123

Анонимен

преди 4 години

'' Бил Гейтс е най-завършения изззрод на планетата през Третото хилядолетие! ''....................Пак си се нагълтал със съветска пропаганда.

122

Шегичка

преди 4 години

Да живее най великата демокрация в света :) :) :)

121

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 151Редовно гледам Михалков в "Бесогонъ". За кое предаване става дума?...Вече бях писал, че Адолф Хитлаа е пъпчив малък пакостник пред Бил Гейтс! Това е най-завършения изззрод на планетата през Третото хилядолетие!

120

Анонимен

преди 4 години

Балансът на убитите от полицаи в САЩ за година: 500 бели:250 черни:250 други е показателен за това коя раса избиват.

119

Рушофил

преди 4 години

До Анонимен 133Дришъл, хайде да се срещнем публично, в някой киносалон и се поизпитаме! Загубилият ще плати наема и ще се надупи да го ритнат! Моето IQ е поне 15 пункта над твоето! Може да вдигнем мизата и с един снимачен екип! Платен, естествено! Съгласен ли си?

118

Анонимен

преди 4 години

Намерете видеото на Михалков, който бе спрян от руска телевизия, макар да говореше главно против американци.Най-богатите вече не се нуждаят от бачкатори - роботите вече са много по-производителни и надеждни от хората.Гледайте за членството на Бил Гейтс в една организация, изчисляващ колко въздух диша един човек и така хаби въздуха на супербогатите.КОВИД-19 е само генерална репетиция пред апокалипсиса.Идва време на тотален мор.

117

Анонимен

преди 4 години

Преди избори за президент това си е предизборна кампания.Стилът "цветни революция" поне на мен ми допада-придава баланс на света.Иначе тъмнокожите са болшинство сред родените до 18г.възраст и в САЩ, и у нас.

116

Анонимен

преди 4 години

До ИстуканДвигателя на "вода" H2O,работи с водород,който е една от съставките на водата H2 и O, водород и кислород,има такива автомобили и днес.

115

Анонимен

преди 4 години

Причините за протестите не са в смъртта на Флойд, а социални.Как ви се струва 40 милиона безработни само за последните 3 месеца. Флойд бе искрата. Допълнително, че демократите искат хаос за да отслабят Тръмп и нажежиха обстановката.Време е да пораснете и да разберете, че живота в САЩ е жесток. Ако си млад и бачкаш здраво е добре, но одъртееш ли или се разболееш, никой не му пука за теб.Живота в България при соца за народа бе 1000 пъти по-добре.Кел файда им от айфоните и мустангите.

114

TOP SECRET

преди 4 години

Така трябваше да се случи у нас през 1896 г по време на Възродителен Процес да но Османските Турци живеещи в България са умни и възпитани за да правят золуми като в Анерика сега

113

Solar Power

преди 4 години

Ами да протестират няма проблеми. Но ако палят коли и грабят магазини нека да ядат палката здраво ! Какъв протест е това да трошиш колата на съседа си ?!?!??!

112

Анонимен

преди 4 години

Какво има да говорим.Зад Тръмп седят влиятелните Евреи които дърпат конците а той им прокарва интересите при споровете с иран и палестина.На никой не му пука или поне на тези които управляват за черни афро бели жени мъже пopнофилми дрога и тн.Изнесът ли се Евреите от Сащ с тия палячовци и черната им клoaка е свършено.Тия са нищо просто човешки oтпадък живота им не струва нищо.Блек лайф матърс и някакви разлигавени бели лелки хлипат.Тия са никой нищо не им струва живота наркопласьори и мародери.

111

Иван Козарев-Баалкан

преди 4 години

До АнонименА би трябвало да те интересува, защото в България става същото, но срещу Българите! Проблемът в България, обаче е разбирането, че родната милиция ни пази;))) а не, че изпълнява мокрите поръчки на властта и че всеки е длъжен да и сътрудничи в тази Огромна Лъжа!

110

Handel

преди 4 години

До Хм?Не "Хм", а "бръм, бръм"... осъден престъпник рецидивист... и аз да бях нямаше да го пусна. Предпочитам дори в затвора да отида отколкото да ме убие някоя ***.

109

Хм?

преди 4 години

До АнонименПак ще говорим...след изборите.

108

Handel

преди 4 години

А през 2019 година тия "жертви на полицаи" само с огнестрелно оръжие са убили 15200 души. Колко са убитите с нож или пребити до смърт ме домързя да търся.

107

Анонимен

преди 4 години

Американците са накапани - ва тниците им се смеят, ва тниците са на срани - никой не им се смее щото никой не го интересуват

106

Анонимен

преди 4 години

Със сигурност това е краят на китай.А Америка е така измислена че президент не се избира пряко неслучайно преценено е че масата хора не са умни за да избират което е и правилно.

105

Хм?

преди 4 години

Със сигурност това е краят на Тръмп. Ще спечели новите избори на куково лято.

104

Хм?

преди 4 години

Изгледах видеото със ''задържането'' на този Флойд. Ченгето му беше стъпило на врата и го държа така , докато онзи спря да мърда, явно вече беше починал, преди да дойде линейката. Това ченге се държеше супер нагло. Очевидно няма и една мозъчна гънка в главата си, понеже не можа да прецени правилно ситуацията. Нищо чудно да има и някаква стара вражда с черния, нали за работили като охранители в няакъв нощен клуб. Определено действаше с умисъл да нарани черния. Със сигурност го чака затвор.