163

ИХУУУ

преди 4 години

("медицинска сестра")Пази Боже невежество мъжете са мед.Братя те не са сестри в болничните отделения....Убийците които интубираха и превеждаха в изкуствена кома и съответно изтребваха болните от грип по заповед на едни други трябва да бъдат подведени под съдебна отговорност всички доктори които получаваха двойни заплати.Но както се очаква вече са спретнали на тези същите които избиваха ваксинка първите ще са те няма шега.Защо сниманото лице е било привеждано в изкуствена кома и не е лекувано?

162

Анонимен

преди 4 години

Сега, като му сервират сметката от болницата и ще му се иска да е умрял. :-) Сега сериозно. Съюнявам се да е нямало нещо странично на този купон. Малко сълнотелно изглежда.

161

Без майтап

преди 4 години

Познавам трима, преболедували Ковид. Много са отслабнали И кожата им Е зелена на цвят.

160

Анонимен

преди 4 години

Интубирайте Мангъров един месец на легло и ще стане 20 килограма от 40 дето е сега.

159

Истукан

преди 4 години

Стига плашихте хората. Няма такова нещо!

158

Анонимен

преди 4 години

не са научихти значи сънитар съ казвъ не мед сестра!

157

Тъпанар

преди 4 години

Значи вместо някои хора да се подлагат на зверски диети, могат се подложат на интубация. Ама нещо ми се струва, че тоя от лявата снимка не е 86 кг. Поне 100 е, освен ако не е кината и пеесе.

156

Блюм

преди 4 години

Човека е бил ХИВ позитивен най-вероятно.Виждал съм такива като него в Хамбург-изсушени от вируса и хероина гейове.

155

до 74

преди 4 години

СПИН няма.Конспирация е.

154

до 155

преди 4 години

Съжалявам, ама за да си фелдшер, получаваш друго образование. В момента се нарича лекарски асистент. Има съвсем различни функции. Основното е, че има право да преглежда болни и да назначава лечение в конкретни, определени от закона случаи.Медицинската сестра може да се нарича и медицински специалист, за да не Ви звучи толкова джендърско.

153

Аджисан маала

преди 4 години

По принцип хората,който вдигат,взимат химия за бързи резултати и ,когато е спарат залата и добавките това е резултата.

152

Аджисан маала

преди 4 години

пак ще качи щом е оздрАвил вече!

151

Шофьор

преди 4 години

Това е все едно да казвате:"Знаете ли че има и хора със книжки за автоводачи, които дори нямат отнети точни в талноа но въпреки това са умрели в катастрофа, докато са шофирали колата"Хаде сега направете извод колко са опасни автомобилите!! Никой никога не бива да се качва зад волана и да шофира автомобил, защото може да УМРЕ!Логиката на тази статия е същата!

150

Сина

преди 4 години

Не плашете народа бе, ***!

149

Джендю

преди 4 години

Той от нашите бил, ба....! ТЪз кожена лпринцуфкъ ни прощава.... 😊✌️

148

Анонимен

преди 4 години

После е видял сметката си за този престой....В крайна смекта, какво друго може да се очаква, когато не могат да те хранят по друг начин освен чрез системи???Вие защо смятате че сме ***, и не сме виждали хора след продължително боледуване в болница?Безумни журналясти...

147

Анонимен

преди 4 години

На такива партита като горе описания присъства един друг смъртоносен вирус, мисля че HIV му беше аббревиатурата.40 години все още няма лечение за този вирус.

146

Анонимен

преди 4 години

Хемосексуалните също не са пощадени,за съжаление.

145

Анонимен

преди 4 години

Коронавирус е имало от как свят светува. Понеже сме супер умни, сме го разбрали 60-те (щото знаем всичко).. А пък този са го скапали докторите, които също си мислят, че знаят всичко!!! Не мога да повярвам в какво са се превърнали хората тук в Англия - страхливи мишки! Гледайте телевизия и си отворете мозъците за зомбиране! Няма да ви се размине!!!

144

Анонимен

преди 4 години

Само 6 седмици детокс и е изчистил всичкото анабол.