489

Анонимен

преди 3 години

507, по принцип колкото по голям е бюджета , толкова по добре става

488

Анонимен

преди 3 години

Самия факт че са оставени много фрапантни белези за да си личи че всичко е нагласено води към толупа едим професионалист никога няма да снима възглавницата с червената пеперуда

487

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен503 Имате си учител,фалшификатора и любителят на колажи-беглецът ,който се крие в Дубай.

486

Анонимен

преди 3 години

До Тонката500 Но и сегашният руски посланик в България не пада по-долу от Решетников. Също така лицемери , откровено лъже и се опитва да дестабилизира България.

485

Анонимен

преди 3 години

До всички любители фотографи - аз мога да ви направя реплика мебели и декори по ваш избор, а приятелката ми да добави един Бойко в Фотошоп! Филмовата индустрия го прави това от 30 години!

484

Лукума

преди 3 години

Радев е супер слаб политик. Никакво присъствие. Премиерът е прав, че го следи. Иначе единствената нормална реакция е дело за клевета. Заведе ли Радев дело за клевета? Ако не - всичко останало е потвърждение. Скапан ***, ти ли си алтернативата?!

483

Хляб и зрелища

преди 3 години

"В политически контекст, фразата се прилага към методи за печелене на обществени проекти основани не на добро управление, а на отблъскване на вниманието или задоволяване на краткосрочни, несъществуващи търсения на населението. Фразата е произведена от политическия живот в древния Рим."Хляб си имаме, зрелища ни осигуряват всеки ден-екстра сме.

482

Тонката

преди 3 години

Льонката Решетников,там търсете ключа за бараката:):):):)Иска да се върне на бел кон в България,но нема го огрее:):):)НАТО бди:):):)

481

Анонимен

преди 3 години

До Mopcku_497 Радев без имунитет,в следтвието,това би следвало,да направи правителството. Опозицията удари държавата,застраши неяйната сигурност. Прокуратурата и парламентът трябва да си свършат работата.

480

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен496 Такива изрази като твоя,издават интелектуален дефицит,какъвто имат само комунистите от БСП. И едни компромати не могат да направят,като хората.

479

Mopcku_

преди 3 години

Тулупа няма голяма изгода да излизат подибни точно компромати по негов адрес. Изобщо и през ума не ми минава, че президента ще се занимава с тия глупости, но веднага ми изплува едно име на царя на тия дивотии. И вие смятам се досещате кой е имал най-близък достъп до Тулупчо ... негово величество Цв Цв...

478

Анонимен

преди 3 години

Толупа има най голяма изгода от объркването на хората

477

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 492 Много добре разбра написаното , ама не отговори на човека . Защо ли се правиш на ударен ?Кой прие законите , позволяващи на Божков да не внесе 700 млн данъци ? Кой беше финансов министър , с кои гласове , кой управляваше , кой беше министър -председател . Кой 5 години не бил наясно , че Божков ощетява държавата ? Кой му го е позволил ?Доста разбираеми са въпросите . Ще отговориш ли ?

476

Тонката

преди 3 години

А Просото вчера каза,че снимките от на Бойко спалнята били на 100% автентични:):):):)Права си некви асоциации,защо Просото мрази толкова много Бойко,пожарната и пожарникарските маркучи:):):):)

475

времето

преди 3 години

До Анонимен492 да плашите хоратас бсп отмина защото стана ясно , че бсп и герп са две глави на една ламя...тази която заедно с дпс оглозгва България...та не мисля , че между политиците има разлика..просто се прехвърлят където има далавера. а хората знаят , че благодарение на СЪДЕЙСТВИЕТО на гепр,боко и горанов божков избегна плащането на 700 млн данъци !! а мнението ти явно зависи колко ще ти платят

474

Анонимен

преди 3 години

До викашВикаш ли не викаш ли не знам но ако някой разбере нещо от това което си написал да ми се обади. Всички Бесепари ли сте такива - с килийно образование дето и името си не могат да напишат. Не знам дали подобни могат да ме спечелят за бесепарската кауза. Съжалявам, имам МНОГО по - високо мнение за себе си.

473

Тонката

преди 3 години

Абе щом Червената Армия я няма на брега на Дунава заначи няма страшно:):):)НАТО пази:):):)Борисов4 неизбежен:):):)

472

до Тикволандия

преди 3 години

"Спал ли е Бойко по времето когато са му снимали шкафчето с пачките, или изобщо го е нямало, това ли е най-важното?"Ми важно е. Ако утре влезна у вас и сложа *** до леглото ти и кажа, че си хомо, това не е доказателство че си хомо.Снимките ги има.Една снимка на Бойко докато спи, чекмеджето е затворено.Шест снимки (3х2), които показват стаята и чекмеджето в 3 отделни момента, което си личи от различната светлина и чаршафи на леглото, но Бойко на тези снимки липсва.

471

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 481 то не се очаква от *** борисовски като теб да се позове на фактите , а само радев туй , радев -онуй А какво беше преди дни -"Борисов отрече чата с Божков: Телефонът ми е стар, нямам кирилица"А вчера - "е дааа писал съм на Божков "

470

викаш

преди 3 години

До Анонимен 483 БСП защитавало черепа...сигурно и финансовият министър на БСП и тяхната прокуратура му позволиха чрез БЕЗДЕЙСТВИЕТО си да не внесе 700 млн данъци ??? опаааа *** той горанов май е от герп а не от бсп...та викаш кой го скатавал ??