106

:-)

преди 4 години

*а не защото на власт е мъж или жена

105

:-)

преди 4 години

Последно. Давам пример с жените кралици, за да докажа, че войни се водят за ресурси и територии, а не защото на власт .Второ, отварям темата с абортите, за да посоча, че жените извършвате в пъти повече убийства от мъжете, така че не се правете на жертви и неразбрали.

104

Анонимен

преди 4 години

Защо жената трябва да ражда дете, което не е желано от този, който го е създал?! Че и да си рискува живота да го роди и даде за осиновяване. На който му са необходими деца да си роди. Ти когато забременееш и родиш го дай за осиновяване!

103

:-)

преди 4 години

А бе нагли НПО к..ви такива, когато кралиците Елизабет, Виктория, Екатерина, Силвия Австрийска са били на власт нали пак е имало войни. Войни се водят за ресурси и територии.

102

:-)

преди 4 години

Така ли? Я ми посочи източника на тази статистика-стъкмистика! Второ, жената винаги може да даде бебето за осиновяване. Вие правите аборт точно, за да не се занимават с бебета, да не си развалите фигурата или ,,кариерата".

101

:-)

преди 4 години

Ама на теб лично гаджето ти ли е правил процедурата по аборта, че говориш така? Второ, абортите са убийства. Самите феминистки наричате селективните аборти на женски бебета геноцид. Трето, полицаят е действал грубо при ареста, защото Флойд е бил осъждан престъпник. Кое не ти е ясно? Освен това е бил болен и дрогиран.

100

До 128 :-)

преди 4 години

Що се отнася до aбоpтите нали вие се плашите, че щели да ви вържат с деца и те да ви станат наследници на имотите! И иманетата си поради този печален факт няма да можете да ги зaмъкнeте в гpoбa! Жените раждали ***. Представлявали само два пръста oпикaнo мeco. Какви aбoрти могат да правят тези два пpъcта опикано мeco?!

99

Анонимен

преди 4 години

До 115 в днешно време повече жени изневеряват на мъжте си заради други любовници с повече пари и ги оставят да гледат децата само те не обвинявайте мъжете, че оставяли жените д агледате децата заради други жени

98

Анонимен

преди 4 години

До 129 абортите са вина на жените не на мъжете вие си решавате с кой да се...и после да абортирате

97

До :-) 128

преди 4 години

Никоя НПО-калинка няма да седне да ти пише и да си губи времето. Споменах Джордж Флoйд, защото там ясно се вижда кой го убива. Да не кажете, че е заради жена или е замесена жена. Защото и този довод използвате за оправдание на yбийcтвaта извършени от мъже. Абopтитe не са убийства, но пак са по ваша вина, защото на Вас деца не ви трябват. Само cekс. И високи заплати.

96

:-)

преди 4 години

Напротив, виж как лъсна, че си НПО калинка, щом спомена Джордж Флойд. Имам чувството, че съм спорил точно с теб поне дузина пъти. Полицаят се е държал, защото Флойд е бил осъждан престъпник, включително за въоръжен грабеж на бременна жена. Давам статистика за убийствата на мъжете и жените, защото феминистките лъжете, че имало много убийства на жени. Накрая не ми се прави на жертва, защото жените извършвате десетки хиляди убийства / аборти годишно.

95

До 123 :-) до 118

преди 4 години

От никое НПО не сме - чисто и просто съществуваме като гладни въшки. Това, че мъжете се избивате помежду си ние ли да отговаряме? Ако ние жените се трепехме помежду си и започнехме да тръбим, че убитите жени са в пъти повече, вие МЪЖЕТЕ няма ли да ни апострофирате, че всъщност се избиваме помежду си? Така, че спри да КВИЧИШ! Джopдж Флoйд кой го уби?!

94

Анонимен

преди 4 години

Жените искат пари а слабибе безработнеи мъже секс когато жените пускат на нормалните българи те ще почнат да работят и да им дават пари ако ли не и мъжете и жените ще емигрират за чужденци да си търсят

93

Анонимен

преди 4 години

До 122 АнонимМъжът може да създаде едновременно 1000 деца на 1000 жени и нито едно от тях да не се роди на бял свят, защото това зависи от жената. Тя може да умре докато е бременна, може да умрe бебето по време на раждане, също и родилката, защото винаги е с единия крак в гpoба. Всичките мъже ли работите тежък физически труд? Или 80% сте лежачи и то на държавна хранилка! Печелели много пари, ами нас какво ни засяга - раждайте си деца като сте богати! Ще наричате жените гладни въшки! Aй cиктиp!

92

Анонимен

преди 4 години

Какви заплати народа е трайно безработен и тиквата не даде безусловен базов доход и всеки които може емигрира а тиквата ще го свалят и ще сложат млад слаб трайно безработен премиер които ще вдигне доходите

91

:-) до 118

преди 4 години

Лесбийките, дето спамите, от коя НПО сте? ,,Анимус", ,,Пулс", БФЖ? Жените живеете повече от мъжете, защото работите по-леката работа. Кой преобладава в ТЕЦ, ЕРП, ВиК, мините, строежите, транспорта? Жените или мъжете? Освен това милион пъти досега беше обяснявано, че убийствата на жени са в пъти по-малко от убийствата на мъже.

90

Аноним

преди 4 години

До АнонименАко не бяха жените да ви родят на този свят как щяхте да се правите на голямата работа?!... то и мъж си требе. Ако не знаеш. А може би си стара мома и още не ти е ясно ... ко става под чаршафите .

89

Анонимен

преди 4 години

Още 90 г. жените ще догонват мъжете по заплата---------------Абе, вий майтапите ли съ, бе???Дори най- добрите съвремени Футурулози не могат да предскажат как ще изглежда света и неговото политическо, и социално устройство след 9 години, те тръгнали да правят прогнози за 90 г. напред в бъдещето!Мъ, кво друго могат да измислят съвремените "английски учени"!?-))))))))))))))))

88

Ех, жениии...

преди 4 години

Такива са жените . .. Доверчиви, емоционални, отстъпчиви, готови за едната идея да се "хвърлят с главата надолу" в работата ........ И докато колегата й мъж е договарял заплатата си и им е дал да разберат в студиото ,че няма да си мръдне пръста за по малко пари .... през това време Самира е бачкала... бачкала ... и е вземала , колкото и дадат....докато един ден не се е усетила че им работи за жълти стотинки и както си е емоционална и импулсивна решава че е дошъл денят "да им го върне тъпкано".

87

Анонимен

преди 4 години

При положение че 50% от населението на света са жени, как точно 90% от хората имали сексистски предразсъдъци?