173

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаАми превъпти го и ти за шести път приятелю, превъпти го, кой ти пречи приятелю? Ще получиш една шеста от надницата за превъптането.

172

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 183Защото никъде в света не е създадена система която да накара мързеливи хора да се хванат на работа, а мързела поражда неграмотност и пороци, включително и незачитане на чуждата собственост. Аз не казах комунистически, но е хубаво, че си го добави сам. Явно нещо човърка там.:))))))

171

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен.... модерни 50 годишни F-16 Block..... Превъпташ това за пети път приятелю, или си се фиксирал или са ти обещали двойна надница.

170

Анонимен

преди 3 години

Щото има банди, които не се подават на демократизиране, точно както комунистите не се подават на демократизиране.А в САЩ защо има комунистически банди които не се подават на демократизиране и плячкосват магазините на Луис Вюитюн, Долче и Габана, Ролекс, Аликзандър Маккуин и пр.?

169

Анонимен

преди 3 години

А колко милиарда плати предварително РБъто на САЩ за осем нови модерни 50 годишни F-16 Block-70V? А САЩ ще ги доставят ли след 2-3 години през 2025 година, или?

168

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 179Щото има банди, които не се подават на демократизиране, точно както комунистите не се подават на демократизиране.

167

Анонимен

преди 3 години

Норилск нали беше основен град на една от най-богатите провинции в Раша. Там защо няма луксозни стоки?Даже не могат и да ги откраднат, щото няма откъде.:)))))))

166

Анонимен

преди 3 години

До xaxsas"Ела да видиш в Столипиново и без да крадат са облечени от горе до долу в тези марки. :} Още ли вярваш че скъпото е символ на лукс? :}?"Верно е "хаха", но не знам дали знаеш защо.:))))

165

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен..... 10 години не можаха да РЕМОНТИРАТ 40 годишните Мигове... И дума не обелват да хвърлени те милиони за ремонт. И дума не обелват, че ако руската марионетка Радев не саботира избора на самолет и лобира за Грипен, сега щяхме да говорим за вторите 8 самолета. Но русофилите са били винаги руски патриоти.

164

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 174Абсолютно сигурно е. Спокойно.:)))))

163

Анонимен

преди 3 години

А сигурно ли е, че след 2-3 години през 2025 година РБъто ще получи от САЩ новите модерни 50 годишни F-16 Block-70V за които предварително се ръси милиарди и въпреки създалата се ситуация в САЩ, или?

162

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаТе 10 години не можаха да РЕМОНТИРАТ 40 годишните МиГове, обаче седнали да се кахърят, че ще си получим новите изтребители "едва" след 2-3 години.:))))))

161

Анонимен

преди 3 години

В САЩ носят маски на Долче Габана и Луи Вюитон, а в Русия пият препарат за вана.

160

Ура!

преди 3 години

Когато новите модерни F-16 Block-70V бъдат доставени на РБ, новата модернизирана българска авиация ще извърши рейд над Крим и ще го освободи от Рускяи гнет!

159

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен.... САЩ доставят новите модерни 50 годишни F-17 Block-70V за които РБъто се ръси милиарди....... Още ви боли руските еничари, че не можахте са спрете модернизацията на българската авиация. Свиква те, защото това е само началото!

158

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1652024. Моля.:))))))

157

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 166"В САЩ плячкосват супермаркетите"Мда, има какво да плячкосват. Измежду плячкосаните са магазини на Луис Вюитюн, Долче и Габана, Ролекс, Аликзандър Маккуин и пр.Кога да очакваме тези фирми поне да ОТВОРЯТ магазини в, да речем, Норилск. В богата Раша?

156

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПак дрънкане на оръжие от гладна Раша.А в САЩ се бият за тоалетна хартия и плячкосват супермаркетите.

155

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСамолетите са купени и в близко бъдеще ще влязат в употреба. Свиквайте, защото ще ви се налага.---Браво, това е много добра новина. А по-точно в колко в близко бъдеще САЩ въпреки възбикналата ситуация с бунтовете, безработицата и икономическата криза ще доставят новите модерни 50 годишни F-16 Block-70V на РБъто която се ръси милиарди предварително. Би ли дал някаква приблизителна дата, благодаря.

154

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 163Пак дрънкане на оръжие от гладна Раша.