35

Анонимен

преди 3 години

Утре ще започват да бесят бели хора по стълбовете, но понеже ние сме хипер-мега либерасти, вярваще в светлото розово бъдеще в което всички сме равни, пеем песни и пушем трева до припадък, няма да кажам нищо, напротив ще окуражим "справедливо протестиращите", дори ще организираме дарителска кампания с която да им купим по ефективни за убиване оръжия.

34

Анонимен

преди 3 години

*** стъпиха на врата на всички бели, а те си кютат.

33

До 23

преди 3 години

САЩ били развъдник на слободия... САЩ е страната, която дава свобода на икономическата предприемчивост. Не случайно хора от цял свят отиват да работят там. Ти замислял ли си се защо корейци и китайци емигрират и откриват магазини в квартали на черните, където никой друг не иска да открива бизнес? Защо черните не го правят, отговорът е ***. Лошото за САЩ е че все повече млади бели са възприели модела на социално поведение на черните - това неминуемо води до крайно левичарство...

32

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

А СЕГА ДА ВИДИМ КВО ЩЕ ПРАВИМ С ЕНИ ХАН БАБА НА ВРЪХ СВОБОДА

31

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Неграмотен си. Повечето американци живеят добре или много добре (въобще не броя единия процент). В САЩ "бедност" има друг смисъл от това което си представяш. Бедност за тях е да карат стара кола, да не могат да си купуват маратонки за по 100 долара и пр.Перспективите огромната част от "бедните" сами са си ги създали.

30

Хм

преди 3 години

Има проучвания, че хората в Либерия, Камерун, Габон, са с най-ниското IQ в света - мисля около 65. Няма никакъв смисъл в това да се твърди, че всички сме равни и с еднакви умствени възможности. Всяко изкуствено налагане на равнопоставяне не води до нищо позитивно за човечеството...

29

Всички Сте Р0бе

преди 3 години

ако сте Свободни нямаше да бачкате всеки ден за Р0бовладелеца си буквално за трохички!

28

Анонимен

преди 3 години

Великобритания е първата страна забранила робството дори са водили войни против робството. В някои страни от Африка и Азия робството все още съществува за което не са виновни европейците.

27

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

АЙДЕ ОТИДЕ И ПАМЕТНИКА НА СЪВЕЦКАТА АРМИЯ

26

Анонимен

преди 3 години

Това са паметници на алчни престъпници и убийци!Да се съборят!

25

Анонимен

преди 3 години

Паметниците на кралете и кралиците за сега не ги пипат.

24

Елемаг

преди 3 години

Като знам Чингиз хан що народ е заробил и претрепал,се чудя защо няма още протестна нота от ООН към Монголия,да гътат всичко свързано с него.Като му знам и колко е голям паметника...

23

още един хубав ден

преди 3 години

Pyблaджии пореден лош ден за вас а? Поредния паметник отиде на бунището. Вие сте просто едно лошо минало, което днес е помитано от бъдещето и няма да бъде помнено повече.

22

Анонимен

преди 3 години

В САЩ капиталистическата класа е развъдник на слободията. При слободията някои типове хора богаташите, властимащите и връзкарите процъфтяват, докато останалите живеят най-обикновен и банален живот, а в случая най-ниската класа живеят в бедност и отчаяние. Американската капиталистическа демокрация е люлката на негативната свобода. Много американски граждани живеят в мизерия, без почти никакъв достъп до някакъв минимален стандарт и са без перспективи, защо да не подкрепят черните ?

21

Сделано в Китае

преди 3 години

Само Привържениците на Китайската Комунистическа Доктрина - така нарачените Маоисти искат да Правят Културна Революция и Рушат Исторически Паметници на Културата!! Ама Уханската явно малко им беше, а и тази Чума още не си е отишла!

20

Анонимен

преди 3 години

Това са бунтове и подход към историята на функционално неграмотни хора: всяко историческо време има своя контекст. Постиженията на човечеството се основават на миналата история: да се откажеш от нея означава да се откажеш от постиженията. Паметниците които се събарят не са издигнато за да възхваляват геноцид, търговия с роби и пр. а за да отбележат приноса на въответния човек за местната или световна общност. Ако се тръгне по такъв път от историческата памет няма да остане НИЩО.

19

Анонимен

преди 3 години

Джамиите са символ на робството и трябва да бъдат премахнати.

18

Елемаг

преди 3 години

Ой, неразумни юроде.От години говорим,че белите ги мачкат малко помалко и са не усещате.Западното общество е напреднало.Който си иска правата-майка Африка може да приеме обратно всички.Върнете ги по живо по здраво,заедно с тези и от Азия.И да са живи и здрави всичките.Изчисти се Европа,от тая гняз и да си караме ,както си знаем.И те да си хортуват по Азия и Африка!!!Човека докове им направил,да са търговци,те паметника му махат.Утре нашите ша ревнат Шипка,да махаме,че е расистки паметник!!!

17

Анонимен

преди 3 години

И като се премахнат какво хората ще се почувстват по- добре. Добри,лоши, окупатори,търговци на роби,колонизатори те са били факт. Вчера имаше статия в която искат да съборят пирамидите в Египет ,защото били построени от роби. Вместо да отричаме историята трябва да я съхраним и да се поучим от нея. А не като сега има паметник има проблем, няма паметник няма проблем.

16

d

преди 3 години

До л0ш пр0р0кЧовечеството не е научило уроците от историята, точно защото постоянно се фалшифицира след като измрат свидетелите и. Всяка една империя загива в момента на израстване на либералните идеи за обществото. Когато се дадат права на робите - края на империята е близо. Факт е, че бялата раса и монголоидната владеят света от хилядолетия до днес. Виждаме кои раси не са "умни" просто защото те са си най-ниско ниво на развитие а именно чернокожите. И това не е расистко - това е факт.