10

В България.

преди 3 години

В България по-трудно се става водопроводчик отколко министър председател.

9

Анонимен

преди 3 години

Може и да не е толкова лесно да си полицай в САЩ като се има предвид, че всичко което правят е под зоркия контрол на обществото както се видя. В България имаше абсолютно идентичен случай - арестуван беше задушен, като го натиснаха в полицейската кола и умря. Нямаше абсолютно никаква реакция нито на общество, нито на журналисти. Набързо скалъпиха една верси как бил имал заболявания и те били причината и скоро случая потъна в забрава.

8

Анонимен

преди 3 години

Нормално, не че в БГ е много сложно да станеш ченге, но нашите с изпитите са много по напред от реднеците, да не говорим за физическа подготовка :)Има си тренирани като тюлените и прочие, но обикновения полицай там не може да бие такъв тука, не говоря за катаджии...:)

7

Анонимен

преди 3 години

В САЩ полицаят е полицай, а не нещо средно между мутра и ***. Ако не го провокираш ти говори сериозно и културно, а при ескалация на ситуацията има много повече правомощия и опит за справяне.

6

Анонимен

преди 3 години

Абе... В България пожарникари стават премиери...

5

Анонимен

преди 3 години

Водопроводчика за разлика от полицая трябва да работи с всички тръби, независимо дали са бели или черни.

4

Анонимен

преди 3 години

еее не всеки може да бъде плъмбър, за тая професия трябва да си природно надарен, иначе ставаш само водопроводчик, а за ченге ти трябват само г4з и уши, щото по цял ден само слухтят и смърдят

3

Сделано в Китае

преди 3 години

за това не знам, но последната седмица в над 50% от Щатите има над 30% увеличение на случайте на Уханска Чума, включително на тежките - резултатите от олабване на мерките почват да стават видими! освен това, лекарите в САЩ казват, че за възстановяване на дробовете на преболедувал ще трябват поне няколко години, ако и до живот не останат увредени. Уханката не е за подценяване!!

2

истина е

преди 3 години

Не само там ! В целият свят е така !!А най-смешно и жалко е положението в България !

1

Щерю

преди 3 години

Водопроводчикът често може да има и секс мисия - затова...