88

Хаха

преди 4 години

Герджиков защо говориш като милиционер?Между другото Божков символично джироса акциите щото Борисов и Гошев му откраднаха бизнеса и вече неможе да издържа клуба ама вие си джафкайте дали ББ е собственик!

87

Русия

преди 4 години

Да убубщя!Римонт на Римонтирания Римонт!

86

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименами то всеки може да каже "Не ме занимавайте с глупости!"..Крадеш пари!..-Реакция:-"Не ме занимавай с глупости!"..въртиш далавери!..-Отг.:-"Не ме занимавай с глупости!"..Защо плати двата милиарда на 100 процента ПРЕДВАРИТЕЛНО при това я ги получим след 5-6 години,я не?..Отговор:-"Не ме занимавай с глупости!"....И ТАКА!!!..-Едно лице,турено за "Началник на държавата", НЕ МОЖЕ ДА ИМА В РЕЧНИКА СИ МАХЛЕНСКОТО "не ме занимавай с глупости"..!!!!!е,ако това лице е еднокнижно,може

85

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименами Еднокнижника каза,че журналистките са "***"..Каза "Аз съм *** и вие сте прости,за това се разбираме"..Каза,че немал нищо общо с прането на пари в Барселона,но полицията там е на друго мнение.Той винаги казва,че десетките му "министри",които се орезилиха и бяха принудени да подадат оставка ,нямат нищо общо с него..Той както винаги не бил знаял и научил от пресата..За това министрите-аут,Тиквеника-на трона...так че какво бил казал Боко няма никакво значение.

84

Тъпомер

преди 4 години

Ала бала кой крив кой прав,а 25мил.???

83

Анонимен

преди 4 години

В БГ не трябва да съществува клуб с име на национален герой.

82

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоВсъщност, той каза да не го занимават с глупости, а днес проф. Герджиков потвърди, че са глупости.Останалото е поредния епизод от страданието на Просото (и други подобни нему).

81

ПроСоТо

преди 4 години

Тиквата нема да се обърне към съда,защото един път съдът го обяви за "лъжец",а както знаем-"Парен каша духа".Ще се прави на "ударен" и ще чака нещата да се измиришат от самосебе си.Веднъж го написах:-Това е брилянтен ход на Божков..БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ за юридическите подробности,които могат да се извъртат от всеки на който както му е изгодно,но с това Божковия насади на пачи яйца Еднокнижника от Банкя.Радвам се на мълчанието на Огнебореца..А той мълчи като.."прднал"...

80

Анонимен

преди 4 години

В Италия няма ФК Гарибалди, във Франция Жана Дарк, в ЮК Елизабет ,. в Шотландия Уолас. Ето защо в БГ не трябва да има ФК Левски.

79

1111

преди 4 години

За два дни и на тоя *** му набиха канчето. Плюя!!!

78

Анонимен

преди 4 години

Аве хора, не ходете по мачове, там ритни топковци милионери си. правят кефа, а вие си плащате и трепете. Не ходете по чалготеки да подпомагате разврата. Мачове и чалга, равно на комар, наркотици и ку..ви. Огледайте се, може да се занимавате с много други полезни неща. Кво ви пука за който и да е футболен клуб. На неговите собственици, къде се крият при арабите не им пука за вас.

77

Мхм

преди 4 години

До Анонимен 75Можеш ли да дадеш цитата на Герджиков, с който "определя" собствеността на акциите като такава на Борисов? Цитат, не твоите интерпретации.

76

Анонимен

преди 4 години

До Нека съдът реши!Хаха, да беше прочел поне статията.

75

Нека съдът реши!

преди 4 години

Кой е собственик на основния пакет акции, дали Бойко Борисов, Георги Попов или Васил Божков, може да реши само съда. За да има правна стойност, Бойко Борисов следва да се откаже от джиросаните му акции не устно, с изявление пред Централна баня в София или пред избрани медии и др., а писмено, в иск до българския съд. Тогава съдът ще може да реши казуса кой в момента е собственик на акциите. Без съдебно решение, МОРАЛНАТА отговорност за издръжката на ПФК Левски пада върху Бойко Методиев Борисов.

74

Анонимен

преди 4 години

Герджиков първо е помислил, че Борисов иска акциите. Но след това се е поправил, когато е разбрал, че не ги иска.

73

Анонимен

преди 4 години

Герджиков обяви държавните резиденции за собственост на царя, но документите показаха, че не е собственик.Винаги бърза да даде имот и собственост на силния на деня - царя, Борисов.

72

Мхм

преди 4 години

До истМожеш ли да цитираш с кои свои думи Герджиков е "побъркал държавата". Цитат, не твои интерпретации.

71

1

преди 4 години

До ист,абе ***,какъв вуйчо те гони теб,много добре Диков обясни,какво му е роднинството,с онова момиче,но острите, красивите и ентелегентните,като теб,не го разбраха,ти по интелект си по остър от любимия си вожд-пожарникар.

70

ист

преди 4 години

Герджиков, първо чети, после говори. Ти си човека който побърка за седмица държавата. Егати професора. Дори не беше нужно да четеш, а само като видиш че Дикух носи джирото, а той е бил вуйчо на арестанка по делото Божков, трябваше да си мълчиш.

69

Анонимен

преди 4 години

Прехвърлете го на Костов за 1 лев.