396

Анонимен

преди 4 години

Видяхме ги американците как ходиха до Луната - смях.Ани нека Русия прати човек на Луната бе - тъкмо ще е първият. Нали е космическа сила, ето шанс да им натрие носа.

395

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 394Одеве гледах един Мерцедес Е220 2015г на 593000км.Я кажи Русия прави ли електромагнитни дюзи, които имат по-голям ресурс?

394

ПроСоТо

преди 4 години

б. маа му!-Разчитах да получа малко повече информация от явните специалисти,коментиращи "грандиозното събитие" ,и за това попитах:-Скачиха ли се с МКС,или просто се разходиха горе?Попитах,защото не знам,а това е много,много по-важно от ПУШИЛКАТА !!!!Та?..-Некой знае ли и ще бъде ли така добър да ме информира?..И не само мен-всеки любопитко си задава тоя въпрос..

393

Стенли Кубрик

преди 4 години

Видяхме ги американците как ходиха до Луната - смях.

392

Зозо

преди 4 години

До Мразя ФАЩЯ, я пак?!? Кажи честно кога руска ЧАСТНА фирма е пращала нещо в космоса, че да се посмеем :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

391

Анонимен

преди 4 години

Ами високи им заплатите на Балтийските, пък първи по смъртност в света и първи по обезлюдяване както България.

390

Krom

преди 4 години

До Анонимен 397 - те малко ходиха до Луната около 1969 година американците. А от 1981 година работеше програмата Спейс Шатъл която любимите ти руснаци още дълго няма да стигнат. Това, че им излезе по евтино да ползват руските ракети докато заместят Шатъла чиито ресурс изтече преди 11 години с новата технология дали пък е основание за телешкия ти възторг по съветската технология която не е мръднала от повече от 40 години на никъде? Или отричаш тези истории?

389

Анонимен

преди 4 години

Анериканците нямат какво да ядат, по улиците се бият, разбиват и плячкосват магазини а правителството е изкарало националната гвардия, но седнали да правят ракети които Русия от десетилетия вече праща до МКС. На гол тумбак - чифте пищови.

388

Мразя ФАЩ

преди 4 години

краварчовците се хвалят с нещо което Русия не е преставала да прави!По същия начин си приписват и заслугата за победата над Хитлеристка германия!Американски нещастници комплексирани!

387

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 400Да разбирам, че балтийските републики не просперират без СССР? Брей, ти да видиш :)Абе не просперират, пък заплатите им са по-високи от нашите и разбира се от руските.

386

Анонимен

преди 4 години

Че как бе? Германците нямат високи технологии, балтийските страни се сриват, България е зле, американците нямат работа...А че в Русия минималната е 300 лева и по смъртност е седма в света - ни дума.

385

Krom

преди 4 години

До Анонимен 394 - ?! Трябва да си изключително *** човек за да изкажеш такава "мисъл". Германия е зад Русия във високите технологии?! Чудо. Човек, кажи си името - днес ти си на път да станеш класик!

384

Анонимен

преди 4 години

Безработицата в САЩ вече офицаилно е 20%, а реално може да е и над 40%.

383

Анонимен

преди 4 години

СССР беше военна, космическа и донякъде икономическа сила.Русия икономически е кофти, в последното десетилетие изостана и военно (даже Турция вече я пляска), но беше добре космически - до вчера. Както е тръгнало, ще остане да съществува само като доставчик на газ и дървесина за Китай и жени за Запада.

382

Анонимен

преди 4 години

Балтийските са зле като България. Едни от първите по смърност и обезлюдявана, просперират, просперират....

381

Анонимен

преди 4 години

Гледам фау айн цвай фъркат постоянно в космоса, ейн цвай даже и драй фау дрън....

380

Анонимен

преди 4 години

Да разбирам, че балтийските републики не просперират без СССР? Брей, ти да видиш :)

379

Анонимен

преди 4 години

СССР беше световна икономическа и военна сила. Русия днес е световна икономическа и военна сила.

378

Анонимен

преди 4 години

Германия, освен това, прави V-1 и V-2. Така че, се справя доста по-добре както от СССР, така и от Русия.

377

Анонимен

преди 4 години

От 70 те години руснаците правят тези полите, досега американците не можаха да направят ракета носител за МКС. Толкова години - нищо, и сега с първата ракета вдигат шум до небесата, когато за Русия това не е новина.