22

Анонимен

преди 4 години

Новия световен ред ако дойде ще доведе до масово робство и световно правителство.

21

Анонимен

преди 4 години

До 22Въобще не съм загрижен за населението. Нито възрастното, нито младото. С изключение на приятелите, роднините и тук-там някой познат.

20

Анонимен

преди 4 години

И кво става, когато дъртаците станат повече от младите?

19

А

преди 4 години

Предния коментар вече е до 18 поради премахване на други.

18

А до 21

преди 4 години

Аз на 70 няма да снана по ред причини, но сега разбирам колко застаряващо вярно е населението ни и колко повече егоизъм развива във времето. Да не споменавам лицемерието което от месеци тресе коментарите тук. Много сте загрижени за възрастните по цял свят, ама при първа възмоэност ще ги тикнете в старчиски дом та да си карате живота. Тази жена евала на 113 год при толкова роднини що е в старчески дом, щот на никой не му се занимава с памперси и прочие нали?

17

Анонимен

преди 4 години

Щом искаш не си сменяй телефона на 2 години, а си прахосай живота и нервите в бърсане на старчески зад. Ници.Изборът си е твой.

16

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовНе се ли вижда какви са можете ли да четете в статията?Оставят ги да умрат.Прочетете пък тогава говорете.Може да не съм пътувал в цял свят вие лъде сте бил и колко богаташи живеещи в приют за бездомни хора сте виждал? На практика тази е бездомница -живее в приют на социални помощи.И се оплаква че било мизерно.Ми кво да е? За без пари толкова в цял свят на бедните хора не им е добре.

15

Анонимен

преди 4 години

До АНякой те кара насила ли да ставаш на 70?Или ти е длъжен някой с нещо?

14

Анонимен

преди 4 години

Едно общество се познава по отношението към възрастните хора. Гледайки всичко това, изводите са, че света на върви по правилен път. Приоритети станаха някой да си сменя телефона, компютъра и таблета на всеки 2 години, а старите хора кучета ги яли.

13

Анонимен

преди 4 години

До ахаСъс сигурност не говори за конспиративните теории, с които са пълни нечии глави

12

А

преди 4 години

Ми аз примерно хич не искам да стигам до 70 понеже смятам че тва да си пенсионер в държава като нашата дори и след години ще си е живо мъчение. И доста хора дори при въпросния вирус и сега на тази възраст си казват че е по добре да го лепнат и да се свършва

11

Анонимен

преди 4 години

Тая си няма представа какъв късмет е извадила живеейки в Испания.Ако живееше в Русия, щеше да е пукнала преди 50 години.

10

Анонимен

преди 4 години

До 12Вечно ли искаш да живееш? А другите да работят за тебе за да ти плащат пенсията? И да имаш денонощно 3 слугини да ти бършат зад.ника щото сам не можеш?И вечно да мрънкаш и да мърмориш? За ко ти е?

9

аха

преди 4 години

Тя тази бабичка е от поколението дато искаше нов ред през 1933 г и после през 1950 те. Сега за трети път ли иска да си прави експерименти със хората.

8

до 12

преди 4 години

Никой не говори за възрастните хора,а за такива олигофренди като теб дето въобще не чуват и не разбират тая дъърта кукувелница какво е изплещила и за кво иде реч!Неандерталци изтрещяли!

7

50

преди 4 години

Питам се, дали всички, които считат, че хората над 70 години са възрастни и затова не трябва да живеят, си дават сметка колко бързо ще станат на 70 години??? И, дали тогава ще искат да бъдат убити, защото по-младите ги считат за глупави и ненужни???

6

до 8

преди 4 години

Ти наясно оинси изобщо за кво уде реч бе олиггоофрен дърт!?

5

NWO

преди 4 години

Аха..отдалеч се почва!!!!

4

Анонимен

преди 4 години

И като оживяла,сега голям живот живее,въобще защо лекуват от Ковит хора над 70 г?

3

567

преди 4 години

Права е. Сега се дават повече пари за професионалния спорт, като футбола, социално слабите и партиите. Но, тези неща реално не са важни за начина на живот на работещите хора. Трябва по-добро планиране, контрол над раждаемостта, задължително и по-добро образование и здравеопазване.