75

НАКО

преди 3 години

Така е по време на криза,едни без доходи,други на студена вода,а трети с доходи по 50!Изхода е ясен,ама от вкъщи се живее най-добре!Това беше целта на пандемията!Другото е на улицата и до зори!

74

генчо

преди 3 години

Народа, СЪЩАТА СТУДЕНА ВОДА Я ПИЕ ОТ МАРТ МЕСЕЦ НЕПРЕСТАННО!ДРУГОТО ВЕЧЕ ГО НЯМА,НЯМА С КАКВО ДА ПЛАЩА!Пък и кой мисли за плащане?На гишетата само бели робидругите-най-добрият и бъдещ електорат!Спасението е едно-не плащай нищо,светът,така добре и на хубаво върви!Наздраве!

73

Анонимен

преди 3 години

До bobi 69Ако аз остана без работа, да не би някой да ми дайде ей така пари? Айде стига глупости....Глупостите идват от факта че живееш в БКП_Лайняррияяя която не е държава а курник с курешшкиии! Сега виж на Гугъл как истинските държави помагат на гражданите си когато имат нужда!

72

Анонимен

преди 3 години

Да отиват да садят картофи,да отглеждат овце и кози.Да не чакат наготово.

71

....

преди 3 години

Ми независимите "артисти"имат пълната независимост да се преквалифицират щом халтурата не им носи доходи,а не да хленчат за пари от данъкоплатеца който е държавата.

70

Анонимен

преди 3 години

Уж несазависими, а като ги гледам май всичките са наркозависими...

69

Коментар

преди 3 години

Утре и гробарите да излязат на недоволенпротест щото нали им обещаха камиони пълни с трупове само че народа не ще да мре бе!

68

bobi

преди 3 години

групата Dead mans hat? И тая превземка има наглостта да реве за помощи? Що не се хване на някоя нормална работа вместо да чака на държавата? Ако аз остана без работа, да не би някой да ми дайде ей така пари? Айде стига глупости.

67

до "до оливерчо

преди 3 години

Не му е майчин българският затова.Пък го е срам да каже от кой "културен" етнос е.

66

до оливерчо

преди 3 години

Май не знаеш какво точно означава"попова лъжиЧКа"?

65

Колтура ми Янко

преди 3 години

Откога чалгата стана "култура", само не разбрах!?!?!?

64

Алекс

преди 3 години

Няма срамна работа. Много хора на изкуството по света работят какво ли не друго, за да се издържат, докато ги ударят големите пари. Ако един счетоводител или строител остане без работа, може да се хване и разносвач на пица. А хората на изкустовото не могат. Защо ли? Или на сцената, или държавата да ги издържа. Съжалявам, но няма такава розова приказка. Много хора с много по-натоварени професии също са ударени от кризата. Работа има, излезте и си потърсете.

63

Лафонтен

преди 3 години

Има една хубава басня по този повод - за Мравката и Щуреца.

62

Възмутен

преди 3 години

Какви са тез независими артисти?Да се пишат в бюрото по труда бе!Или и осигуровки не са плащали както бачкаторите плащат!Не станаха ли прекалено много милиони народ дето висят на врата на малкото хора работещи и произвеждащи нещо?А?Да отиват и да бачкат а не да висят денонощно по заведенията !Винаги се търсят копачи,орачи,овчари,кравари и т.н.!Работа има бол!И тунел под Шипка има да се копае!По една кирка и на обекта!При бай Тошо подобни лентяи бяха по специални заведения тип Белене!

61

До Чукундур

преди 3 години

Едва ли има по подходящ "ник" за тебе!!!!!!!

60

toto

преди 3 години

Артисти? Артисти бяха Калоянчев, Парцалев, Стефан Данаилов... Тия да пият по една студена вода и от мен, понеже само се водят "артисти" по професия. Все едно аз да съм Космонавт. Не мога да карам ракета, ама по трудова книжка съм такъв. Да си намерят честна работа, да са полезни на обществото.

59

Оливер

преди 3 години

В държавата на повечето български хронични ганнюююввее и говвнюювеее културата се измерва със *** и 'попова' лъжица.Е всички ли сте такива?

58

Анонимен

преди 3 години

А бе творци... хотелиерите са важни. Каква поддръжка за изкуствата при това Мега Просто Нищо начело на републиката.

57

Анонимен

преди 3 години

Вместо да пият по една студена вода, по яките каки от тия да ме хванат за културата. От там също тече.

56

Анонимен

преди 3 години

В държавата на повечето български хронични ганнюююввее и говвнюювеее културата се измерва със *** и 'попова' лъжица.