17

АМИ ДА

преди 4 години

Нормално, като позволихте да ви лъжат и манипулират ще е безподобна, понеже сте пезподобни глупци, следващата криза ще е още по-измислена и още по-безподобна, нямате защитни механизми срещу дезинформацията и зомбирането, заслужавате си съдбата

16

да,да ама не

преди 4 години

Подобни кризи се правят на всеки 10-12години! Справка - 2008 г.! Спомнете си ако можете с какво започна, как продължи и т.н.?

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Ако си спомняш и принцеса Даяна е казвала че кралското семейство са ужасни хора.А по филмите и списанията изглеждат супер-нали.Е и с тия е така.Хубави са на картинка да си ги гледаш отдалеч.

14

Анонимен

преди 4 години

Печатницата за долари работи на пълни обороти, сега е момента да се дават кредити, когато хората са закъсали за пари, а след кризата богатите още по-богати, а бедните още по-бедни, и така до новата октомврийска революция.

13

Нагласено.

преди 4 години

Мдаам.Излиза чичко Бил Гейтс и със загрижена физиономия казва че ще в Африка ще има епидемия на ебола и други хеморагични трески.След 6 месеца има ебола.След това се показва пак и казва че в Южна Америка ще има епидемия от зика.И в Южна Америка се появява зика.Следващият път казва че ще има епидемия от коронавирус и ето коронавирус.Сега последният път каза че ще има пандемия от неизвестен вирус който ще убие милиарди.Предполагам сега го развъждат и модифицират в частните си лаборатории..

12

HMLF

преди 4 години

Сталинка, така се казва шефа на МВФ. Но е първа капиталистка - е това се казва истинко раздвоение на личността, да ти е мило за изток и драго от запад!

11

да,да ама не

преди 4 години

Тази криза започна не от град Ухан! Започна с търговските сценки между САЩ и Китай! Ракетните разправии между САЩ и Русия! Санкциите срещу Русия! "Арабските пролети", които са всъщност борби за влияние и контрол на територии, петрол, газ, вода! Финансовия балон е прекомерно надут! Коронавирусът е острия предмет с който спукаха балона! "Въздушната струя" от балона ще издуха много "май++++му+++нки" от клона!Ще видим!

10

До 6

преди 4 години

Коронавирусът е пуснат,за да заличи тези престъпления,а не като техен инструмент.Просто балонът от " кухи пари" и необезпечени активи предстоеше да се спука и ,за да няма осъдени и виновни икономисти се измисли невидимия враг К19.Не го твърдя,а го четох.Има логика.Просто световната банка " хваща" СЗО и пандемията е готова.Прибира си част от невидимите пари и РЕСТАРТ до 2028.Очевадно,но неизбежно! Знаеха и когс да се спрат,2 месеца им бяха достатъчни.Без особени сътресения в обществото.

9

Анонимен

преди 4 години

Всяка финансова криза е ПОДОБНА - винаги печелят богатите!

8

Mike

преди 4 години

Откри топлата вода?

7

Ром'с

преди 4 години

САЩ има спад с 21.25 % в индустрията(мога да покажа и графика, но тук не се получава в този сайт, щото той Е създаден за плебесите .... и той е за манипулиране)и дори през Голямата или Великата(както американците казват(при тях всичко е градомания)) не е стиагало до това ниво.Германия е с 11% спад в индустрията и как следващата година ще има ръст!!!! Нещата са сериозни, но у нас първата вълна на кризата ще е юли-август, но есента ще е ударна...

6

Анонимен

преди 4 години

Коронавирусът е пуснат, за да направи богатите още по-богати чрез фалиране на бизнеси и държави. . Епидемията е повод за пускане на печатниците за пари без покритие, с които се изкупуват активи, предприятия, акции и др. на безценица и така срещу едни хартийки придобиват реална собственост. А бедняците драпат за хартийките, които им ги искат с лихва.

5

Анонимен

преди 4 години

Една българка,с която България може да се гордее ! Стоичков,Бербатов,Гр.Димитров,К.Пулев,Кристо Явашев,Дилма Русев и още няколко човека посланици на рекламата за България са уважавани в света,а само тук са обиждани и подигравани !Манталитет,да го еб... !Злоба,завист,мишкуване !Made in Bulgaria !

4

До 1

преди 4 години

А каква Е?

3

ВЕтъРА на ПОДмяната

преди 4 години

Да, вие я създадохте . Големият обир предстои .

2

имали

преди 4 години

има ли вирус който да умори Кристалина и лукавите богаташи на които тя слугува шепа евреи ционисти контролират цял свят всяват страх паника и разделение що не ги умори господ

1

Анонимен

преди 4 години

Тази ако е българка, аз съм трамвай номер 5