42

Анонимен

преди 4 години

Тука някакви пишат как нямало проблем с полицията в америка, ама наричат държавата ни полицейска. Ха - ха.

41

House M.D.

преди 4 години

Защо заглавието е написано неграмотно? Правилният израз е "...когото полицията бутна".

40

Анонимен

преди 4 години

Гледах видеото и човека инсценира че пада - просто чоже би дори самия той не е очаквал че ще се удари толкова силно... Полицията със сигурност не действаше агресивно просто леко го бутнаха и той сам се засили и падна - при това с кръстосани крака - абсолютен смях!

39

da

преди 4 години

и аз точно това видях най-напред как дядката посяга към колана с нещо и мислех че 1-та реакция на ченгето ще е да стреля или поне да го събори на земята и да му сложи белезници пък после да изясняват какво иска дядката, можеше да погребваме днес този полицай, можеше да стреля, нож да държи, откъде да знаеш.Едва се държи на краката си ама на "протести" ходел. Това по света, а в сащ никога няма да видите толкова възрастен да отиде и то на такива бандитски "протести".Някой го е завел нарочно, много ясно се разбира.И да престанат да пишат "мирни протести". Такива няма и след сума ти разгледани вид

38

xmmm

преди 4 години

Вижда се че "семейството" са го използвали, страх ги е да застанат пред полицията ама пуснали дъртака да се пречка пред тях. Като е "мирен" защо се мота в краката им, не е случайно нали? И кой на 75 г ходи на размирици със сълзотворен газ, водни оръдия и прочие, сред бандити които разбиват магазини, крадат,палят и трошат. Семейството определено не е читаво.Арест за дъртака след болницата - това е по закон. Иначе и аз ще протестирам за двойни стандарти.

37

Клипа показва друго

преди 4 години

Точно преди да бъде блъснат "мирния протестиращ" Мартин рязко ПОСЕГНА към колана на полицая.Това ясно се вижда на клипа.Ответната реакция беше - отблъсване. Защо му трябваше на "мирния" Мартин да посяга където не му е работа ? Какво трябваше да направи полицая ? Да се остави да го преджобят ... да му измъкнат пистолета ... да му свият радиостанцията ... и после Мартин ухилен до уши да се прави че му я връща докато поразително удобно разположилия се СНИМАЩ клипа заснеме унижението на полицая..

36

true

преди 4 години

изпречваш се пред отряд за бързо реагиране,препречваш пътя на цяла колона,вероятно за да ги задържиш,да ги забавиш че "протестиращите" да пооткраднат повече стока,буташ полицаите в корема,по гърдите, държиш нещо в ръка, има хиляди устройства които приличат на селфони и в нормална държава директно го понабиват и арестуват а сега само го бутат и то леко да се отръпне, това че залита назад и се удря никой не може да предвиди, веднага се обадиха на линейка,която е с тях и го взеха.А "загриженото" семейство как са го пуснали точно в такива тежки протести, и да се пречка точно пред спец части. Май с

35

Анонимен

преди 4 години

Направо да сложим тебе, а? :)

34

Идея

преди 4 години

Предлагам вместо Бойко да изберем едно шимпанзе за период от 4 години за премиер. Нека да имаме министри които да са специалисти в областта си, а не пожарникар - премиер, недоказал се икономист - Министър на финансите и т.н.Нека да дадем шанс на шимпанзето, ако показателите са близки до Бойковите да оставим шимпанзето, ще има повече шанс за развитие и за подобряване на показателите

33

Анонимен

преди 4 години

Днес бг,защо не пуснахте клипа,който пусна Тръмп в туитър,как един от щаба на демократа Бърни Сандърс плаща кинти на вандалите от протестите? Тръмп сигурно и за този старец провокатор е прав.

32

звездите ми говорят

преди 4 години

алеле майко, това 5G вече дава резултат, вижте как президента на най-мощната държава почва да говори пълни глупости, сигурно някой гаден китаец му е кахнал чипа с Huawei 5G ... а може и да е от кемтрейлса, не съм сигуренхахаха да се смееш ли, да плачеш ли, но така става когато кръгъл *** ходи по плоската Земя :)

31

wfff

преди 4 години

поредните тъпни срещу Тръмп, а защо са блокирани + и -.

30

Мда

преди 4 години

До Анонимен 25"защо не са го арестували"Защото когато полицията започна да арестува буйстващи протестирщи (а не като тоя), Демократите скочиха с ревове как полицията арестува "мирни" протестанти. Ареста е крайна мярка. Много по-лесно е да изблъскат някой ако им препречва пътя. Тоя не само, че не знаеше къде се намира, но и нарочно пречеше там (независимо с каква цел). Най-очевидното, че тия дето реват изкривяват фактите е това, че твърдят, че полицията не му е помогнала на тоя.

29

Василев

преди 4 години

Дъртака е използвал специална китайска мобилна технология и се включва в полицейските честоти!Това е истината!!!Китайците са оборудвали много мародери и протестиращи с такива телефони, които използват китайската 5G и чрез спътници хакват полицейските честоти!!!Агент Дарси Кейтър!ЦРУ!!!

28

Анонимен

преди 4 години

Няма как с обикновен смарт да се включиш в полицейска честота. Казвам го като професионалист работещ в тази сфера от 20 години. Тръмп или е сънувал или някой го е подвел. За тази цел се изисква съвсем друга апаратура която не се продава в магазина. Даже аз който съм на ти с техниката немога да направя такава апаратура поради липса на специални детайли.

27

тцттцтцт

преди 4 години

До Тонката 27 Да се чуди човек , как се стърпя досега да не напишеш нещо за Русия . Чак 27 -ми коментар . Губиш форма нещо май

26

Тонката

преди 4 години

Едно е да те понабият полицаите,а съвсем друго е службите да те метнат през прозореца от 6ти етаж:):):):)Има разлика:):):)

25

Тонката

преди 4 години

А в Русия такива като този старец къде не е съгласен с управлението и нарушават обществения ред направо политат през прозорците:):):):)

24

Анонимен

преди 4 години

До Мда 23 Както някой шеф на полиция беше казал " Като е нарушил правилата , защо не са го арестували . А са му разбили черепа ". При условие ,че не представлява заплаха за тях

23

Василев

преди 4 години

Дъртака наясно ли е , че това са най-обикновенни редови полицаи, които изпълнват заповеди на по висшостоящи началници!Дадена е заповед да отблъснат и разпръснат протестиращи в даден периметър и да арестуват всеки, който им се изпречи или ги провокира!!!Точно в този момент ли дъртака е решил да си играе на демокрация и да пита най-редовите низшостоящи полицаи???Агент Кейти Уорнак!ЦРУ!!!