се връзват нещата никак. Ако беше така както казват, не само аз ще съм болен от корона, а също и познатите ми, колегите ми и т.н. Никой не боледува, всичко е мит.

49

РАЗМАЗАН ТИКВОЧ

преди 3 години

СЛАВИ РАЗМАРА БОКО ТИКВАТА С ПЕСЕН ДНЕС.Който пее, зло не мисли. Нали обичаш поговорките, Боко?! Тая е за тебе.Падаш. Хората вече те мрaзят

48

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОказа се, че там където си стоят в къщи заразените и жертвите са не по-малко, а даже и повече от други страни където не си стоят в къщи и не спазват мерки.

47

Анонимен

преди 3 години

До сега в света няма нито един смъртен случай на корона вирус който е истановен от патоанатом. Всички сличаи са на починали със корона вирус.

46

Анонимен

преди 3 години

Стойте си вкъщи като ви е страх. Никой не ви кара да излизате сред хора. Живота си продължава с или без ковид.

45

Анонимен

преди 3 години

Единствения борец който за мен е най-добър е Дан Колов.Българина е като него и ще победи всеки външен противник!!!!Бълари вярвайте в себе си!

44

А.

преди 3 години

Дойдохме си на думата.

43

Анонимен

преди 3 години

Ковид -19не е измама или конспирация, а е реалност. Вируса реално съществува както всеки грипен вирус. Измама беше манипулацията, че е по-опасен от другите грипни вируси които се появават всяка година.

42

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли, какво са правили с паникьорите по време на война?

41

офф

преди 3 години

Тия дето не са от ковид са от недиагностициран ковид, от какво друго мислите че са? от скука? Хората от 2 месеца пишат по този въпрос *** и наште медии се сетиха, само дето са се изгубили в превода

40

Анонимен

преди 3 години

Нека да ви обясня простичко, като на прости! Вирусът е много по-прехватлив -------Първо ми обясни какво е "прехватлив", щото аз съм по-сложен и не понасям неграмотни простачета, сеш' ли се?