22

Корупция

преди 4 години

Само в държави от третия свят и Китай се строята АЕЦ. Цивилизованите ги затварят. Ако искате гледайте инцидента във Фукушима - как са се разминали или Чернобил серияла за да се сетите какво може да стане от земетресение или човешка грешка.. е човешко е да се греши както се казва.

21

Анонимен

преди 4 години

Теменужке,калинке,не замазвай гафовете на вожда с имагинерни проекти.Колкото фоксваген дойдоха в България,толкова и тия ще направят общ проект за Белене.

20

Средногорец

преди 4 години

До БАЕЦИ като написах Африка - 2008г имаше проект за завод за извличане на златото на наша територия с 40% държавно участие, но общините Чавдар и Челопеч се вдигнаха на протест, че щял да замърсява.Канадците водиха кметовете в завода си в Канада да видят технологията, да се убедят, че няма заплаха, но не...Сега *** реве: - Кой ми дриска в гащите?

19

Средногорец

преди 4 години

До БАЕЦСтига с това смешно злато бе!Стига!Рудника в Челопеч има капацитете 2,2 млн. тона руда със съдържание 5,36гр на тон.Хайде сметни колко е това злато.После сметни колко са разходите за ел.енергия, гориво на камионите, карети, сонди, флотация, данъци(защото рудника е 100% коректен към държавата в това отношение), транспорт до Африка, защото завода за извличане е там да видим как се връзва крайната сума с лъжите, които разпространяват жълтите сайтове.

18

Анонимен

преди 4 години

Преди 2 или 3 години:Борисов - " аз заради моите американски приятели спрях 3 стратегически обекта, които бяха изгодни за нас - Белене, Южен поток и Бургас-Александрополис" - публична изказване, излъченена и по БНР и по БНТ - всеки може да го проверина запад за това нещо всеки ръководител щеше най-малкото да е смъкнат

17

да

преди 4 години

ГЕРБ като Лукашенко. Айде стига с тия мега проекти. Малко по-скромно след огромните поражения, които пандемията нанесе на страната и хората.

16

Анонимен

преди 4 години

До vladyАбе интересно като е имало опити да бъде взривен такъв реактор как са били подготвени ако наистина се е стигнело до взрив?Ти май нещо а?

15

БАЕЦ

преди 4 години

До Анонимен ЯЕЦоТ Боко други успяха да откопчат 3 млрд за нещо евентуално,някога след години.И продължават да изнасят златото без пари,защото 10% от акциите са дадени на когото трябва,пляска с ръчички и получава парички.

14

Бай Иван

преди 4 години

Нали по неговите думи това беше "един гьол" !

13

vlady

преди 4 години

До Белене-атомна бомбаОпасните реактори РБМК не се произвеждат от 1990г. Заменени са от безопасните ВВЕР - руска версия на PWR, при която повишаването на температурата води до намаляване на мощността на реактора и последващо спиране поради намаляване на възпроизводството на неутроните и увеличеното им поглъщане поради увеличената концентрация на борна киселина в разтвора. В Колска АЕЦ и Армения е имало опити да бъде взривен ВВЕР без никакъв успех стигнало се е само до аварийно изключване.

12

Анонимен

преди 4 години

До ВасилВаско Гея - на село.

11

Анонимен

преди 4 години

Тц.Няма да стане.

10

Анонимен

преди 4 години

До ЯЕЦНапротив.Проекта има бъдеще сега.Преди беше само едно от средствата за преливане на милиарди към Русия, чрез БСП.Все пак да не забравяме Първанката и Големия му ...шлем, с който ни набута 7 милиарда.От Бойко можаха да откопчат само 1,2 и то защото друг беше подписвал договори преди него.Май пак Първанката беше свършил тази работа.

9

Анонимен

преди 4 години

Въпреки всичките си кусури, Бойко наистина може да страртира проекта. Ще е скъп, ще го строи Гела и Пеевски и т н но все пак ще го има.

8

Доагноза

преди 4 години

М дааа, така както на с ра енергиния шлем на България, сега казва че шлема вече е златен нищо че е пълен с ла на! Наистина шизофренията се е развила за 10 г до невиждани нива. Хубавото е че при тази болест пациента си отива неестествено рано

7

Анонимен

преди 4 години

Това е самата истина.От един гьол(руски) сега що-годе ще се превърне в нещо.Дано американците имат голям дял от проекта, че рашките 100% ще омотат нещо.

6

Белене-атомна бомба

преди 4 години

Да построим АЕЦ Белене значи да поставим потенциална свръхмощна руска атомна бомба в България. Видяхте какво стана в Чернобил. В Германия вече затвориха всичките си атомни централи след експлозията в японската АЕЦ Токушима и след референдум.

5

Анонимен

преди 4 години

Умствено изостаналите са си чудни! Вие чекмедже ли искате? Нема. За нас е само сеир, докато си мрем по план.

4

ЯЕЦ

преди 4 години

Проектът "Белене" имаше бъдеще преди 10-20 години, сега благодарение на великия вожд Винету, бъдеще има проектът ... "Теменужка".

3

Анонимен

преди 4 години

Боко дрона пак проси благодарности.