128

симо

преди 4 години

Ще бъде така, както е решил Божков, големите лаладжии, като например арменчето, да извадят 25 милиона и да го купят. Бедни са като църковни мишки, но са зейнали големите усти. Цирка е вътре в Левски, разни пумпали: искам акции, искам акции. Като искаш купи ги. Събират се в Централата на Левски, да си дръгнат гърбовете. Пълна пародия.

127

Анонимен

преди 4 години

Go west

126

Анонимен

преди 4 години

До Кой крив, кой прав?Вие акциите ще си ги получите (най-вероятно Наско) и след това сте на кота нула, точно където си бяхте преди целия тоя цирк на Черепа.

125

Кой крив, кой прав?

преди 4 години

Докато Божков е печелел пари от хазарта и е издържал Левски е бил добър. А когато Бойко и гербаджиите му одържавиха лотарията и му търсят 700 милиона лева данъци със задна дата, защо да издържа пак Левски. Нека го издържа Бойко, сега акциите на клуба са негови. А ако не ги иска, да ги прехвърли на клуба.Ама и тов ане искал. Е, какво иска. ФК Левски да фалира?

124

Нищо ново

преди 4 години

Всичко е казано ясно в Търговския закон. И тия съчинения на Герджиков са направо изслукани от пръстите. Не се иска съгласието на получателя за да му бъдат прехвърлени (т.е. джиросани) акции. Ама на гърба ли е писано, отпред ли, това за закона няма значение.Жалко е, че такъв опитен юрист като проф. Герджиков се е заел да участва в гербаджийската пропагандна акция.

123

Анонимен

преди 4 години

От цялата статия не разбрах нищо, ама абсолютно нищо. Какви джирове, джиросваници и джиросващи. Абе вие джурналистите и приписвачите сериозни ли сте? Това написаното ми прилича на пиянски брътвеж. Как може изобщо да публикувате такава тотална безсмислица и да го сложите като статия изобщо. Смешни сте!!!

122

Анонимен

преди 4 години

Е сега вече Сираков барабар с Илияна ще "уреди"уевски!

121

15

преди 4 години

До РаКиЯ,поне да беше завил,с хартията,някой флакон,от "ДЕНИМ",кефа ти щеше да бъде,по-голям.

120

1

преди 4 години

До РаКиЯ,сигурно,след като хартията се е скъсала,и пръстчето ти е хлътнало,кефа ти е бил още по-голям,бе педросо.

119

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 123Да не ти дреме, важното е да се 'дига пушилка колко много зависи оцеляването на Левски от Боко сега. То е пародия отгоре додолу. Аз ако бях на мястото на Боко щях да ги джиросам акциите на шефа на ЦЕСЕКАТО, е така за майтапа. Левскарите останаха една талига хора, половината с криминални досиета. Никой свестен вече не се интересува от футбол.

118

Анонимен

преди 4 години

Ама Герджиков, то си пише бе Алонж 3, кое не ти е ясно че плескаш глупости

117

Анонимен

преди 4 години

До Чокопритежаването на акции е едно, а собственоста върху фирма или дружество е друго, акциите са ценни книги, както и ДЦК, затова и там не се изисква подпис на получателя при съответното джиро, в конкретния случай алциите удостоверяват дялово участие в капитала на едно или друго акционерно дружество, ББ може да задържи това свое право като не прави нищо, или да ги вземе и да ги прехвърли на друг

116

.!.

преди 4 години

Епа да става каквото ще! Само да не се дават МОИТЕ ПАРИ! На каквито и да било "футболни" "клубове"! АЗ НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТОВА! Та така!

115

минка

преди 4 години

Ами да си върнат името "ДИНАМО".....

114

Чоко

преди 4 години

Няма как ББ да приеме акциите тъй като няма право да е собственик на фирми .В момента в който той собственоръчно джироса акциите ще излезе, че в един определен период е имал собственост и това е недопустимо. Веднага ще бъде атакуван в съда и свален от власт. Всичко това е една тънка полетическа игра.

113

ПроСоТо

преди 4 години

иначе,за твърдението на колеги долу,че НЕ МОЖЕ да има футболен клуб с името на НАЦИОНАЛНИЯ НИ ГЕРОЙ,съм напълно съгласен!!!!!..-ФК "Левски",ФК "Ботев",..там и другите..-"ПРЕКРЪСТЕТЕ" СЕ,МОМЧЕТА!!!НИЩО ОБЩО НЯМАТЕ С ТИЯ ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ!!!!!!!!!!!!

112

Анонимен

преди 4 години

До минкаТой май и Батков казА, че акциите продължават да са си на Черепа (и неговото пуделче) ....

111

Анонимен

преди 4 години

Футболен отбор с такова име не трябва да има, както няма ФК Гарибалди, ФК Жана Дарк, ФК Уолъс, ФК Елизабет и д-р.

110

минка

преди 4 години

А тоа "образован" ПЕЗЕВЕНК не прочете ли "АЛОНЖ 3" и по неговата логика от Батков насам никое ДЖИРО не е валиден и собственик си е Чорни или Батков или нам си кой!!!Да ти таковам професорството!!!!

109

Анонимен

преди 4 години

"собственик на Левски", "акциите на Левски", "спасението на Левски" - тези словосъчетания будят омерзение в патриотичната ми душа! И правописното правила промениха, за да задоволят необясними страсти. Да се поставя знак на равенство между националната светиня и един ... съмнителен клуб е светотатство!Всички пропуснати кавички са загубено доверие. Дуфалак ли беше...Срамота!