144

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВ България,документ без дата,подпис(и) и печат, НЕ Е ВАЛИДЕН !

143

Анонимен

преди 4 години

Това "законите на РБ" от бележката, законите на Радев и Божков ли означава ?

142

Проблемите на БГ

преди 4 години

Няма социална справедливост в разделението на "благата"-привилегировани държавни "слуги"получават колкото едно малко село.Няма справедливо възмездие за извършителите на прехода-БКП/БСП/и костовистите.Няма истинска журналистика-публикува се това,което може да бъде продадено,а после се говори че няма свободана словото.Няма справедливо съдопроизводство-по калпави законикорумпирани съдии обслужват свои и на партиите си интереси.Огромнаармия непроизводителна бюрокрация.Нисък/липсващ/контрол.

141

Анонимен

преди 4 години

Абе то всеки може да напише всичко, ама не всеки може да докаже...Я пробвай ти да подправиш тази бележка, че и с подписа на Кирчо, па се яви в ПИК и обяви какви сделки сте въртели.

140

Анонимен

преди 4 години

До Абе...В ПИК има статии,там пише,че родинина на Диков работила като секретарка при Божков е била и любовница над 10 години на Божков,с две думи имат роднинска връзка,отделно имат и общ бизнес,пари чрез други хора,прочете статиите,т.е. Диков е в конфликт на интереси,обвързан е с Божков и не може да се счита за достоверен източник на информация.Има конкретни имена там и кои са,прочети ги!

139

Анонимен

преди 4 години

Сега прокуратурата им търси отговорност и държавата иска да се явят в съда,защо тогава бягатДоста наивен въпрос. Все едно да си мафиот и да разчиташ другите мафиоти да те съдят :)

138

ОСВЕН ПАРИТЕ

преди 4 години

Божков обещал и съдействие при вносът на фурми екстра качество

137

Анонимен

преди 4 години

Наркофенчетата на Божков даже вече започнаха да разсъждават за съдържанието на тази хвърчаща бележница.Всеки може да пусне в нета дори "нотариален акт", че притежава примерно Централната баня,...ама друг път !

136

Анонимен

преди 4 години

128- ТИ МИ СКЪСА СЪРЦЕТО ОТ МЪКА- ГОРКИЯТ ГОСПОДИН БОЖКОВ- НАПЛАТИЛ 700 000 000 ЛВ И ТЕ ИСКАТ ДА ГО СЛОЖАТ В АРЕСТ И НЕДАЙ СЕ БОЖЕ В ЗАТВОРА- Е ТЕ ТОВА МИ СКЪСА СЪРЦЕТО.

135

Мюмюнчо

преди 4 години

Всичко е тюрлюгювеч със сос бoшaне в тая държава !

134

Анонимен

преди 4 години

Надявам се и на слепите да е станало ясно, защо ДомусТВ изгони всички критични към властта журналисти!? Защо кани постоянно хора като Близнашки и Плевнелиев!?... а бе то и едни 56милиона държавата трябваше да си прибере от Домус бизнесмена, ама...... а пък и Гешев от борба с битовата престъпност по селата, не му остава време ино да чете, нито телевизия да гледа.... пък и ПИК не са го сезирали.

133

РАДОЙ РАЛИН

преди 4 години

Дойдоха времена нелепи крадци да управляват слепи. Радой Ралин го е писал. Популярен цитат напоследък. Няма кво да се добави.

132

ТРОЛОВЕТЕ

преди 4 години

Са на линия. Добре ли ви плаща Тиквата тиквеници такива

131

Абе...

преди 4 години

Дали мислите че ей така от симпатия някой ще дава 240 милиона на друг??Обикновено се дава нещо което е по малко от това дето му търсят!! И какъв разход има Нова за да пусне някакви клипове??..но ще получи 240 милиина ( собственика)..че само от тези реклами си избива цялата цена за телевизията!!..Някой силно е натискал Божков ,кой може да е ??..е тук е скелета в гардероба

130

Златанов помните ли

преди 4 години

Вътре имаше Ц.Ц и Б.Б. Преди него беше Вальо топлото и там беше Р.Овч. Така се управлява България след 89г.

129

Анонимен

преди 4 години

Божков трябва да затвори тази бележка при някой московски нотариус, иначе може да си я набута в тръбата

128

Анонимен

преди 4 години

Аз подкрепям прокурата и съда,включително и Гешев!Не ги ли покрепи народа,ще продължаваме да имаме мошеници и крадци и население в лошо положение!

127

Анонимен

преди 4 години

Трябва да има справедлив съд,ТРЯБВА,защото ако продължавме да подкрепяме мошеници,крадци на държавни пари,никога няма да се измъкнем от блатото в което е затънало населението и държавата!Край,всеки сам да си плаща гяволъка,а държавата да плаща само за нуждаещи се граждани,ремонти и заплати!Стига кражби на държавни пари и имущество!Ние имаме демографски проблем и трябва да се грижим за гражданите си,а не за крадци,убийци,рекетьори!

126

Анонимен

преди 4 години

МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА.КОЙТО ИМА БИЗНЕС СЕ ОТИВА И СЕ ИСКА /ДАРЕНИЕ/.КОЙТО НЕ ПЛАЩА ГО СЪСИПВАТ КАТО БОЖКОВ.

125

Сулю

преди 4 години

Кьовеши започва работа ноември. Румънците да ни оправят, докъде стигнахме с бойко