136

Анонимен

преди 4 години

Предизборни залъгалки.

135

Здравеняка

преди 4 години

До ТонкатаТонка аз съм ти фен, може ли да ме уредиш при тебе, моля ти се!Българин съм от бедно семейство но разбирам от ИТ, моля ти се Тонка, и аз искам да взимам по 100к на месец като теб.....муахахахахах

134

Тонката

преди 4 години

Бойко кара феновете на опозицията да полудяват:):):)Ние нали затова го избираме:):):):)А на протест Маичка и Костя само 100 човека,а на Гръцката граница 10 000 коли на курортисти:):):)Безпомощност:):):)

133

Дънди

преди 4 години

До АнонименДоговорът е сключен през 1999г за....30 г.Демек до към 2030г.Ако боко е на власт,ще му лепнат още 30 г продължение.Гаранция.Това е залогът да се фръцка във властта.

132

Тонката

преди 4 години

До Гад гад гадЕ са да има едни избори ше видиш кой е гад:):):)Бойко с наша помощ ви размазва с разлика:):):)Друг е въпроса,че никой не иска сега избори,защото няма нужда:):):):)

131

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКомисионната е 1,5 %,а не 1%.Как не ви е срам да лъжете.

130

Гад гад гад

преди 4 години

Напоследък Борисов така ме отвращава ,че буквално ми се повръща.Как може ,бе - как може тоя да е толкова нагъл?Така лъже и нагло те гледа и знае ,че всички знаят ,че лъже - ама наглее и се сопва и се тръшкаКато малкото противно дебелo детенце дето никой не може да понася е станалНе се ли усеща , *** ли е - вече се държи неадекватно гнусно.Като някакъв мазен гол *** дето само се чуди как да изпълзи по телевизораТакава гнусотия - все едно от снимката мирише.Таква гад да стане...

129

критерии

преди 4 години

До Анонимен 133Ако тоя е незаменим,значи от нас не става нищо и да заминаваме в историята.

128

Анонимен

преди 4 години

Кой кой кой кой кой кой кой ти каза че е 1% а кой кой кой кой кой? А кой?

127

Анонимен

преди 4 години

Тук интересното е, че ако не бяха предоговорили цената на газа, цената му щеше да падне с повече от тези 42%, защото цената му беше обвързана с цената на нефта, а цената на нефта падна много.

126

Анонимен

преди 4 години

Искам да попитам тези , които по някаква причина мразят ГЕРБ и Борисов , кой предлагат да ги замести. Просто кажете имената им, че и простите хора да разберат.

125

срам

преди 4 години

Не стига,че Дънди ни изнася златото срещу 1% комисион,но дадохме авансово и 3 млрд на братския хамерикански народ.А ти си фръцкай *** ицата у уево и у десно.

124

Анонимен

преди 4 години

"Главния разбойник" още ли с Орешарски се оправдава? Той е на власт вече 10 години и все някой друг му е виновен, само хан Аспарух още не е обвинил за некадърното си управление

123

f

преди 4 години

Другият начин за възкресения на хора е по положителните влакове и автобуси, да почнат да превозват предмети, които да се връщат назад във времето и да предотвратяват най-честите причини за смърт на добрите хора, трябва превозното средство и предметите да са от положителна материя! От ядра, без електрони.

122

Анонимен

преди 4 години

Пак започнаха да си играят на доброто и лошото ченге.Има ли още БУДАли,които му се връзват?

121

3M

преди 4 години

До МКIIПриятелю, сметките за газ са индивидуални и който не си плати му спират газта! Аз призовавам да се финансира изграждането на газова инфраструктура, вместо да се наливат пари в топлофикации. След това сметките всеки сам си ги плаща, без да зависи от съседи! Да приключим с колективизацията веднъж за винаги!

120

Анонимен

преди 4 години

Върти суче и все другите са му виновни.Не пропусна да спомене и Орешарски,нищо,че оня беше една година на власт,а тоя е вече 11.Да сте чули да е виновен за нещо?Неее,няма и да чуете.Самозабравилият се диктатор е непогрешим,вервайте МУ.

119

f

преди 4 години

При положение че на газ-спирачка се лекувате от ускоренията и после когато спрете на едно място светите светлина и се лекувате, що да не възкресявате? Но това тежкото превозно средство като камион например или автобус, трябва да е от положителна материя, ако е от отрицателна, дори пречи!

118

Ентелегентен

преди 4 години

Левовете в марки сменям аз

117

пресилена комедия

преди 4 години

Първо ,че КЕВР отдавна е под контрола на ЛойкоЗа такава огромна цифра от 20% просто няма как Лойко да не е знаел.Това е толкова ТИПИЧЕН за Лойко похват ,че даже не е смешно вече.Кара някой да се ocepe и той като добрият тиквен-цар да дойде и да оправи нещата.Не ве честно - верно ли има такива тъпигзьози ,че да се вържат на тоя елемнтарен трик?