62

Хепатитен ВИРУС

преди 4 години

Да, има и други ВИРУСИ, освен безобидния Ковид... има свински грип, който е много по-смъртоносен... само че през 2008, 2018 при епидемиите от Свински Грип (2008-***) и Хепатит (2018) немаше такава паника...*** манталитет. жалка гледка сте... защо не ви беше страх от гореизброените ТЕЖКИ ЕПИДЕМИИ, а сега от някаква най-безобидна се oсрахте кат карпатски вълци?!Ама той и НОЩ е за бой... не само вие. Вие сте си глyпави, при вас нема оправия. Ама щаба защо насади тоя страх?

61

Анонимен

преди 4 години

Именно. Умните го казаха преди месеци още това. Както е при всеки вирус.А тия, които просто не могат да приемат истината, могат да си останат още по къщите маскирани и разтреперани, да палят свещи пред иконите на който щаб там си поискат и да чакат да мине вълната.Стига да имат Бащица, който да им пуска траншове и да им прави разнос на храна и тоалетна хартия по домовете.

60

Анонимен

преди 4 години

Вече има новини за драстично поскъпване на храните - нормално е, след като се произвежда по малко, но и по ниски стават догходите заради безрабитицата и фалиралите фирми. Иначе ситуацията с вируса не се е променила ни най-малко - и с мерки, и без мерки вируса ще си действа колкто трябва, и никави мерки не могат да му попречат.

59

Анонимен

преди 4 години

До Гено от ГрамадаИронията ти не е на място, виждат се доста кихащи, кашлящи и пърдящи под път и над път, не е приятно някой да кашля срещу теб и да му усещаш пръските и лигите по себе си.Маските имат своята защитна функция, не биваше да ги премахват. Имам чувството, че управниците ни зорлем гледат да направят така, че да има повече болни, или поне заразени.

58

Анонимен

преди 4 години

Докторчетата и тия от щаба не могат да ни простят това, че не измряхме яко, както предричаше Генерал Годжи.Извиняваме се много, че оцеляхме! Интересно защо никой не боледува в САЩ, където покрай тези метежи хората са постоянно на огромни тълпи, гледам нито са с маски, нито спазват социална дистанция, нито са асоциални?

57

ЧИЧО ДРЪНДИ

преди 4 години

Много им се ще на власт-имащите пак да ни затворят.. много. Ама нЕма ка да стане вече. Нанайси!

56

Анонимен

преди 4 години

Вирусът няма да изчезне защото някакви си академици учени, които знаят по-малко дори от един шаман в Сибир, са му казали да изчезне. Сега събират "експерти" академици, професори, и всякакви учени да започват нова пропаганда - ми виждате ли, той или ще изчезне, или не е толкова опасен, или ние сме подготвени, защото видяха, че мерките не действат, а икономиката беше съсипана.

55

Гено от Грамада

преди 4 години

Искам маските да са задължителни навсякъде, защото не се забелязва колко съм безличен, да затворят университети и училища, за да са всички тъ пи като мен, да няма самолети и пътувания, за да си стоим всички на село, да няма бизнес и икономика, за да сме всички бедни, ама равни, браво на този вирус, прави ни щастливи.

54

Анонимен

преди 4 години

Защо в САЩ вече няма вирус, когато спряха да спазват мерките, излязоха на улиците и започнаха да плячкосват? Защо случаите на ковид не се увеличиха драстично?

53

Златина

преди 4 години

Какъв ви хепатит, какви пет лева! Не разбрахте ли? Коронавирусът е ЧУМАТА НА 21 ВЕК!!! Невиждана ярост се задава! Казаха ви го едни от най-умните хора на света, но вие пак не спазвате дисциплина и не слушате щаба!

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 54На какво се базираш, за да имаш такова категорично мнение?

51

Еххх...

преди 4 години

Ако така се отнасяхте и към полово-преносимите заболявания, немаше да има една смръдлива путк@ на пазара... ама ей го на, всяка 5-та мириши на риба и си е ибалo мамата... блякс

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Който мине през вируса ще има солиден "ъпгрейд" на имунната система"И даунгрейд на белия дроб :DПовечето хора прекарват вируса без симптоми. Никой не е получил увреждане на белия дроб от този вирус.

49

Хепатит

преди 4 години

Интересно как не ви е страх от Хепатит, даже не знаете, че постоянно има огнища в София. Не съм чул да се интересувате от тази МНОГО ПО-ОПАСНА ЕПИДЕМИЯ.

48

Анонимен

преди 4 години

до 47 Той може и да не е много умен, ама ти 100% си страхлива мишка, която си е нацапала от страх дупенцето от короната!

47

Анонимен

преди 4 години

До Инфекциозна БолницаНе е така за хепатита - лично съм виждал човек да не ходи на заведение заради епидемията.

46

мерките не действат

преди 4 години

На 9-ти май Лукашенко направи военен парад по случай победата на Русия над европейския фашизъм. Десетки хиляди хора събрани на едни място без маски, директен контакт, войниците маршируват, напрежение, пот, умора. Да не говорим какво е било при подготовката на парада. Тогава пророчествата бяха - изчакайте 2 седмици колкото е инкубационния период на ковид-19 и в Белорусия ще се изпонатръшкат. Днес е 17 юни, колко още да чакаме в Белорусия да се изпонатръшкат?

45

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Който мине през вируса ще има солиден "ъпгрейд" на имунната система"И даунгрейд на белия дроб :D

44

Инфекциозна Болница

преди 4 години

Преди 2 години някъде имаше епидемия на Хепатит в София. Пренася се май през устата и в стомашно-чревен път.Е това е страшна епидемия. Ама тогава не съм чул една новина... имаше само слухове, че ХЕИ и инфекциолози правят МАСОВИ инспекции по чистота на всички заведения за хранене... сервитьори бяха предупреждавани да следят за симптоми...Тогава немаше ЩАБ и хирурзи, които да ни плашат. Живота си течеше най-нормално. Хората си обикаляха заведенията НАЙ-СПОКОЙНО.ФАКТ! ИСТИНСКИ СЛУЧАЙ ОТ 2018

43

Анонимен

преди 4 години

До СТРАХ МОРИ ДОБИТЪКА!Мноооого си умен. Мноооого.