116

Бил Гейтс прави

преди 3 години

Животът на мизерниците родени без шам поносимМакар че като чета коментарите е по-добре да си умрете невежи ;)

115

Анонимен

преди 3 години

490 000 деца парализирани в Индия от полио ваксината на Гейтс. През 2009 фондацията на Гейтс използва експериментална HPV ваксина върху 23000 млади момичета, причинявайки сериозни странични ефекти включващи автоимунни заболявания и стерилитет. 7 момичета умират. Ваксината му срещу менингит, инжектирана на 500 деца оставя парализирани 50 от тях. Преди няколко седмици нигерийски парламентаристи обявиха, че Гейтс предложил 10 милиона долара за да одобрят задължителна ваксинация срещу Ковид.

114

SMF

преди 3 години

До АнонименИ къде ги прочете тия "реални факти", дай линк, да се образоваме и ние ;)

113

Анонимен

преди 3 години

Този пич защо не се занимава с нещо, от което разбира? Да седне да си оправи уиндоуса най-напред.. На дьрти години всички изкукват.

112

Анонимен

преди 3 години

С ваксините на "филантропа" Бил Гейтс са стерилизирани жените в Африка при ваксиниране срещу тетанус, а 50 000 деца са починали при ваксиниране срещу ебола. В Индия пък са парализирани 40 000 деца от противополиомиелитната му ваксина. Заради което правителството на Индия го е изгонило от страната и води дело срещу него. Подобни обвинения има от Танзания, Филипините, Мексико, Никарагуа... И това съвсем не са теории на конспирацията, а реални факти.

111

Бай Гейт

преди 3 години

Познавайки много добре на този човек софтуерните творения много дълбоко се съмнявам, че има капацитета да извърши всичко това, в което го обвиняват...

110

Бахти дебилите

преди 3 години

Сте сТъпи Съотечественици!!!Гейтс прави с парите си живота на милиони мизерници поносимИ работи за бъдещите поколения *** вие няма как да ги знаете тез работиПонеже сте - вижте заглавието

109

Анонимен

преди 3 години

На комунистите от ГЕРБ първо да подменят чипа после зад решетките.

108

Анонимен

преди 3 години

*** и 80 %........вие няма да бъдете засегнати.......микрочиповета са по-скъпи/умни от вас каскети.вансеремос!!

107

KacanuHa

преди 3 години

Татуировка още по-зле. Ако не ме лъже паметта се говореше преди за маркиране на населението със "знакът на звяра", без него не можеш да ходиш на работа, на пазар и т.н. Билчо е поставено лице, обещали са място за децата му на Марс за да се спасят. Инак 2 варианта - поставят "татуировка" сега и нищо не се случва, за да може "да мине" следващата или успяват да я наложат сега. И в 2-та варианта печелят, всичко е въпрос на време.

106

Анонимен

преди 3 години

ПФУ, на държава не оцелихме, ама и на планета не!

105

Анонимен

преди 3 години

На комунистите щели да подменят чиповете със сигурност.

104

Мушкатото

преди 3 години

Неслучайно Тръмп каза че Америка трябва да се гордее че е на водещо място по брой заразени. Защо ли? Именно заради либидото. За два месеца всичко там се промени. Само наблюдавайте и анализирайте.

103

Мушкатото

преди 3 години

Защо никой не казва че мъжете които са излекувани от коронавирус са с по 7-8 пъти по-голямо либидо? Защо го криете? Затова ли въведохте карантината за да не се наплодим и да увеличим населението на Земята с 25%? Казвайте ги тези работи. Няма смисъл да криете. Това са научни факти.

102

Анонимен

преди 3 години

666

101

Факт

преди 3 години

Заговор за постигане на тотален световен контрол наистина има(като чипирането е част от него),но нещата не са толкова елементарни.Все пак историята с Бил Гейтс най-вероятно е за отвличане на вниманието,ползват го за мюре,може би...

100

anonimen

преди 3 години

бил гейтс се оказа масов убиец от ранга на хитлер.даже съвсем скоро ще го засенчи!

99

Анонимен

преди 3 години

2 + 2 ПРАВИ ТРИ ЩОМ ГЕЙТС НАРЕДИ!

98

дженди менди

преди 3 години

нано татуса, 5г връзката, и съм газар...не ми трябва гугъл мапс и навигация, от антените ще идва сигнал директно до мозъка ми (voice2skull tech), и ще ми казва накъде да ходя, кога да ставам и кога да се дупя на шефчето, човек на сорос е. съветвам ви и вас да станете членове на отвореното общество !

97

Ненаучени червени

преди 3 години

Коронавируса е резултат от моженето на червена българия на Кристалинки,Боковки,Бойковци,Дришоганчевци,Пени,Ицки,Трифонци и прочиеРейгън е създал своята икономическа РЕЙГЪНОМИКА гледайки огледалната икономическа катастрофа на СССР и изт.Европа предизвикана от ЧЕРВЕНАТА върхушка на БКПА сега тези същите ЧЕРВЕНИ варвари унищожители работят за САЩ,Ю Кей,БрюкселКЪДЕ И ОТ КАКВО СТЕ ИЗНЕНАДАНИ?