49

Вакарелския спирач

преди 4 години

или Гумен Гадев.Като няма какво друго да прави,дай му да скача на спирачката на държавата,понеже тя се е толкова засилила,че има нужда и от един М,унчо зеленочорапест,дайма да я спира?! Като го гледам външно и как си срича домашните,имам чувството,че един щеше по бързо да се научи на маниери,възпитание и обноски от този ямболски салкън!!

48

Анонимен

преди 4 години

Ал Бънди поразяващата уста

47

Анонимен

преди 4 години

В първоначалния законопроект на Закона за допълнение и изменение на Закона за здравето се предвиждаше заповедите да се обнародват в Държавен вестник. Явно в последния момент е решено пак да са си на сайта. Пълното безумие някакъв сайт на министерство да обявява задължително лечение и изолация и ограничаване на основни граждански права не подлежи на обяснение! Опозиция явно нямаме. Дори да се обжалват тези заповеди, сроковете в съда са такива, че делото ще се реши вероятно половин или една година след подаване на жалбата, което на ПРАКТИКА Е ОТКАЗ ОТ ПРАВОСЪДИЕ!Ако е закон, има ясни правила

46

Анонимен

преди 4 години

Кремълският парашутист Радев и хазартният бос Божков - единият от Москва, а другият от Дубай --се борят за "правата и свободите" на българите !За първият всики избори са купени, но само когато беше избран за Президент бяха демократични, а вторият - докато продаваше на бабичките билетчета да търкат, държавата беше демократична, но когато го подгониха да си плати данъка, излезе, че се управлява от хунта.

45

Тото

преди 4 години

Радев ако ми обясни как е успял да измисли сам такива дълги изречения, ще взема да повярвам, че някой не му диктува като на първолаче какво да пише. Щото май системата е : събираме в президенството няколко юриста , приятели на Копейкин и поставяме задача: докато не измислите нещо, каквото и да е, никакво тръгване.

44

Анонимен

преди 4 години

Черноглед, депресиран, инатлив, дребнав, заядлив, злопаметен - това е което се вижда на снимката

43

Анонимен

преди 4 години

Мотивите на Радев & Со са точно толкова гумени, колкото и продължителността на една Епидемия.Самото многословие описващо мотива за искане на противоконституционност на чл.63 от Закона за здравето прикрива пълната безпомощност на екипа му да задоволи болните му абиции за най-праведният и непокварен индивид в държавата.Това решение само доказва, че Радев е решил да бори падащия си рейтинг не с "вето", а като прехвърли негативите от магарешкия си инат на КС.

42

Р.Радев-балалайка

преди 4 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

41

Анонимен

преди 4 години

герп-комунистиЦветан Цветанов - баща - шофьор на началника на ДС Григор Шопов.Цецка Цачева партиен секретар на ОС ПлевенЛиляна Павлова внучка на партизанин от бригада Чавдарза боко всеки знае - как се става на тато гавазин, проверен до 10-то коляно

40

Анонимен

преди 4 години

Подкрепям президента, но не разбирам защо точно сега прибърза да подписва промените в закона, особено след като те отнемат човешки права. Трябваше да наложи вето, какъвто беше неговия стил и метод до сега. Значи прехвърляме отговорността на КС, без да се знае до кога. ОПОЗИЦИЯТА ЗАЩО СИ МЪЛЧИ ОТ НАЧАЛОТО НА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ

39

Анонимен

преди 4 години

До Стамат от Карнобат ПОГЛЕДНИ СИ ХИЛНАТАТА ФИЗИОМУТРА ДА БЕШЕ СЛОЖИЛ ЕДНА МАСКА ПОНЕ

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Комунистите които застрелваха хората" ... наследниците им учередиха партия герп. Не виждам кво се пениш, като там са комунист до комуниста и отбор безмозъчни лакеи, че да има разнообразие

37

Анонимен

преди 4 години

Омбудсмана също трябва да се намеси относно това, че се отнемат права и се губят работни места и доходи просто тъка с лека ръка без да има очевиден смисъл от това.

36

Анонимен

преди 4 години

След толкова пъти ***, сега над..скване!

35

Анонимен

преди 4 години

Борисов , Ананиев и Мутафчийски могат до безкрай да продължават епидемичната обстановка. Така им е изгодно. Да ни затворят по домовете и да окрадат народа.

34

Мотивите на Радев са ясни ... продължава със соловия музикален съпровод на частушките от Офиса на ген.Решетников от "Позитано 20" ... Импексова се изложи на последното изслушване в Парламента и сега временно се покри зад беквокалиста си ... !!!

33

Анонимен

преди 4 години

Ако не беше тъжно щеше да е смешно. Комунистите които застрелваха хората като кучета на браздата скочиха, че не може да се пътува без карантина по време на пандемия. "Големи" радетели за човешки права, каам ви.

32

Анонимен

преди 4 години

До Кокоистината боли, хубаво е да има все пак, кой да я каже. Както е тръгнало, вървим с бодри стъпки към тоталитаризъм, то и без тва пожарникаря друго не е научил. Ако си искаш комунизма няма кво да чакаш гробавите, самолети има...

31

Гражданин

преди 4 години

Тази личност пак не е в час ?! Той,като бивш военен нека каже кога ще завърши една вой на ?! Само се намира на дрънкане и демонстрира дейност,която нито е необходима,нито е важна - но така се получава,когато ти дърпат конците...:))) Слаб като личност,слаб като президент!

30

Анонимен

преди 4 години

Премиерът набра инерция от парите от европейските фондове като лъже и Полицията с тях, но....има една поговорка: ''от елин и подарък не се взима.''Той, че е прочел 1/2 книга е ясно, но дали знае нещо по въпроса за Троянската война. Не е нужно дори сила, за да покориш един народ, ако народът е много ***, а българският е!