129

Анонимен

преди 3 години

Тез са калинки кви дебати кви пет лева . То да не е да цитираш постове във фейсбук . Тез хора не им остана време да работят по болниците от гостуванията им по телевизиите.

128

Анонимен

преди 3 години

Който смята, че е прав, не бяга от публичен дебат. Багството е тотална излагация и признание за грешки.

127

Анонимен

преди 3 години

Някой не разбира родния си език май. Мангъров никога не е пропагандирал безопасност, а само проява на здрав разум. Този вирус бе ясно, че няма да си отиде за седмици или няколко месеца, което значи само едно - да се научим да живеем с него. И мерките в първите месеци бяха тотално неадекватни и вредни за хората и обществото.

126

читател

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА !!!Как не те е срам?Обикновенно пишеш само глупости,но сега надмина себе си.Когато пипнеш Короната,ще разбереш кой и колко е бил прав.Моли се да ти намерят добра клиника,защото в противен случай ще си по-зле от сега.А разпуснатите мерки са едно облекчение на икономиката,която просто трябва поне да пълзи,защото глада е по-страшен от смърта.

125

Анонимен

преди 3 години

Тез от щаба алкохолици ли са , имат ли зависимости свързани с пари ?

124

Анонимен

преди 3 години

Кой е Мангъров и защо му се дава медийна арена? Колко още специалисти началници на инфекциозни отделения има в страната? Къде са те и защо не се канят по телевизиите?Откъде се извъди такъв специалист дето ще накара заразените да ходята на работа и да се разхождат свободно и пръскат зарази?

123

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ХА-ХА !!!При коя инфекзиозна болест контактните могат да ходят на работа, а не трябва да стоят в карантина? Това ли е истината? Ето сега пълно с бройки. Значи нека всеки си ги разнася и кой оцелял, оцелял. Ама дано ние сме от болните, нали?

122

Анонимен

преди 3 години

До ГЕРБ Е МАФИЯ 137Не става въпрос за политика. Да кажеш, че заразен може да ходи спокойно да работи, е абсолютно безотговорно.

121

Анонимен

преди 3 години

Ми Мангъров като пропагандира, пропагандирай и ти, бре! Какъв по-удобен случай да му разбиеш пропагандата, от един дебат?

120

Анонимен

преди 3 години

До НЕКОЙЦитат от филм: " *** си, като ***"

119

НЕКОЙ

преди 3 години

Цитат от филм" ".....главата му искам и смърт на рода му-жена му, децата, слугите и целият му род...."

118

Анонимен

преди 3 години

До Истинска историяЗнам че звучи като конспиративна теория, но е стряскаш е факта че при всички държави със висока смъртност, чрез престъпна небрежност или нарочно, бяха атакувани старческите домове със заразени пациенти. И самотните хора по домовете си чрез мигранти-гледачи. Звучи като организирано- дори и да не е така. Но си трябва разследване на високо ниво, за да отпаднат съмненията. Да не забравяме е борбата за цицане на огромните корона-фондове.

117

izh

преди 3 години

Ей, направихте от едно захлюпено грандоманче - медийна звезда. Ама нали трябва да осигурите фронт срещу управляващите - действате. Барабар с разните бивши ***, чиновничета от старото поколение и нови наследници на луканово-гечевото грабене дето сега сте ги кръстили ***. Все пак медията има контролъори. А пък тя не се е пръкнала от банков заем дето е върнала. Избори идат, а имуществото ни е скъпо

116

Загрижен

преди 3 години

До Истинска история"Истинска история" разказана от честен и загрижен мангърист.

115

Истинска история

преди 3 години

А стига сте се подигравали със Швеция без да сте наясно. Първо- подхода на шведските епидеомолози бе възможно най-правилни, но шведкото правителство изтепа старите хора с вкарването на мигранти да живеят в старческите домове.И второ: България няма толкова и толкова многолюдни стачески домове като Швеция, пък хора с над 80 годишна възраст - та дори и нарочно да ги заразят, няма как да стане както в Швеция.Кунчев е жалка марионетка, а Мангъров е прав.

114

Анонимен

преди 3 години

Сано онези които обикалят наляво надясно и се виждат с хора искат другите да носят маски и да спазват мерки.

113

Анонимен

преди 3 години

За мен е шокиращо че Кунчев няма достоверна информация за стратегиите на различни държави и всичките му знания се базират на фейсбук постове.

112

Анонимен

преди 3 години

Кунчев лъже, заради това не иска дебат с Мангъров, защото няма как да се защити.

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 124Така е, ама някои смятат, че само в България не е трябвало да има мерки, никакви. И да се ходи на работа заразен. И това дори хора, наричасщи се лекари.

110

Анонимен

преди 3 години

В Швеция никога не е имало стратегия за стаден имунитет. Прочетете каквото има в сайтове като SVT, Folkhalsomyndigheten, Aftonbladet, Sydsvenskan, Dagens Nyheter, да видите дали ще намерите нещо за стаден имунитет. Единствената стратегия беше да няма наплив към болничните заведения с което никога не е имало проблеми. Стратегия винаги е била мийте си ръцете, спазвайте дистанция и си останете вкъщи ако почувстате симптоми. Смъртните случаи са от старчески домове, което нямат общо със стратегия.