22

Fenasi Kerim

преди 4 години

Кръвна група А е най податлива.

21

Fenasi Kerim

преди 4 години

В Турция е много разпространен вируса но смъртността е ниска защото забраниха на старците да си показват носа навън. Мангъров е прав. Младите трябва да излязат навън но възрастните хора трябва да бъдат пазени. Шансът да умрете от вируса ако сте под 45 е нищожен. Ако нямате диабет, рак и прочие..няма място за паника. Но ако сте възрастен, дебел с диабет или сърдечно заболяване по добре се пазете.

20

До Fenasi

преди 4 години

И при коя точно кръвна група този вирус не предизвиква никакви симптоми?

19

Анонимен

преди 4 години

Ареееее,стига сте ни занимавали с глупости,то се занеше,че някой го е създал и пуснал с някаква цел тоя вирус,те и останалите птичи,свински грип,СПИН,ебола,испански грип също като короната са вируси!

18

Fenasi Kerim

преди 4 години

Представете си само. Младо момиче без никакви съпътстващи заболявания вдига температура 40. След тест се оказва че е болна. Нейна колежка се чувства перфектно. След една седмица решава да се тества защото винаги са били заедно с болната си приятелка. Оказва се болна от Ковид-19. Карантинирана е за 28 дни. Няма оплаквания. След този период тестът е негативен. Лекарка чувства постоянно главоболие. Пак с вирус. Но няма други оплаквания. Това са случаи от Турция.

17

Fenasi Kerim

преди 4 години

Откриват топлата вода. Това е изпуснат вирус. Няма как една кръвна група да се разболява от грип, киха, кашля и вдига температура а друга само да заразява околните без да се чувства болен. Това нещо при едни не предизвиква никакви симптоми, при други лека кашлица или слаба хрема а други направо ги убива.

16

Истукан

преди 4 години

Няма значение от коя държава е изпуснат, важното е, че вирусът е създаден от човек, волно или неволно, а не от животинския пазар в Укан. Този животински пазар беше жертва и оправдание на някоя лаборатория, решила да се прикрие.

15

изнервен

преди 4 години

До активиста. А ти кой си и откъде го знаеш това? В Мосад ли работиш?

14

Анонимен

преди 4 години

Тоя пък чак сега бил убеден. Е виж, ако имаше малко акъл да четеш коментари в днес.бг щеше и други експертни мнения, които не се нуждаят от доказателства да знаеш.

13

Казан ООД

преди 4 години

Аз го създадох без да искам, но нямам против, че помага на продажбите в момента.

12

Щерю

преди 4 години

Иска да каже - от евреин, щото те другите не ги броят за хора...

11

Агент 667

преди 4 години

Вирусът е естествен. но е бил манипулиран. После изпуснат. Между другото, първата манипулация се е осъществила от китайска вирусоложка в щата С. Каролина. После схемата е взета в ухан. Създадена е подемност на функцията на вируса. Вероятно изпуснат и с новата си функция е бил светкавичен. Добре, че човечеството имаше късмет, защото мутира и стана не чак толкова страшен... засега...

10

Активист на БСП

преди 4 години

Така е,но с тази разлика,че лабораторията е в САЩ...

9

Анонимен

преди 4 години

бабо марО, звучиш тъъп0, като стрина пена.

8

Анонимен

преди 4 години

Ва тниците го пуснаха, за това късия е в землянката.

7

(-_-)

преди 4 години

Естествено, че сър еди кой си ще твърди това.. Тия хора практически нямат право на глас и мнение. Те просто следват това, което им се разпорежда, за да не загубят жалките си постове.. Истината за тях няма никакво значение - каквото се разпореди - това ще приказват!

6

баба мара

преди 4 години

всичко тръгва от лаборатория в сащ не се заблуждаваите

5

Анонимен

преди 4 години

И какво от това?

4

Copocoид

преди 4 години

Това ми беше първата мисъл, обаче като водях мизерията и нечиститията на пазара в Ухан нещо се разколебах.След това гледах лекция на български вирусолог работещ в САЩ - те всичките подобни вируси са идвали от тази част на света в последните 100 години.Аз съм 50/50 за естествен - изкуствен вирус.

3

Анонимен

преди 4 години

Тия откриха врелата вода. Аз това го казвам от първият ден в който видях как *** хора по улиците в КитайКой нормален вирус убива за дни и часове. Това е бактериологично оръжие изпуснато по грешка или умишлено от лаборатарията в ухан. При толкова вируси които ни сполетяха нито един не предизвика блокиране на целият свят. Абе какви са тези дето се правят на големи тарикати а са с бавно загряващ реотан.