28

Някой си

преди 3 години

Абе нали щяха да връщат пари през август?Онзи ден го писахте. А те щели да взимат още?!?

27

Fallschirmspringer

преди 3 години

Каква е тази икономическо-неолиберално-демократична загадка.Цената на газта пада,но цената на парното расте.Да не сме започнали да внасяме компресирана газ от САЩ?

26

До Странжата

преди 3 години

Абе Странжо,Мазна манджо, какъв Орешарски бълнуваш бе?Любимият ти цар Бойко ти вдига сметката защото в хазната му нямат да дойдат пари от туризъм.Пий се хапчетата, сериозно!!

25

Пазарна Икономика

преди 3 години

по Индиански - Цената на Изходните Суровини Пада, Цената на Крайният Продук се Вдига!!

24

ATAKA_FOREVER

преди 3 години

Топлофикациите в Цяла България.са Едни Лапачи и нищо повече.Трябва да се Ликвидират Всички ТОПЛОФИКАЦИИ.Всичко на Скраб. Тръби..и всичко.На Ток е ЕКОЛОГИЧНО, ЕВТИНО И НЕЗАВИСИМО.РАЗБЕРЕТЕ:НЕ МОЖЕ ЕДИН ОГЪН КОЙТО ГОРИ НА 15 КМ ОТ ТЕБ. ДА ТЕ отоплява....не може...

23

Честно

преди 3 години

Абе тия от Топлофикация луди ли са? Тая зима парното скочи 3 пъти, дори да не го пускаш!!! Ако продължава да скача , напускам България.

22

некой

преди 3 години

ха ха ха, прогнони цени на газ, което ще рече - я се дигне , я не, ама Вуте да издрънка българчетата, поне са мноо богати... .ахти и държавата, баати и чудото...такъв *** народ, който да си търпи простите политице нема....

21

До 24 СТРАНДЖАТА

преди 3 години

"Ако баба ти беше мъжка нямаше да се родиш" . Но като ти чета мислите може и така да е било

20

Муахаха Р0бе

преди 3 години

при Исторически, Повтарям Исторически - от Как Човек Ползва Нефт и Газ, ниски цени на Нефта и Газа, в САЩ дори в Тексас в момента са Отрицателни - под Нулата, т.е. те ти плащат да консумираш, щото имат толкова много, че нямат къде да го съхраняват!!

19

БАЧКАТОР

преди 3 години

Охохо що бе? Руснаците свалиха цените на газта, какъв е проблема сега? Пак за ГЕРБ да гласувате, рибоци!

18

шоп

преди 3 години

Нещо не схванах - увеличихме с 22, но реално то намаля с 15! Еб-ават ли се с нас?

17

Анонимен

преди 3 години

Ааахахахахахахахаааасхххх ! Честитоооооо герберастиииии

16

Анонимен

преди 3 години

И това при едни от най-ниските цени на газа! ГАВРА!

15

Елемаг

преди 3 години

Искам само като разсъждавате,да не забравяте факта,че почти всички ТЕЦ-ове произвеждат енергия.Те са на печалба още с продажбата,а парата и топлата вода,са остатъчния продукт,който дори трябва да е безплатен :) Те толкова,продължавайте да говорите и за намалението на газа с 40% :) Пусти чиновници,които гласуват за ГЕРБ от страх за работно място.Вие съсипахте България.

14

Анонимен

преди 3 години

Типичен пример за гербероикономика - газта пада, цената се вдига!

13

Бре тия комунисти

преди 3 години

В тая комисия. Направо подклаждат хората да грабнат сопите срещу Бащицата. Или, опа грешка оня дъртю Иванов май беше *** тъмно син *** от Иван Костовия бостан

12

37792

преди 3 години

Нарочно го правят, за да поставят в неудоно положение бойко Борисов. Но ние ще му се оплачем и той ще възстанови справедливостта - няма да вдигат цената от 1 юли, за да си зикараме морето радостни и спокони. Цената ще я вдигнат през втория месец от отоплинтелния сезон, а за по-закъсалите ще отпуснат нови заеми с 6 месечен гратис. И после идват изборите - резултатите са готови.

11

Анонимен

преди 3 години

Чакайте бе, нали газта я намалиха със задна дата?Какво е това повишение?

10

прост:

преди 3 години

Нема грижи батко, аз парно лятото не ползвм

9

Давай Мухобойко

преди 3 години

Още можеш. Така се стрижат овце. Направо 200% какво се излагаш. Ти си СИКаджия все пак. Ще ти се репчат разни комунисти и пенсионери. Махалата нали е с теб...