33

българин

преди 3 години

До: 36 (славянин)Виж какво, вирусът е реален. И не е толкова страшен. Докторите и учените ги е страх, защото отначало почти нищо не знаеха за него.Сега знаят... малко повече.Да, умират хора като при грипа.Ама това не е грип.Нещо ново е, и това ги плаши!А мерките са политически, не медицински.Това никой не го крие.

32

Хадес

преди 3 години

До: номер 31А хладилни камиони да продаваш случайно?Аз търся хладилни камиони.

31

славянин

преди 3 години

Няма нормален човек останал да вярва в глобалното активно мероприятие ''пандемия от коронавирус'', освен разбира се ***!

30

Проф. Джангъров

преди 3 години

Интересно как Кох им го каза това на днес. бг , като е починал 1910 г. Медиуми журналисти?

29

Handel

преди 3 години

До HandelПоправка към моя пост с датата на основаването на института Роберт Кох - основан е в края на 19 век, а не в началото. Грешка на езика... т.е. на пръстите в случая.

28

Анонимен

преди 3 години

Най-важното от статията: /"По-голямата част от населението все още няма имунна защита срещу SARS-CoV-2. Затова трябва да се очаква, че ще има втора вълна от Ковид-19", пишат експертите,/Което идва да покаже, че Швеция бе права!На този фон звучи смешно да се говори за нови драстични мерки ако не се отнасят само за стари и болни хора. Там бе и слабото място на Швеция.

27

Анонимен

преди 3 години

Бай *** и *** отново под стрес... ХА-ХА-ХА! Ще се молят на Мутафчийски да върне мерките...

26

Анонимен

преди 3 години

Продавам чували, за количества отстъпки

25

Анонимен

преди 3 години

От октомври до май пълно затваряне на държавата за да избегнем тези нови вълни!Българина е *** и трябва сопа!

24

Handel

преди 3 години

Между другото - институтът Роберт Кох е основан в началото на 19 век от Робер Кох, и неграмотниците дето пишат, че е финансиран от бил Гейтс, трябва да знаят че цялото богатсво на Бил Гейтс няма да стигне да го финансира.

23

Ужасена

преди 3 години

Ужас, това е вярно, на есен трябва НОЩ да въведе строга карантина, да се върнат строгите мерки, КПП-тата, маските и полицейски час!Излизане само до магазин и то с декларация!

22

Анонимен

преди 3 години

Аз пък съм чувал че деветия бал води най-висока морска вълна.Тоест деветата вълна е най-висока при щорм.Робърт Кух не е познал!

21

Рк

преди 3 години

Тоя вирус ни разказа играта. Дело на човешка ръка или не, вирусът го има и не бива шега с него. Хигиена, храни и витамини укрепващи имунната система и социална дистанция, това в момента трябва да е приоритетно за всеки човек.

20

Анонимен

преди 3 години

А пък мене снощи ме събуди духът на Алберт Айнщайн! Каза ми, че в недрата на Земята се оформя гигантска черна дупка, която ще погълне цялата планета барабар с нас!И че тогава никакви вируси няма да имат значение.

19

българин

преди 3 години

Хипохондрици!!!

18

Handel

преди 3 години

Изненадах се от заглавието, тъй като института Роберт Кох е наистинa най-компетентната по подобни въпроси организация в Европа. След което прочетох че източника на информацията е DW, а не Роберт Кох, които се позовават на неназовани експерти уж от Робер Кох... след което се оказа че източникът бил статия в Франкфуртер Алгемайне Цайтунг... от "физичката" Дрън Дрън...

17

Анонимен

преди 3 години

А, НЕ, НИКАКЪВ РОБЕРТ КОХ- МАНГЪРОВ РЕЧЕ НЯМА ДА ИМА ВЪЛНИ, НИТО ВТОРИ, НИТО ОСМИ- КАТУ РЕЧЕ ТАКА МАНГЪРА И МИЛИОНИТЕ СТРЕСИРАНИ СЕ УСПОКОИХА И ИЗЛЯЗОХА ОТ СТРЕСА И ДЕПРЕСИЯТА.

16

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Крайно време е , западняците да се научат на хигиена.

15

sa

преди 3 години

Robert Koch е частна организация , спонсорирана от Bill & Melinda Gates foundation. Просто идете на страницата на фондацията и вижте че тази организация е част притежание на Бил Гейтс. Необходимо е второ мнение от световни професионални учени а не от чиновници

14

Ти да видиш..

преди 3 години

До Анонимен 12 Има *** дето са съгласни много хора да починат , само и само Борисов да се махне.Защо мразят така неистова Борисов, нямам идея.Може би защото е успешен премиер или си искат социализма.