64

Имат успехи

преди 4 години

Минималната заплата в Русия вече се увеличи на 270 лв. , да им е честита !

63

Путин Велик

преди 4 години

Благодарение на корона вируса Русия ще се освободи от пенсионерите, търсенето на социални услуги драстично ще намалее и Русия ще тръгне напред.Нищо не може да спре Русия!

62

Анонимен

преди 4 години

Лилиппутин много се изплаши от вируса и се скри в миша дупка. Сега са му прелели огромно количества плазма с антитела и пак почна да се пъчи.

61

Анонимен

преди 4 години

Абе къде се скри лилипутина ?Короната го дебне от всякъде и никави ракети не спасяват.

60

Анонимен

преди 4 години

До .."виЯ" наистина сте много назадТой Путин скоро откри че Генетиката била важна (50 години след Запада), тъй че скоро и други неща очаквам да почнат да правят. Примерно, ... канализации в големите градове.

59

Анонимен

преди 4 години

До ШопоХунта е бандата на Путин,там ако протестираш отиваш в колония, вече има арестувани за протестите преди месец в Дегестан,един оперен певец,хората излязоха защото стояха затворени без работа и доходи,и Путин ги тероризира,и арестува водачите. Путин наложи брутална диктатура използвайки короната,лъсна му диктаторската същност.

58

Тато из Правец

преди 4 години

До Анонимендо 64: В Русия е най-голямата демокрация в света !!!

57

Активист на БКП

преди 4 години

Ех,защо и България няма такъв премиер като товарищ Путин !!!

56

Василев

преди 4 години

През 90-те година на 20 век руснаците предават остров Дамански и редица спорни територии на китайците и прекланят глава пред Китайския Древен и Мъдър Дракон!!!До като пък американците са зависими от Китай на 99%, след като китайците са хванали здраво за топките Чичо Сам и са изкупили външния му дълг само няколко трилиона долара, толкова колкото са задлъжнели европейските бюджети!Велики и всемогъщи са китайските корпорации и банки, супер конкурентни, ефективни и силни!!Агент Джон Бламон!ЦРУ!

55

Анонимен

преди 4 години

До ШопоБаце, не знам за какво робство говориш, ама в рашата ако си отвориш така устетата ем бой ше ядеш, а може и ефективна присъда в трудова колония да отнесеш. Там такива приказливи не ги обичат. Па ти си разправяй че тука било хунта....

54

..

преди 4 години

Не ви ли е срам да се опитвате да злепоставяте Русия, която вече е направила над 6 милиона теста?! Освен това правят и компютърна томография. Помислете си колко назад сме ния и тогава плюйте...

53

Шопо

преди 4 години

Защото не иска да държи руснаците в робство,както направи Хунтата в България.

52

Анонимен

преди 4 години

Лилипутин другата седмица ще подпише указ за забрана на вируса.Пред величието на Лилипутин даже и вируса сведе глава.

51

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТи си поредно доказателство за простотията и неграмотността, която се шири у нас. А Путин не е единствен с тази фамилия в Русия, която е нормално разпространена в Русия.

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 56Една касетка от десеткилограмовите.Венсеремос!

49

Анонимен

преди 4 години

До ВасилевВаско, предай на чайниците да не прават самолетоносачите като медицинските маски, че ядрените разливи се чистат почти толкова трудно като петно от лютеница по вратовръзка.Аригатогодзаймас!Котоошу сан.

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47А ти си изгряващ Нобелов интелект!

47

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА теб това какво те интересува? Не е ли по-важно да се интересуваш защо България е последна по свобода на медиите в ЕС. На 111 място?!И защо е най-бедната?!

46

Анонимен

преди 4 години

До Путин пак ли...Изпитвам чувството, че експертите по падането на Путин нещо са поизнервени....Защо ли?

45

Василев

преди 4 години

Китай е започнал строежа на два ядрени самолетоносача, и другата година ще бъдат в открито море, така общият брой става 5, а телекомуникациите на корабите , ще се обслужва от Huawei, които са разработили секретна мрежа , която е по надеждна и от 5G!!!Животът е жесток селяни прости!!!Велик е Китайският Древен и Мъдър Дракон, навря руските и американски дупета в китайска ваза, и си ги праска както си иска, а европейците са бита карта и лесна плячка за китайските корпорации!!!Агент Гълиган!ЦРУ!!