28

Анонимен

преди 4 години

Естествения имунитет изграден от антитела срещу който и да е вирус в активен тялото до няколко месеца, но в паметта на имунната система се запечатва информация как да действа при подобен случай. Ако измислят ваксина то имунитете ще бъде не повече от месец -два както е с всяка ваксина, освен това ще има дълъг списък от опасни странични ефекти. Така всеки ще трябва да се ваксинира всеки месец и да плаща по 50-100 лева за ваксина или касата на плаща.

27

Munchen_DE

преди 4 години

Днес по медиите чух, че в Швеция епидемията заглъхва лека полека, намяват и смъртните случаи, така както е и в Германия. Иначе голяма атака спрямо шведите затова, че не съсипаха психиката и работните си места. Особено от страна на платените клакьори!

26

Анонимен

преди 4 години

В крайна сметка Бойко и Мутафчийски дойдоха до шведския модел.

25

Анонимен

преди 4 години

Вируси като този се появяват всяка години от както го има човечеството. Грипа не е враг на човека, грипа е приятел. Факт е, че медицината е абсолютно безпомощна срещу грип, никога не е могла да лекува грип. Грип не се лекува - през грипа може само да преминеш, да изградиш антитела и да усилиш имунната си система която ще те защити от по страшни болести. Това е част от еволюцията, затова и гриповете не се повтарят, появяват се все нови и нови и знаят много добре кой да заразя, мерки не помагат.

24

Анонимен

преди 4 години

Значи в Швеция без никакви мерки вирусът още не е минал през половината население.

23

Граф Ика

преди 4 години

Като се лъже на изборите със статистики и графики, номерът минава. Обаче с коронавируса и щаба се усрахте, много яко и много ***.

22

Анонимен

преди 4 години

Вирусът изпива и мозъци.Коментарите го потвърждават недвусмислено.

21

Анонимен

преди 4 години

графиките са правени от гълъб-интернешенъл.

20

Анонимен

преди 4 години

В Танзания или някаква друга африканска страна бяха дали за тест проби от плод папая , дали му име на човек и учетните в лабораториите установили, че е положителен.

19

ss

преди 4 години

До Анонимен 20Тъп и заблуден, като всички ватенки...

18

Анонимен

преди 4 години

Нищо им няма! Болниците им са като космически кораби преливащи от всякаква супер модерна техника и пособия. Умират хора с по 10 хронични заболявания живели с тях повече от 20 години. Колко са хронично болните в България оцелели 20 години?!?!?!

17

Анонимен

преди 4 години

Първите паднаха в кърви, последните станаха първи - толкова за Швеция и Беларус, моделите в борбата с коронавируса според селските разбирачи. Верно ще се окаже че трябва да сте благодарни че ви управлява Бойко - тука по добро няма да намерите...

16

Анонимен

преди 4 години

Защо няма вирус в Белорусия, която не спазва никакви мерки. Лукашенко с военния парад на деня на победата на Русия над западния фашизъм се изсмя в лицето на европейците. Само 240 жертви, а заразените са много по малко отколкото в европейските държави където спазват крути мерки.

15

Lan

преди 4 години

13, :) да се научиш да четеш е лесно, да се научиш да мислиш - не толкова. 7% без карантина, означава, че заразността на вируса е много слаба. "Мерките" са още по-излишни. Шведите ще го изкарат и ще се приключи, по-бавно отколкото им се иска, но много по-бързи от всички останали. Истината е, че вече почти навсякъде "мерките" са като в Швеция - не виждам защо продължава да се плюе по тях!

14

Част от какво?

преди 4 години

Част от броЯ, а не от брояТ.Иначе с подчинените и вметнатите конструкции си добре. Който и да го е писал това.

13

Анонимен

преди 4 години

това с пандемията е една голема измама.

12

Цифрите показват

преди 4 години

Цифрите и фактите от всички официални изчочници показват, че в Швеция която е с население колкот Белгия и не спазва мерките срещу вируса, броя на заразените е два пъти по малък а броят на жертвите 2.5 пъти по-малко отколкото в Белгия където стриктно се спазват мерките. А грефиките да си показват каквото си искат, да покажат цифри, а не графики.

11

Анонимен

преди 4 години

А Русия е черната хоризонтална линия ли?

10

Анонимен

преди 4 години

Текстът под последната снимка: "Едва 7% от хората в Швеция имат антитела срещу COVID-19".Процентът е най-ниският от четирите града, заедно с Барселона. И какво излиза, че цялата им дандания за стадният имунитет беше един провал с цената на хиляди трупове. Ако не беше тъжно, щеше да е смешно.

9

Lan

преди 4 години

Поредната статия по темата - с каква цел точно? И поредната статия, с НЕВЯРНА информация! Швеция ВСЕ още не е с най-високата смъртност, макар че това се очаква (и от самите шведи). 436 са починалите на 1мил. население, пред тях са - Белгия -819, Франция-441, Италия-554,Великобритания-567,Испания-580. Та? За какво са ни тези статии?! Да си мируваме когато икономикат на Швеция пак тръгне нагоре много преди нашата?