133

Анонимен

преди 4 години

Интересна тактика предлага за справяне с короновируса,Само не разбрах как ще защитава от заразяване неговата тактика.А що се отнася за вероятна икономическа тактика ,не е , защото не е ясно какво смята да промени за да подмени бизнес модела, иначе е така когато се промени някой закон едни имат полза,други се ощетяват и то е винаги. Но политиците от хилядолетия търсят правилната рецепта за всички но не са се справили с това , и вероятно търсенето ще продължи дълго напред.

132

Странни Думи

преди 4 години

като се има в предвид че Радев има собсвеноост в почти всички школи за пилоти в БългарияРадев далеч не проси и не разчита на заплата !

131

Шофьорчето иска...

преди 4 години

...нов стил на управление, който изключва интимната близост между изпълнителната власт и едрия бизнес...Е какво пък, явно ни намеква че БСП и ДПС в никакъв случай не трябва да се връщат на власт. Макар че вторите като по-хитри пак са в играта.

130

Анонимен

преди 4 години

До да амаТе най-хитрите - евреите - имат комунизъм в Кибуците !

129

да ама

преди 4 години

До айде нЕма нуждаПрав си ГЕРБАВИ Сосиалисти,нещо като дървено жилезо.Също като Кимон Георгиев -превратажия и фашист и след 9-ти първий социалист.

128

Цялото трол

преди 4 години

Е впрегнато. Ама все тая. Колко трябва да си глупав и безчувствен, че да бачкаш за една мутра за 5лв дето унищожава Родината ти. Е за това България е обречена на такива тиквеници.

127

АНТИ

преди 4 години

123 години Цирк в България,на ДС са артистите, циркаджилъка -стария.

126

Анонимен

преди 4 години

Генерал Радев може да бъде даван за пример.Той е въвел в живота си нов модел.Зарязал семейството си и сега интимен с Деси.

125

айде нЕма нужда

преди 4 години

До да амаТези дето обират камбаните и др. на църквите днес, не са комунисти !

124

nabljudatel

преди 4 години

Go home ,good bye Radev,ne te iskame !

123

да ама

преди 4 години

Няма мандри за обиране,На к у м а н я г и т е им дай нещо да откраднат или църква да взривят,за тероризъм най ги бива и милиционерите да ги вардят.

122

ноятс

преди 4 години

Отчаян е горкият! Той само за един рейтинг работи, за да е кеф на Деска, а и в това се провали! Слава Богу, че не пилотира държавата! Щеше да я катапултира!

121

Анонимен

преди 4 години

Руското протеже продължава с дестабилизацията на държавата. Гнусен та гнусен.

120

Анонимен

преди 4 години

Милия..........взе тотално да изтрещява от празнодумие. Сега тръпнем и генерал Деси "умно" да се включи:)

119

бай Пешо

преди 4 години

Най-мразя като чуя някой да разсуждава :) Прецидента и той чул че трябва да се разсуждава, нали това работи..

118

пфууу

преди 4 години

Тоя каскет и от икономика ли взе да разбира?Ако разбираха нямаше да фалира СССР.бизнеса няма нищо общо с онези камъни от тук там и обратно.

117

отвратитИлно

преди 4 години

бсп/бкп Зове за нов модел !!! Та точно те Окрадоха Едрия бизнес в Бг ! Всичко си Присвоиха през 1990г - Земя,Фабрики,Заводи,Хотели , куфарчетата с Милиони ,Златния и Валутния резерв .Верно мислят Народа за Безпаметни ооолигофрени !

116

Анонимен

преди 4 години

НАСТАНА ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО ЗА ПОЛИТИКА И БИЗНЕС. ВСИЧКОТО ЛАПАЧ РЕВЕ НА УМИРАЧКА ХАХАХАХА

115

Анонимен

преди 4 години

До ВучковЦялата комунистическо-русофилска върхушка ще се измете

114

анонимен

преди 4 години

До Анонимен 114 СКРИЙ СЕ НИЩО НЕ КАЗА. ЩО НЕ СЕ ЗАИНТЕРИСУВАШ ШЕФА НА БНБ КАКВА МУ Е ЗАПЛАТАТА. АМИ ТОЯ ДЕТО ГО ИЗГОНИХА ОТ ББР ЗАПЛАТАТА МУ Е 32 ХЛ.ЛВ АМИ ЗАПЛАТИТЕ НА ШЕФОВЕТЕ НА ВТОРИТЕ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ МЕСЕЧНО ТРЪТВА ОТ 100 БОНА НАГОРЕ. ДА ИЗБРОЯВАМ ЛИ ОЩЕ. ИЛИ ЩЕ КАЖЕШ, ЧЕ ТЕ ГИ ЗАСЛУЖАВАТ ЩОТО ВЪРШАТ МНОГО РАБОТА И ПОЕМАТ РИСК. ЛАЙ-ЛАЙ ***.