49

До 41

преди 3 години

Кажи, коя е фирмата? Интересно ми е, колко случая е огнището?

48

до 41

преди 3 години

Не е ВЕРЕЯ, МН. ГОЛЯМ БИЗНЕС СЪС СТОТИЦИ РАБОТНИЦИ И НЕ САМО В сТ. зАГОРА.....

47

Батко

преди 3 години

Техни предприятия за да имат основание за повече заразени и да удължават извънредната ситуация, като това удължаване според мен скоро няма да свърши! Вирус има , но той не е чак с толкова висока смъртност, колкото го изкараха. Целта е отвличане на вниманието от далаверите им и управление със страх и паника!

46

Батко

преди 3 години

Тези не се научиха да правят разлика между заразен и болен. В медицината ни учеха да лекуваме болните, а това са хората с оплаквания и симптоми. По отношение на заразените , вчера излязоха нови проучвания според , които болни без симптоми, почти не заразяват. По отношение на огнищата на хората от Доспат 52 човека, им няма нищо като симптоми и са си у тях. Забележете и друго винаги малко преди да изтече карантината или извънредна епидемична ситуация винаги търсят големи групи хора по възможност

45

Мислеща

преди 3 години

В подзаглавието на статията пише : "Ощият брой на заболелите у нас достигна 2889 души". Тази сутрин по Нова ТВ беше изписано под черта : 2889 положителни проби. Това са две различни неща, защото на някои хора се правят по 2 и по-вече теста. Освен това положителна проба не означава ЗАБОЛЯЛ, а само носител на вируса. Така че данните са крайно неточни и манипулирани. Къде е истината?!

44

Анонимен

преди 3 години

Вирусът се развива и подобрява след всеки нов заразен. Скоро ще е по-силен и смъртоносен от всичко което сме виждали и човечествoтo ще трябва да признае, че е безсилно.

43

Анонинем

преди 3 години

Защо по време на пика на епидемията се правеха по 400 теста на ден откриваха се по 40 болни а сегадно са направени 1777 теста и са открити 79 болни???

42

АнонимеН

преди 3 години

ЧУДО ГОЛЯМО!!!МНОГОКРАТНО ОБЯВИХА , ЧЕ БАБИЧКИ НА ПО НАД 100 ГОДИНИ ГО ПРЕКАРВАТ ВСЕ ЕДНО Е ХРЕМА!!!КАТО ВИ Е СЛАБА ИМУННАТА СИСТЕМА АМИ ЗАМИНАВАЙТЕ СИ АРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ДРУГИТЕ НЕ СА ДЛЪЖНИ ДА СТРАДАТ ЗАРАДИ ВАС!!!!!!!!!!!!!!!!

41

Зарата

преди 3 години

Страх ме е да кажа ,защото ни казаха да мълчим от риск за уволнение.Съжалявам за страхливостта ми , но работа ми е жизненоважна. Просто живеем във времена на несигурност и страх, когато истината не е удобна. Просто хора пазете се и ползвайте маски.

40

Анонимен

преди 3 години

Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Бургас - 2; Враца - 1; Кърджали - 1; Пазарджик - 16; Плевен - 4; Пловдив - 1; Разград - 2; Сливен - 16; София област - 5; София град - 18; Шумен - 12; Ямбол - 1.Значи София 18 с население около 2 млн. Сливен и Пазарджик 16 с население окло 200 000 всеки. Ама Сфиянци рзанасяли заразата.

39

анонимен

преди 3 години

Борба за пари! Това е целта. Може да ни уморат всички за тия пари.

38

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се идентифицират всички групи хора от над 10 човека,които продължително споделят едно закрито (та дори и открито) място (работници,градини,здравни заведения,спортни групи) и да де тестват по няколко от тях избирателно на определен период например всяка седмица (за да се спестят тестове от една страна и за да не се налага да боцкат хората повече от веднъж месечно)

37

хахахаха

преди 3 години

къде, как, защо? никъде не се спазва дистанция, никой не контролира!преди месец бях на летището - всички се блъскат, знаете кои и другите също, един служител направи забележка и отмина. след малко го видях и го попитах защо не е настоятелен в поддържанеот на реда, а той ми отговори, че е чистач...

36

Анонимен

преди 3 години

За млякото Верея ли става въпрос?

35

до Зарата

преди 3 години

Кажи за коя фирма става въпрос поне ние да знаем

34

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече тестове правят - толкова повече откриват. Коронавирусът е навсякъде. Трябва да останат поне маските, защото хората се бутат като гоуведа, особено възрастните нямат никакви задръжки.

33

селянин

преди 3 години

и на мене ми правиха тест едни други служители вчера оказа се положителени ся две годин ке карам само такси хихихипп оставих си книжката на съхранение в кат

32

Анонимен

преди 3 години

В Бергамо 57 % са с антитела. Градът е 120 хил. човека. 13,6 хил. са установените случаи, тестовете са много повече. Вероятно са изтествали 60 % от населението през последните 3 месеца, за да извадят 13,6 хил. заразени. Това значи, че когато са тествани, са били отрицателни, заразили са се след това, били са безсимптомни, изкарали са го и това е.А ние се опитваме да надминем италианците с нашето мършаво тестване. Не става. Живейте си живота!

31

Зарата

преди 3 години

Ново голямо огнище е в Стара Загора ,но защо не се пише не зная?!Касае се за много голяма фирма със стотици души персонал и големи пари зад гърба им.Дали ще кажат истината или олигарсите ще им запушат устата ,за да няма карантина над предприятието и може би на целия град, а да не говорим ,че продукцията им се разнася в цялата страна всеки ден.Ако утре не изнесат истинските данни за Стара Загора ясно е ,че яката лъжат ,както им изнася.Важна е парата , а не болните хора

30

Педро от Каракас

преди 3 години

Нещата са тотално изтървани и безконтролни ! Тиквата нека се бие в гърдите , че сме направили чудеса , но чудесата тепърва идват с отворените граници и щъкащите . . . гани по гетата ...