131

Анонимен

преди 3 години

Във ваксина срещу полиомиелит попаднал вирусът от майму.а SV-40; този вирус по-късно бил открит в ракови тумори. Във ваксината Rimavex" открили различни пилешки вируси; в полиоваксината амебата, която изяжда мозъка; в същата ваксина открили и маймунския цитомегаловирус; вирусът на птичия рак във ваксината ММR; различни вируси се съдържали във ваксината срещу сибирска язва. Ваксинирането е рулетка, рискът е изцяло на пациента.

130

До 133

преди 3 години

Не съм сигурен дори , че шанса това да се случи в България , повтарям В България не Зимбабве или свободните от правила Щати е повече от 1%. . Но шанса нормални и здрави деца да бъдат повредени умствено и физически от недостойни да бъдат родители хора е значително по- голям За голямо съжаление

129

Анонимен

преди 3 години

Световната здравна организация е наясно, че MMR ваксините (комбинирана ваксина против шарка, заушка и рубеола) са заразени с вируса на avian leukosis (птича левкоза), който е свързван с появата на левкемия. А една от последните скандални ваксини е Rotarix, за която се разбра, че е сред онези, заразени с ДНК на животни в конкретния случай: от прасета.

128

Разум, моля

преди 3 години

Мога да претендирам че познавам повече от 1000 българи на ниво провеждани елементарни лично - битови разговори. Никога от никой не съм чула някой от тях или техен познат да е пострадал от ваксина. Виж за хора с рак предизвикан от тютюнопушене съм чула, за цироза също, за диабет от свръхтегло колкото искаш , убити и инвалидизирани от катастрофи .... Така , че хайде моля стига привнесени бомби залалагни от неуки хора, а нека да се концентрира на истинските проблеми

127

Анонимен

преди 3 години

Това не попречило на Солк да продължи с опитите и в крайна сметка създал търговска версия на ваксината срещу полио, разработена отчасти и от изпражненията на три здрави деца от Кливланд. Наскоро този позорен баща на полио ваксината беше уличен в извършване на незаконни експерименти върху психично болни пациенти.

126

Анонимен

преди 3 години

Д-р Джонас Солк е един от участниците в надпреварата за разработка на търговска ваксина против полиомиелит през 1954 г. Солк и неговите колеги забъркали смес, каквато може да се очаква само от лудите учени в комиксите. Тя включвала: смлян гръбначен мозък от починал 9-годишен пациент, вода, кръв, мухи, фекалии и човешка клетъчна материя. Тази смес била инжектирана в мозъците на маймуни, повечето от които умрели веднага или се парализирали.

125

Анонимен

преди 3 години

Айде ..разделяй и владей. Който не му харесва да живее в общество , гори има колкото щеш. И държави в които никой не му пука дали си жив или ваксиниран. Говоря за исторически доказаните ваксини , които са спасявали здравето на обществото ни. Защото глупостите които са изписани са наистина глупости за нашите условия , как държави с други ценности и правила го правят не ме интересува.

124

До 135

преди 3 години

Да съгласен съм с теб.Но ако се разболее от нещо,да не ходят да точат здравната каса.

123

Нищо

преди 3 години

Освен че сам си приказваш

122

българин

преди 3 години

Антиваксърите трябва да знаят. че отказът да се ваксинират себе си или децата си е смъртна присъда за всички останали, освен за тях самите!Говорим за задължителните ваксини само.Ако всички изведнъж откажат да се ваксинират, ще се върнем към средните векове.Ще се появят болести смятани за изчезнали досега, като едрата шарка, дифтерит и прочие.А те са много по-страшни от коронавируса! Ще *** хора. Яко ще ***. И чувалите няма да стигнат!

121

Анонимен

преди 3 години

Ваксърите трябва да знаят, че само 3% от учените участват в разработването и тестването на ваксините. Те са свързани с многомилиардните корпорации, които ги финансират. Останалите учени са опоненти на тази лудост. През 2005 година умират при странни обстоятелства 36 изтъкнати микробиолози участващи и наблюдаващи процеса на създаването на дадена ваксина. Това да ви говори нещо?

120

Анонимен

преди 3 години

Недопустимо да се изисква от индивида да поставя в риск собственото си здраве в името на колективния интерес, ако обществото не е приело при изявено желание на индивида да сподели с него бремето от евентуални отрицателни последици, няма причина, от гледна точка на гореспоменатия принцип, да прави изключение случаят, в който някаква медицинска терапия се изисква по статут и случаят, когато такава се провежда съгласно закон, въведен от публичните власти.

119

българин

преди 3 години

Хайде, антиваксърите се пробудиха!Добрютро, антиваксъри!Тук е мястото според мен, и ще си позволя да цитирам любимия ми доктор Атанас Мангъров, когото мнозина оплюха, че бил като доктор Менгеле, искал да оставят всички да умрат от страшния коронавирус.Та той веднъж беше казал за ваксинирането: Това е като да караш кола и ти светне червен светофар. Виждаш, че няма коли, можеш да минеш, ама чакаш докато не светне зелено. Може и да не катастрофираш, ама може и да катастрофираш!

118

Анонимен

преди 3 години

Шансът ваксина да убие или осакати детето ви е около 10-20%. Всеки да прецени дали може да поеме риска. Нищо не може да се налага, защото много хора ще умрат,но няма да го позволят. Няма по-скъпо нещо от детето ти.

117

Анонимен

преди 3 години

Всеки носи отговорност за децата си. Който иска да ги ваксинира. Така ще го предпази,нали. Който мисли,че това ще му навреди,не го прави. Така всички са доволни.

116

Анонимен

преди 3 години

Да нека да има свободен избор и нека тези които сега управляват пандемията визирам Ангел Кунчев да излезе и каже защо махнаха бцж-то от 11 и 17годишните по западен образец ли -сега много се говори за имунитета при туберкулоза /БЦЖ/да кажат защо го премахнаха и дали ще го върнат

115

Анонимен

преди 3 години

Хората на Волен пак са предобрили нещата.

114

Анонимен

преди 3 години

Аз нямам нищо против ваксините да са по желание. Така антиваксърите и тяхното поколение постепенно ще изчезнат по законите на естествения отбор. Все пак трябва да уважаваме демокрацията. Всеки има право да е глупав колкото си ще и всеки има право да умре от каквото болест си иска.

113

Анонимен

преди 3 години

125...направо ми взе думите от устата

112

Прости им господи

преди 3 години

Те не знаят какво правят !Съвременните ваксини защитават населението от такива отвратителни болести широко разпространени през средновековието , като : Вариола (едра шарка) , Полиомиелит (детски паралич) , Туберкулоза и др.А още по гадните като :Бубонна Чума , Проказа , Коремен Тиф и други подобни. Ако не беше модерната медицина все още биха върлували в Европа ! Защото в Индия и централна Африка съвсем реално ги има .