16

сминдух енд чесън

преди 4 години

От около петдесет години насам смъртността на шведите е между 90 и 100 хил.годишно.

15

Анонимен

преди 4 години

Д-р Мангъров още в началото на април каза, че от короната у нас ще с починат между 100 и 200 души.Прогнозата му е точна. Пубавато е, че в крайна сметка ще бъде по.лизо до 100 отколкото до 200.Почитания за доц. Мангъров, че опорираше на паникьорския щаб, както за шведските политици, че не стресираха своите съграждани и не им нарушиха нормалния живот!

14

Анонимен

преди 4 години

Демократична Швеция е пример за модерен геноцид и холокос върху старите хора както нацистите в 1944 г.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 8И какво общо има имунизацията срещу туберкулозата с вирусите?

12

Анонимен

преди 4 години

Значи през 1993 г. в Швеция е имало друг мор, но шум не е вдиган?!

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Да си беше останал там. Явно много ти е харесало щом веднага тръгна да ни сравняваш с тях.Или си мислиш, че всички сме комплексачета като вас и доматите ги ядем с колците?

10

Анонимен

преди 4 години

Май само у нас навсякъде ни се привиждат чували с трупове, дори и в далечна Швеция. Обяснявам си го като резултат от редовното следене на брифингите по БНТ1.

9

Анонимен

преди 4 години

До ДртПрч"Хората СИ ЖИВЕЯТ щастливо"Особено умрелите. Те си живеят най-щастливо.

8

Анонимен

преди 4 години

Стига сте писали глуспоти - простий народе. Във всички държави където има бита имунизация срещу туберкулоза, смъртни случай няма. И не бъркайте имунизацията с ваксина. Едното е извлечено от тт-клетки на преболедувал човек и се бие до три месеца след раждане, и е за цял живот, а другото е животински ...айна, и е за период от време. Там където има смъртност, имунизацията е заменена с ваксина. Дори в някои държави е извлечена от вече тествани животни за друга ваксина и затова има крастави и мдеца..

7

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха, не спряха да завиждат на Швеция! Доказаха на целият свят, че това е обикновен сезонен грип.......а ние още се плашим с трупове......генералски хумор.

6

Брайвик

преди 4 години

Ако многото починали са предимно от пришълците, едва ли ще се трогнат много трите корони.

5

Анонимен

преди 4 години

Кой ви каза, че Швеция е база за сравнение? С ракета да хвърчим, няма да я стигнем, но сега на комплексарите им падна възможност да се главозамаят! Починали са повече, защото при тях броят на възрастните е по-голям, а е така, защото средната продължителност на живота е далеч над нашата! Живях там, видях и няма как някой да ми внушава, че сме постигнали нещо в повече от която и да е европейска страна, най-малкото от Швеция.

4

ДртПрч

преди 4 години

Швеция не въведе строги мерки против К19 и не сгреши. Никой там не се е закахърил за вируса. Хората си живеят щастливо.

3

PP

преди 4 години

Швеция не въведе строги мерки против К19. Мангъров често ни я даваше за пример.Ако в България нямаше строги мерки, може би смъртността щеше да е същата.

2

Анонимен

преди 4 години

ХА-ХА-ХА!!! Ф. С. В. КЪДЕ СТЕ???

1

Анонимен

преди 4 години

А опорката от позитано беше че в Швеция е най-добре...