102

И ЦЕНИТЕ ЩЕ ПАДНАТ

преди 4 години

СКОРО И ЦЕНИТЕ ЩЕ ПАДНАТ ! ЩЕ ИМА ГЛАДНИ БРОКЕРИ И СТРОИТЕЛНИ ПРЕДПРИЕМАЧИ !!

101

И ЦЕНИТЕ ЩЕ ПАДНАТ

преди 4 години

СКОРО И ЦЕНИТЕ ЩЕ ПАДНАТ ! ЩЕ ИМА ГЛАДНИ БРОКЕРИ И СТРОИТЕЛНИ ПРЕДПРИЕМАЧИ !!

100

СКОРО И В ЦЕНИТЕ

преди 4 години

ССКОРО И В ЦЕНИТЕ !! КРИЗАТА ИДВА !!!

99

Голди

преди 4 години

до93. - Жалко , че имотът Ви е в такова некачествено село, но все пак има власти и защо не вземат отношение. За останалите - никой не ви е крив , че сте изоставили имотите си. Един имот е и задължение за поддържане. А българите се разбягаха и сега ***. А пък София не е България и каквото става в София си остава там и останалата България не и пука за това. Не знам защо занимавате хората само със столичните тарикатлъци.

98

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 101Вярвам ти. Един по-долу правилно е написал да не се бърза с покупките, защото в скоро време щели да започнат да раздават апартаменти безплатно, даже и подаръци да дават заедно с тях.

97

Анонимен

преди 4 години

Правилно е купувачите да намалеят.Когато всичко свърши,ако е изгодно може да се купува.Всички прогнози сега са чисто гадаене.А това не всеки може да го прави.

96

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 87"Голиатчо", на ръст сигурно си около 150 см и в прекия, и в преносния смисъл.Обаче основният проблем сигурно е чучурлето ти. Едва ли става повече от 4 см в еректирало състояние.Дерзай! Току виж, след писанията тук може и да се почувстваш великан. Поне във виртуалното пространство.

95

Анонимен

преди 4 години

Смешни сте с тези платени статии. Те постигат обратен ефект. Елате и вижте колко празни апартаменти има в София. Празни - непродадени!!!

94

Анонимен

преди 4 години

98 беше отговор на 81, а не до seira, който е 94.Не знам какво стана, та се появи такова чудо.

93

Анонимен

преди 4 години

Брокерският бизнес е в кома! Тези статии са като викачите пред празни заведения, които те спират и надълго ти разказват, че разядката е безплатна!

92

ЖИВОТА Е ДОКАЗАЛ !

преди 4 години

Колкото по-голяма е кризата , толкова повече се вдигат цените на недвижимостите ! Лошо за купуващите земя строители . Добро за продаващите жилища строители ! А за гладните кокошки сънуващи просо. . . Ами няма сделкиииии . . . По три процента комисион от всяка страна искате да смъкнете , А ? Без да работите и само защото сте направили запознанство между купувач и продавач ? Глад за вас !

91

Анонимен

преди 4 години

КУПУВАМ АПРАТАМЕНТ:ДАВАМ 100 ЕВРО НА КВАДРАТ

90

Анонимен

преди 4 години

ЖИЛИШЕ В БЪЛГАРИЯ КУПУВАМ НА 100 ЕВРО ЗА МЕТЪРАТАЯ ДЪРЖАВА НЯМА БЪДЕЩЕ, ЩО ДА ИНВЕСТИРАМ ТУК

89

seira

преди 4 години

СПАДЪТ В ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА Е ГОЛЯМ И ДЪЛГОТРАЕН.НЯМА КОЙ ДА КУПУВА И/ИЛИ НАЕМА НА СЕГАШНИТЕ ЦЕНИ.ПРЕДСТОИ ЧУВСТВИТЕЛНО ПОНИЖЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ.В ДЪЛГОСРОЧЕН ПЛАН ПРЕДСТОЯТ ЗАКОНОВИ ПРОМЕНИ, КОИТО ЩЕ ДОВЕДАТ ДО ОБЛАГАНЕТО НА ПРЕДЛАГАНИТЕ ЖИЛИЩА ЗА ПРОДАЖБА ИЛИ НАЕМ (КОИТО НЕ СА ОСНОВНИ) С ЧУВСТВИТЕЛНО ПО-ВИСОК ДАНЪК СГРАДИ ОТ ОСНОВНИТЕ!МАСИРАНОТО ПРЕДЛАГАНЕ И СПАДЪТ В ЦЕНИТЕ СА НЕИЗБЕЖНИ!!!ОСТАВА НА ДНЕВЕН РЕД ВЪПРОСЪТ:ИМА ЛИ СМИСЪЛ ИНВЕСТИЦИЯТА В НЕДВИЖИМ ИМОТ?!НАРОДЕ!!!!!

88

До Голди

преди 4 години

Да, и аз отказах офертата на лилавия за къщата на 2ет. с декар двор,два гаража, стопански постройки плюс малка овощна градина в него и преди 2 години като минах от чисто любопитство покрива беше свален,пружините от креватите откраднати,дори кабелите от стените ги нямаше.Ще кажеш безстопанственост,а къде да учат децата- в селското училище,което го няма от две десетилетия?А медицински грижи от кой да очакват - от доктора,който идва в селото четвъртък през седмица и от време на време пропуска?

87

Анонимен

преди 4 години

Икономическата криза, в която света влиза, е с невиждани мащаби. Сега виждаме само началото. Бизнеса сериозно ще преосмисли начина на работа и инвестиции. И по два за лев да станат апартаментите, няма да бързам да си давам левчето преди да знам от къде и какви доходи ще имам следващите няколко години. Кризата не е само за БГ, а за Европа и целия свят. И спад в цените ще има навсякъде. И ако реша да си вложа парите в имоти, защо точно в БГ трябва да е? Защо чуждите фирми и хора не купуват в БГ?

86

Голди

преди 4 години

И най простите знаят, че парите се обезценяват и излишните пари се инвестират в нещо трайно. Какво е то ? Недвижима собственост или голд. Златото не е по джоба на всеки, недвижимото - също. И за това е тоя квич. Например къща с двор на хубаво място няма начин да я подаряваш на лилеви или пембени. Хората трябва да имат култура на собственик, а това се възпитава с поколения.

85

Анонимен

преди 4 години

Още 2009-та ГЕРБ направиха опит да всигнат данъците за НИ, по техния си начин - стъпка напред,две назад и видяха,че бързо ще изхвърчат ако го сторят и се спряха.Но тогава голямата рецесия не беше толкова дълбока от това,което чуka на вратата,а и имаше адски много свежи пари от ЕС.Но ето,че хазната е вече празна и ножа вече е в кокала.Правителството е вече отиграно и със сигурност ще пипне данъците включително и тези за недвижима собственост.С тези 25% празни жилища при това не в Лом,а в София.

84

бай ганююю

преди 4 години

и този сайт с тази поръчкова статия си рекламира "великата"си икономическа тАлавизия блЕмбУрг тв където правели разбираш ли "уникални икономически анализи"....мбахахахахаххахахахах.....поне напишете че статията ви има продуктово позициониране,че с тази дезинформация вече сте сензационно трагични!!!

83

До 85

преди 4 години

Точно сега ще има сериозен отлив на хора от София. Програмистите ще си работят от бащините къщи,което ще намали значително притока на пари в столицата (ще си харчат заплатите в пловдив,стара загора, велико търново,видин и т.н.).Има и още нещо,което никой не мисли- данъците за НИ не са пипани от 10+ години (не случайно разбира се),но сега ще трябва някой да пълни хазната,а какво има всеки човек - НИ.И когато бабата с 3 наследствени имота и вдигнат данъка...ще трябва да продава на всяка цена.