88

гого

преди 4 години

нищо не говорят за лечението с плазма,и в Турция и Израел гърмяхя,гърмяха пък спряха.Какво става ,защо и тук вече не говорят?*** готиният сценарий!

87

Нищо не е

преди 4 години

1000 нови случай на рак за същия ден Тях защо не ги казвате

86

Велес

преди 4 години

Е, по един или по друг начин, доброволно или зорноволно успяхме да научим НОЩ коректно да подават информацията относно броя на тестовете и откритите заразени!Сега остава другата стъпка - да ги принудим да ни казват по какъв критерий и на какъв принцип се вземат пробите!

85

Анонимен

преди 4 години

Прав си е Мангърков май. Ако се направят 7 млн теста ще излезе истината наяве. Няма пари? Едва ли. Така по-лесно се манипулират гънките.

84

Киру-Шарнира

преди 4 години

СЗО е тотално дискредитиране. ЗАКРИВАЙ.

83

Анонимен

преди 4 години

Обърка се света, или пък аз, но след броени часове много хора ще започнат да ходят с кола на фитнес, за да карат колело..

82

Анонимен

преди 4 години

Комунстите от герб се чудят как да докарат статистиката. Кому е нужно това? Мангърков и др. специалисти в тази област се опитаха да им обяснят положението, но тия едва ли нещо ще възприемат. Защо слагаха и премахнаха КПП и измислените мерки, когато нищо не се е променило Статистиката им е същата. Само измишльотините им се променят.

81

Ли

преди 4 години

Има вирус и той е много по сериозен, но българинът не вярва, защото е на принципа око да види, ръка да пипне. Когато го сполети, тогава си дава равносметка и почва се вайка и шашка. Целият свят е блокиран, фактори в световната икономика като Фолсваген, Мерцедес и много други търпят огромни загуби..Ако нямаше пандемия и вирусът не беше толкова опасен те никога нямаше да позволят това да се случи

80

HA

преди 4 години

"Според проф. Тодор Кантарджиев обаче причината за малкия брой не е краят на емидемията, ами просто са направени четири пъти по-малко проби, защото не са тествани колективи..." - Нещо не разбирам, когато започнаха да тестват повече хора и се увеличи бройката на заразените, казаха че не било от по-големия брой тестове. Сега пък обаче като намаляват, било от по-малкия брой тестове.

79

Анонимен

преди 4 години

Уморена, Ужасена, Запозната, Златена... този коронавирус бая женоря покосява - в главата. Тука си стана психо-кръжец направо. Като прибавим и мъжкия персонал (те пък, с трайни ментални увреждания) - Тонката, Странджата, Зозо - вече не се трае. бЕгам

78

Анонимен

преди 4 години

Винаги съм казвала - спрете тестовете и няма да има нови заразени! Ама се минуси ми слагате!Ето сега видяхте, по малко тестове по малко заразени!Колективния имунитет е пред нас и трябва да го стигнем, както магарето моркова висящ пред него!

77

важно За тулупите

преди 4 години

*** имат 100% гарантиран имунитет към коронавируса...Доказано е, че е безвреден за хора с малко гънки по мозъка...

76

Анонимен

преди 4 години

Споко, от днес моловете са отворени, много хора ще почнат да ходят с кола на фитнес за да покарат колело в затворени помещения и на климатик.

75

До Запозната

преди 4 години

Ами баба ти и дядо ти не ги ли назначи? Те цялата рода некадърници са ви сложили на работа.

74

Анонимен

преди 4 години

На информац.сайт за вируса го пише 24 от 362 проби.

73

Анонимен

преди 4 години

Абе Златена ти по твоите деца ли съдиш ? Май теб са те оставили без имоти та си станала такава кукувица

72

Радо

преди 4 години

Тази пандемия е голям бич за света.

71

Ким Ир Бойко

преди 4 години

Според официална статистика, България и Северна Корея имат най-добрите мерки, като СК има 0 случая до момента.Всичко това благодарение на добрите мерки на премиерите-Слънца Ким и Бойко!УРАААААААААА!!!

70

Запозната

преди 4 години

Ако не беше г-н Борисов щяхте да изпукате от тоя вирус. Не ръцете ,а оная работа трябва да му любите! Когато кмета ни беше от ГЕРБ всички бяхме добре в държавната администрация. Старият назначи дъщеря ми , мъжа ми, леля,а този само съкращения иска. Бог да дава здраве на г-н Борисов и да ни управлява още 20 години поне.

69

Усъмнена

преди 4 години

Съмнявам се че ще има и втора вълна даже и СЗО го казва!