164

Шоп

преди 3 години

Кучето трябва да е с намордник.Без значение колко голем газар е собственика.Гражданите трябва да имат право да застрелят на улицата куче без намордник. Дори да е на каишка със стопанина. Видиш ли беса без намордник - куршум в тиквата и точка.

163

Анонимен

преди 3 години

Не ме интересуват закони бе!Ако куче ухапе детето ми умира на мига,а и стопанина му!!!!!Ще лежа в затвора!Глоби млоби не ме интересуват!!!Да му мислят кучкарите!

162

Анонимен

преди 3 години

Не е нужно собственика да е 150 кила, за да разхожда такова куче. Кучето трябва да изпълнява заповедите на собственика, а каишката по принцип е излишна и е само за успокоение на хората страхуващи се от кучета. Странно е, че жената не е спряла кучето си в този случай.

161

Анонимен

преди 3 години

Някои си мислят,че кучето е виновно,но реално собственичката е извадила късмет.Ако така посегне куче на детето ми,на мига вадя ножката и ги колям и кучето и стопанката!!!!

160

7777

преди 3 години

Африка

159

Малко факти

преди 3 години

Има изисквания да си вземеш оръжието ловджийска пушкаИма изисквания да си вземеш оръжието пистолетНяма изисквания да си вземеш оръжието Дого Аржентино/Кане Корсо/Кангал/Питбул/Дог/Ротвайлер и т.н.РЕЗУЛТАТА:Наркоманчета на по 16 години си взимат такива кучета, за да си избиват комплексите.

158

Анонимен

преди 3 години

Дете ще плаща за престъпната безотговорност на стопанина, атрябваше него да го нахапе този звяр, който е възпитал...

157

ДЖОКО УЧЕТО

преди 3 години

Ама искал и да го гали ами като не се пазите те така ще е , родителите на това дете да го възпитат да се пази ,то и да се пазиме пак има скапани хора безхайни си пущат пумярниците ама знайте това не е ващо куче бе ора запрете се да се гнясите като видите куче да го галили .Кат галите, че апе аййй кат не галите па ,че апе тъкаче по добре не галете поне 1% намалете ухапване и инцидент.

156

Измислих новия закон

преди 3 години

Забранява се разхождането на куче квалифицирано, като опасно:- без намордник- без каишка- от лица без изкаран психотест за отглеждане на опасни породи- от лица без преминат курс по отглеждане на опасни породи- от лица под 24 годишна възраст5 реда са. Даже може да ги препишете от закона за пистолетите. НЯМА ПО-ЛЕСНА РАБОТА ОТ ТОВА.

155

кучкар

преди 3 години

Аз се радвам тайничко на случилото се, изпълвам се с адреналин. Нали затова гледам куче, да хапе и убива. Няма да гледам пудел, я.

154

Анонимен

преди 3 години

Ако искаш да убиеш някого безнаказано у нас, може да си вземеш подходящото куче.

153

Куче

преди 3 години

Лично ви обещавам до края на месеца вече да не хапе. Плюс това се е разхождало незаконно - кучета над 25 килограма трябва да са със синджир и намордник, не на каишка. Ако забележите нарушения веднага изпратете снимка в днес бг.

152

Ямболски цървул

преди 3 години

За да разхождаш такова куче, трябва да си 150 кг.жена.Ама трябва да си само мускули,а не сланина!

151

Анонимен

преди 3 години

Простотията и агресията безвъзвратно превзеха обществото ни. По селата е пълно с такива кучkари. Нямат какво друго да правят и развъждат агресивни кучета. Такива инциденти вече не са инциденти, а система. С очите си съм виждал - куче доминира улицата пред двора си. Малки деца не смеят да минат от там, заобикалят отдалеч. Кучкаря знае за проблема, но се прави на разсеян.

150

СПОКОЙНО МА

преди 3 години

"Аз съм много опитен с тоя зареден патлак, спокойно нема да гръмне""Аз го държа здраво тва Кане Корсо, спокойно нема да те захапе"Мхм.. добре...

149

Психотест

преди 3 години

*в цевта

148

Психотест

преди 3 години

Тва е все едно да имаш оръжие и да се разхождаш с патрон в целта и да обясняваш "Абе аз съм много опитен с тоя патлак, нема кво да се обърка. Бъдете спокойни"Е нема как да съм спокоен брат ми.

147

Психотест

преди 3 години

за опасните породи.Както има психотест и възраст за оръжие, управление на мотор, автобус и такси, така трябва да има и за това. Отговорността е същата. Мерките не са?! От къде на къде?!

146

Един българин

преди 3 години

Според мен не трябва на всеки човек да се позволява да си взема животно. Трябва да има правила. Има ли място и за кучето, ако не е къща с двор, този човек може ли да си позволи да го води при ветеринар да го ваксинират. Трябва да попълва и формуляр, където да е отговорен към животното, ако нападне човек и да бъде глобяван, ако измъчва въпросното животно. В Япония бях чел, че не на всеки японец се позволява например да държи котка в дома си и оттам са тръгнали на мода котешките кафенета.

145

Батко ви

преди 3 години

1. Жалко за детето, заставам изцяло в негова защита2. Жалко за кучето, което е ментално осакатено от собственика си и сега трябва да бъде убито.Собственика да бъде наказан за нападението над детето и за това, че кучето трябва да се убие след безотговорното му отглеждане.Който озлобява кучета умишлено, трябва да бъде съден за криминално деяние.