18

Чиче

преди 3 години

Ти не разбираш ли, че докато не разкарам Ватиканската чакалня публичен дом на 20 метра от училището ми няма да мирясам. И друго, колко по-бързо ги разкараш толкова по-бързо ще си притоплим отношенията! Едно правилно нещо ще напраиш ли бе? Или и твоя г.ъ.з няма да види втори мандат!!!

17

Гошо...Тъпото

преди 3 години

А аз още се...чудя,как така царят с Маргарита,преди пандемията се...дислоцира въфф Швейцария.Някой го е...светнал да отиде там...предварително и ето на,след няколко седмици...блокират границите на Швейцария и наш Симеончо е...пленник там;направо да го...оплачеш.

16

Анонимен

преди 3 години

Стига вече с тоя измислено преувеличен котонавирус.

15

пияница мистик

преди 3 години

До Мама РосоА смешното измислено доцентче Джангъров какъв е бе? Педиатър, айде да го кажем по нашенски - детски лекар, че сигурно не я знаеш тази чуждица...

14

Анонимен

преди 3 години

Форбс да си гледат финансовите класации.

13

Мама Росо

преди 3 години

Еми те са объркали държавите бре.Грешки стават ...Ние сме номер едно!!!!И в Швейцария шефчето на щаба е гологлав ( с разликата ,че е кадърен епидемиолог -Даниел Кох ) И в България така гологлав ( вътрешен хирург и дженерале )Алооо объркали сте класацията ,алооо колко магистрали се построиха и после се затваряха с КПП-а за сигурността на средно статистическия българин !!!!

12

Waffen SS

преди 3 години

Виетнам:,население 98милиона,заразени 329,излекувани 308,починали 0,граница с Китай 1100км.Та те са на светлини години пред всички останали.Това е най-безопасната страна.

11

Анонимен

преди 3 години

Форбс не разбират. Да питат муттрата. Да не им изпратят Влади Горанов, който да им обясни, че трябва да прехвърлят 51% от собствеността...на посочено лице.

10

сигурно

преди 3 години

В България никога е нямало коронавирус ,защото още щом премине границите ,умира от глад и мизерия !

9

Анонимен

преди 3 години

А КЪДЕ СА ВИ НОВИНИТЕ ЗА БОЖКОВ, ВРИ И КИПИ ТЕМАТА???ОЧАКВА СЕ СВАЛЯНЕ НА БОРИСОВ!МАСКАРИ!ЛАПНАЛИ СТЕ ГО ТОЯ ВИРУС КАТО ДЪВКА И ГО ДЪВЧЕТЕ!

8

Да бе да

преди 3 години

Баси безумната класация ! Хахахахаха

7

Анонимен

преди 3 години

То Балканите по принцип са си опасно място.

6

Waffen SS

преди 3 години

До Анонимен 2 Ние винаги сме първи.Първи по бедност в Европа,първи по смъртност пак в Европа,първи по корупция в Европа,но възможно е и в света,първи по намаляване на населението,първи по разруха в здравеопазването,както и други области,изобщо първи по всичко негативно

5

Анонимен

преди 3 години

Гани кълвача има маска.

4

ББ

преди 3 години

Това е платена публикация. Аз съм на първо място по безопасност. Всички чакат да видят какво ще направя и веднага повтарят мерките. България е на първо място по сигурност благодарение на мене.

3

Затваряй

преди 3 години

Поредната платена международна класация на хора, които нищо не разбират. Ние сме нъмбър уан - и може да сме благодарни за това само и единствено на човека с вродено чувство за справедливост. Късметлии сме, че ни управлява той.

2

Анонимен

преди 3 години

Не може да бъде,наш крадльо заяви че ние сме за пример на целиЮ свят,какви са тия "класации"

1

Анонимен

преди 3 години

Бацо каза, че сме 1 и всички премиери и президенти от него гледали и на него се възхищавали.Каза още, че Джонсън, Макрон, Тръмп, Конте,Путин, Санчес и други били изтрепали народите си, а той нас ни бил спасил.Не сме на 48, ни есме на 1. Така каза Бацо!